Houdt insecten buiten met de horren van Luxaflex

Met de stijgende temperaturen zien we een toename in het aantal insecten. Om die reden zijn horren tegenwoordig een must-have voor iedere woning om op de warme dagen ongestoord te kunnen genieten van frisse lucht in huis.

Met de op maat gemaakte horren van Luxaflex weet u zeker dat u kwaliteit in huis haalt en insecten buiten houdt.

hordeur luxaflex

Naast vloeren beschikken wij ook over een grote collectie raamdecoratie waaronder horren. Graag kijken wij samen met u naar een geschikte oplossing voor uw raam en deur bij u thuis. Wij hebben voor bijna elke situatie een geschikte hor in de aanbieding. Kies bijvoorbeeld uit plissé of een vlakgaas hordeur of een inzethor voor uw kiep-kantelraam.

Wist u bijvoorbeeld dat Luxaflex ook vlakgaas horren levert welke tot 90% van de pollen uit de lucht filtert? Ideaal voor als u last heeft van hooikoorts.

Wil je weten wat voor uw situatie de beste keuze is? Graag adviseren wij u in de showroom of bij u thuis wat de beste opties zijn. Wij bieden daarnaast een meet en montageservice aan zodat uw hor altijd precies op maat is.

De voordelen op een rijtje:

  • Op maat gemaakt
  • Houdt insecten buiten
  • Voor alle soorten ramen en deuren
  • Ook met pol werend gaas te verkrijgen
  • In verschillende kleuren leverbaar

Wilt u specifiekere informatie over een product van Luxaflex®. Kijkdan op de website via luxaflex.nl

Horren Luxaflex kiep-kantelraam

Inzethor

hordeur

Hordeur

Luxaflex horren

Rolhor

Onze klanten aan het woord

We hebben door de jaren heen heel wat klanten geholpen aan een passende interieuroplossing. Zij vertellen je graag over hun ervaring met Parketmeester Hoogland Vloeren.

Uitstekend
Gebaseerd op 357 recensies
abdel El Hamri
abdel El Hamri
10. November, 2023.
Top service! Oog voor detail en oplossingsgericht te werk gegaan bij het renoveren van mijn parket vloer in Hongaarse punt. Marco was zeer vakkundig en bovendien uiterst vriendelijk. Mijn volgende vloer zal ik zeer zeker bij dit bedrijf bestellen. Mijn complimenten!
N Berg
N Berg
24. Oktober, 2023.
De hele ervaring was top. Goede service in de winkel. Strakke planning werd in meegegaan. Pawel heeft onze vloer fantastisch mooi gelegd.
Erwin de Boer
Erwin de Boer
16. Oktober, 2023.
Een van de medewerkers van Hoogland vloeren heeft mijn vloer hersteld na een waterschade! De vloer is nu weer als nieuw en ik ben uitermate tevreden over het vakmanschap en de geleverde kwaliteit. Een aanbeveling waard!
Marinus Bosch
Marinus Bosch
5. Augustus, 2023.
Voor een kwalitatieve hoogwaardige vloer groot of klein moet jij bij Hoogland zijn
Letty Stam
Letty Stam
25. Juli, 2023.
Helemaal blij met mijn nieuwe vloer! Bedankt voor de goede service 🥰
Dave canten
Dave canten
16. Mei, 2023.
Heel blij met Hoogland parketmeester, perfecte communicatie denken mee en denken in oplossingen ! Ik wil ook echt de legger Richenel bedanken voor perfect werk af te leveren. En Madelon en Marco voor het perfecte advies!
Tom Uleman
Tom Uleman
14. November, 2022.
Wij zijn enthousiast over de service en het vakmanschap van Parketmeester Zaandam/Hoogland vloeren. Onze PVC-vloer ligt perfect in ons nieuwe huis. Ondanks tegenslagen tijdens de voorbereiding van de vloer, kon onze nieuwe vloer uiteindelijk toch op de afgesproken dag gelegd worden. Door snel te schakelen konden de medewerkers van Hoogland vloeren tot op het laatste moment de planning aanpassen en de juiste vakmensen inschakelen. Het werk is door alle betrokkenen heel netjes gedaan en opgeleverd.
Marjon Voskuil
Marjon Voskuil
4. November, 2022.
Ze waren ingehuurd door mijn verzekeraar om mijn vloer na lekkage te maken. Afstemmen duurde even en liep niet heel soepel. Uiteindelijk wel een datum gezet. De kwaliteit van het werk dat geleverd is is heel goed. De vloer ziet er weer mooi uit. Verder heeft de man die het werk uitvoerde netjes gewerkt (weinig stof enzo) en vond ik hem prettig in de omgang. Daarom zeker 5 sterren waard.
Danielle.
Danielle.
17. Oktober, 2022.
Keurig en betrouwbaar bedrijf. Heldere communicatie. Komen hun afspraken na. Denken in mogelijkheden. Vriendelijk en professioneel. Vloer, plinten en deurmat zijn vakkundig gelegd met oog voor detail. Super blij met de prachtige visgraat pvc vloer. Ik raad dit bedrijf aan.