Houdt insecten buiten met de horren van Luxaflex

Met de stijgende temperaturen zien we een toename in het aantal insecten. Om die reden zijn horren tegenwoordig een must-have voor iedere woning om op de warme dagen ongestoord te kunnen genieten van frisse lucht in huis.

Met de op maat gemaakte horren van Luxaflex weet u zeker dat u kwaliteit in huis haalt en insecten buiten houdt.

hordeur luxaflex

Naast vloeren beschikken wij ook over een grote collectie raamdecoratie waaronder horren. Graag kijken wij samen met u naar een geschikte oplossing voor uw raam en deur bij u thuis. Wij hebben voor bijna elke situatie een geschikte hor in de aanbieding. Kies bijvoorbeeld uit plissé of een vlakgaas hordeur of een inzethor voor uw kiep-kantelraam.

Wist u bijvoorbeeld dat Luxaflex ook vlakgaas horren levert welke tot 90% van de pollen uit de lucht filtert? Ideaal voor als u last heeft van hooikoorts.

Wil je weten wat voor uw situatie de beste keuze is? Graag adviseren wij u in de showroom of bij u thuis wat de beste opties zijn. Wij bieden daarnaast een meet en montageservice aan zodat uw hor altijd precies op maat is.

De voordelen op een rijtje:

  • Op maat gemaakt
  • Houdt insecten buiten
  • Voor alle soorten ramen en deuren
  • Ook met pol werend gaas te verkrijgen
  • In verschillende kleuren leverbaar

Wilt u specifiekere informatie over een product van Luxaflex®. Kijkdan op de website via luxaflex.nl

Horren Luxaflex kiep-kantelraam

Inzethor

hordeur

Hordeur

Luxaflex horren

Rolhor

Onze klanten aan het woord

We hebben door de jaren heen heel wat klanten geholpen aan een passende interieuroplossing. Zij vertellen je graag over hun ervaring met Parketmeester Hoogland Vloeren.

Uitstekend
Gebaseerd op 353 recensies
Dave canten
Dave canten
16. Mei, 2023.
Heel blij met Hoogland parketmeester, perfecte communicatie denken mee en denken in oplossingen ! Ik wil ook echt de legger Richenel bedanken voor perfect werk af te leveren. En Madelon en Marco voor het perfecte advies!
Tom Uleman
Tom Uleman
14. November, 2022.
Wij zijn enthousiast over de service en het vakmanschap van Parketmeester Zaandam/Hoogland vloeren. Onze PVC-vloer ligt perfect in ons nieuwe huis. Ondanks tegenslagen tijdens de voorbereiding van de vloer, kon onze nieuwe vloer uiteindelijk toch op de afgesproken dag gelegd worden. Door snel te schakelen konden de medewerkers van Hoogland vloeren tot op het laatste moment de planning aanpassen en de juiste vakmensen inschakelen. Het werk is door alle betrokkenen heel netjes gedaan en opgeleverd.
Marjon Voskuil
Marjon Voskuil
4. November, 2022.
Ze waren ingehuurd door mijn verzekeraar om mijn vloer na lekkage te maken. Afstemmen duurde even en liep niet heel soepel. Uiteindelijk wel een datum gezet. De kwaliteit van het werk dat geleverd is is heel goed. De vloer ziet er weer mooi uit. Verder heeft de man die het werk uitvoerde netjes gewerkt (weinig stof enzo) en vond ik hem prettig in de omgang. Daarom zeker 5 sterren waard.
Danielle.
Danielle.
17. Oktober, 2022.
Keurig en betrouwbaar bedrijf. Heldere communicatie. Komen hun afspraken na. Denken in mogelijkheden. Vriendelijk en professioneel. Vloer, plinten en deurmat zijn vakkundig gelegd met oog voor detail. Super blij met de prachtige visgraat pvc vloer. Ik raad dit bedrijf aan.
Erwin Meester
Erwin Meester
15. September, 2022.
Er wordt bij het uitzoeken van je vloer goed meegedacht. Er zijn grote kleurstalen beschikbaar welke je mag meenemen om deze thuis te kunnen beoordelen. Uiteindelijk is de vloer en de plintafwerking naadloos en zorgvuldig geïnstalleerd.
Klaas Krijt
Klaas Krijt
13. September, 2022.
Geweldige vakmensen wij zijn zeer tevreden.
Jan Huijgen
Jan Huijgen
26. Augustus, 2022.
Parketmeester Hoogland vloeren een absolute aanrader. Deze maand een pvc vloer gelegd inclusief perfecte afwerking. Professionele uitvoerders die geen genoegen nemen met minder dan 120% kwaliteit.
Rj Blom
Rj Blom
28. Maart, 2022.
Net bedrijf veel ervaring over laminaat en kurk vloeren. Vriendelijk personeel.
Andre
Andre
27. Februari, 2022.
Deze recensie is verlaat, maar ik had het toegezegd en deze recensie is ook verdiend. Verleden jaar beneden PVC vloer laten plaatsen. Na een eerste offerte te hebben ontvangen, zijn we van vloerkleur gewisseld. De nieuwe offerte was daar niet op aangepast. Een fout van het bedrijf, fout van mij dat ik de nieuwe offerte niet controleerde en blindelings akkoord gaf. Halverwege het leggen kwam ik kijken en zag de fout. Meteen gebeld en omdat ik vond dat we hier beiden een fout hadden gemaakt, stelde ik voor de schade (ruim 1000 Euro) te delen. Parketmeester gaf aan zelf de schade op zich te nemen, reden: wij zijn de professionals en horen dit zien te voorkomen. Kijk, dan onderscheid je bedrijf zo positief t.o.v. al die concurrenten en prijsstunters. Top vijf sterren!