Alle aandacht voor je vloer

Natuurlijk moet je vloer zo goed mogelijk uit de verf komen. Daar helpen we je graag bij. Zo draaien onze leggers hun hand niet om voor een bijzonder vloerpatroon of een uitdagende ruimte. Ook voor het reinigen en schuren van je vloer kun je bij ons terecht. Laat ons het zware werk doen of ga zelf aan de slag met een boenmachine.

Onze specialisaties zijn maatwerk. Vertel ons je wensen, dan maken wij een offerte op maat.

Vloeren laten leggen

Een vloer leggen vraagt vaak om een flinke portie vakmanschap. Onze professionele leggers hebben jarenlange ervaring in het vak. Zij geven je vloer de afwerking die het verdient. Daar heb je nog jarenlang plezier van!

Renovatie

Als grondig reinigen niet meer werkt, is een vloerrenovatie een goede oplossing. Vlekken, krassen en andere gebruikssporen zijn zo gewist met een schuurbeurt en nieuwe afwerking. Zo geef je je vloer gemakkelijk een tweede leven.

Schoonmaken

Intensief reinigen zonder al te veel werk? Laat je vloer machinaal schoonmaken. Onze Bona PowerScrubber machine verwijdert lelijke plekken zonder de vloer te beschadigen. Ideaal voor grote ruimtes.

Vloerverwarming

Warme voeten, besparen op de stookkosten en eindelijk af van die ouderwetse radiatoren. Er zijn redenen genoeg om voor deze duurzame manier van verwarmen te kiezen. Extra fijn: tegenwoordig kan vloerverwarming bij steeds meer vloeren.

Boenmachine huren

Hoe vaak reinig jij je vloer? Af en toe een schoonmaakbeurt verlengt de levensduur van je vloer flink. Met een boenmachine hoeft dat helemaal geen grote klus te zijn. Je huurt hem gemakkelijk bij onze showroom in Zaandam.

Onze klanten aan het woord

We hebben door de jaren heen heel wat klanten geholpen aan een passende interieuroplossing. Zij vertellen je graag over hun ervaring met Parketmeester Hoogland Vloeren.

Google Beoordelingen
4.8
Een nieuwbouw huis brengt zo zijn eigen uitdagingen met zich mee. En dat hebben we geweten. Wij hebben zowel de vloer alsmede de plinten bij Hoogland Vloeren afgenomen. Op een klein punt na, welke in februari wordt aangepakt (niet op voorraad), zitten we er nu al goed bij. Wij willen het team van Hoogland Vloeren dan ook bedanken. Met name Michael (heeft prachtig de plinten gelegd en correcties uitgevoerd) en Carla (de planning en meedenken). Dank!
Izo V
Izo V
12:06 29 Dec 21
Fijne medewerkers. Parketmeester heeft onze vloer gelegd en onze vitrage en gordijnen geplaatst. Goede communicatie en Ruby denkt goed met je mee! Top!
Fabienne N.
Fabienne N.
20:39 19 Sep 21
Friendly staff, patient.
Christopher Proy
Christopher Proy
11:20 14 Aug 21
Very nice employees, excellent information, thinking along and a beautiful showroom. Recommended if you want a new floor.
Hildo Krook
Hildo Krook
15:04 25 Jun 21
After water damage, Hoogland has installed a new PVC floor. I am very happy with the result. Laid with care and craftsmanship down to the details of the finish right down to the most difficult corners (such as under a radiator right next to the kitchen unit). Nice job, great communication.
Hugo Lingeman
Hugo Lingeman
11:00 25 Jun 21
Voor het uitzoeken van een nieuwe vloer zijn we bij meerdere zaken geweest om advies in te winnen. Bij Parketmeester zijn we erg goed geholpen en uitgebreid geïnformeerd. We twijfelden nog tussen een PVC en houten vloer in combinatie met vloerverwarming. Uiteindelijk na het bezoek bij Parkermeester hebben we gekozen voor een houten vloer. Bij de keuze voor een houten vloer zijn we ook erg goed geholpen en namen ze alle tijd om ons alle opties te laten zien.Het plaatsen van de vloer zijn wij ook zeer tevreden over. Zeer vakbekwaam personeel met passie voor hun werk. De vloer werd met de grootste zorg gelegd en ligt er dan ook prachtig bij! Ook de plinten eromheen zijn super geplaatst en afgewerkt. Wij zijn dan ook erg blij met het resultaat!
Gillian Koopmans
Gillian Koopmans
14:53 24 Jun 21
Top!
Johan van der Meer
Johan van der Meer
13:13 12 Apr 17
top
Roger Snijders
Roger Snijders
19:52 22 Mar 17
Superservice
Frank de Bruycker
Frank de Bruycker
21:54 21 Mar 17

Insta-inspiratie

Altijd op de hoogte van de laatste woontrends, nieuwtjes en collecties? Volg ons op Instagram!