Alle aandacht voor je vloer

Natuurlijk moet je vloer zo goed mogelijk uit de verf komen. Daar helpen we je graag bij. Zo draaien onze leggers hun hand niet om voor een bijzonder vloerpatroon of een uitdagende ruimte. Ook voor het reinigen en schuren van je vloer kun je bij ons terecht. Laat ons het zware werk doen of ga zelf aan de slag met een boenmachine.

Onze specialisaties zijn maatwerk. Vertel ons je wensen, dan maken wij een offerte op maat.

houten visgraat vloer bruin

Vloeren laten leggen

Een vloer leggen vraagt vaak om een flinke portie vakmanschap. Onze professionele leggers hebben jarenlange ervaring in het vak. Zij geven je vloer de afwerking die het verdient. Daar heb je nog jarenlang plezier van!

Renovatie

Als grondig reinigen niet meer werkt, is een vloerrenovatie een goede oplossing. Vlekken, krassen en andere gebruikssporen zijn zo gewist met een schuurbeurt en nieuwe afwerking. Zo geef je je vloer gemakkelijk een tweede leven.

Schoonmaken

Intensief reinigen zonder al te veel werk? Laat je vloer machinaal schoonmaken. Onze Bona PowerScrubber machine verwijdert lelijke plekken zonder de vloer te beschadigen. Ideaal voor grote ruimtes.

Vloerverwarming

Warme voeten, besparen op de stookkosten en eindelijk af van die ouderwetse radiatoren. Er zijn redenen genoeg om voor deze duurzame manier van verwarmen te kiezen. Extra fijn: tegenwoordig kan vloerverwarming bij steeds meer vloeren.

Boenmachine huren

Hoe vaak reinig jij je vloer? Af en toe een schoonmaakbeurt verlengt de levensduur van je vloer flink. Met een boenmachine hoeft dat helemaal geen grote klus te zijn. Je huurt hem gemakkelijk bij onze showroom in Zaandam.

Onze klanten aan het woord

We hebben door de jaren heen heel wat klanten geholpen aan een passende interieuroplossing. Zij vertellen je graag over hun ervaring met Parketmeester Hoogland Vloeren.

Uitstekend
Gebaseerd op 357 recensies
abdel El Hamri
abdel El Hamri
10. November, 2023.
Top service! Oog voor detail en oplossingsgericht te werk gegaan bij het renoveren van mijn parket vloer in Hongaarse punt. Marco was zeer vakkundig en bovendien uiterst vriendelijk. Mijn volgende vloer zal ik zeer zeker bij dit bedrijf bestellen. Mijn complimenten!
N Berg
N Berg
24. Oktober, 2023.
De hele ervaring was top. Goede service in de winkel. Strakke planning werd in meegegaan. Pawel heeft onze vloer fantastisch mooi gelegd.
Erwin de Boer
Erwin de Boer
16. Oktober, 2023.
Een van de medewerkers van Hoogland vloeren heeft mijn vloer hersteld na een waterschade! De vloer is nu weer als nieuw en ik ben uitermate tevreden over het vakmanschap en de geleverde kwaliteit. Een aanbeveling waard!
Marinus Bosch
Marinus Bosch
5. Augustus, 2023.
Voor een kwalitatieve hoogwaardige vloer groot of klein moet jij bij Hoogland zijn
Letty Stam
Letty Stam
25. Juli, 2023.
Helemaal blij met mijn nieuwe vloer! Bedankt voor de goede service 🥰
Dave canten
Dave canten
16. Mei, 2023.
Heel blij met Hoogland parketmeester, perfecte communicatie denken mee en denken in oplossingen ! Ik wil ook echt de legger Richenel bedanken voor perfect werk af te leveren. En Madelon en Marco voor het perfecte advies!
Tom Uleman
Tom Uleman
14. November, 2022.
Wij zijn enthousiast over de service en het vakmanschap van Parketmeester Zaandam/Hoogland vloeren. Onze PVC-vloer ligt perfect in ons nieuwe huis. Ondanks tegenslagen tijdens de voorbereiding van de vloer, kon onze nieuwe vloer uiteindelijk toch op de afgesproken dag gelegd worden. Door snel te schakelen konden de medewerkers van Hoogland vloeren tot op het laatste moment de planning aanpassen en de juiste vakmensen inschakelen. Het werk is door alle betrokkenen heel netjes gedaan en opgeleverd.
Marjon Voskuil
Marjon Voskuil
4. November, 2022.
Ze waren ingehuurd door mijn verzekeraar om mijn vloer na lekkage te maken. Afstemmen duurde even en liep niet heel soepel. Uiteindelijk wel een datum gezet. De kwaliteit van het werk dat geleverd is is heel goed. De vloer ziet er weer mooi uit. Verder heeft de man die het werk uitvoerde netjes gewerkt (weinig stof enzo) en vond ik hem prettig in de omgang. Daarom zeker 5 sterren waard.
Danielle.
Danielle.
17. Oktober, 2022.
Keurig en betrouwbaar bedrijf. Heldere communicatie. Komen hun afspraken na. Denken in mogelijkheden. Vriendelijk en professioneel. Vloer, plinten en deurmat zijn vakkundig gelegd met oog voor detail. Super blij met de prachtige visgraat pvc vloer. Ik raad dit bedrijf aan.