Alle aandacht voor je vloer

Natuurlijk moet je vloer zo goed mogelijk uit de verf komen. Daar helpen we je graag bij. Zo draaien onze leggers hun hand niet om voor een bijzonder vloerpatroon of een uitdagende ruimte. Ook voor het reinigen en schuren van je vloer kun je bij ons terecht. Laat ons het zware werk doen of ga zelf aan de slag met een boenmachine.

Onze specialisaties zijn maatwerk. Vertel ons je wensen, dan maken wij een offerte op maat.

houten visgraat vloer bruin

Vloeren laten leggen

Een vloer leggen vraagt vaak om een flinke portie vakmanschap. Onze professionele leggers hebben jarenlange ervaring in het vak. Zij geven je vloer de afwerking die het verdient. Daar heb je nog jarenlang plezier van!

Renovatie

Als grondig reinigen niet meer werkt, is een vloerrenovatie een goede oplossing. Vlekken, krassen en andere gebruikssporen zijn zo gewist met een schuurbeurt en nieuwe afwerking. Zo geef je je vloer gemakkelijk een tweede leven.

Schoonmaken

Intensief reinigen zonder al te veel werk? Laat je vloer machinaal schoonmaken. Onze Bona PowerScrubber machine verwijdert lelijke plekken zonder de vloer te beschadigen. Ideaal voor grote ruimtes.

Vloerverwarming

Warme voeten, besparen op de stookkosten en eindelijk af van die ouderwetse radiatoren. Er zijn redenen genoeg om voor deze duurzame manier van verwarmen te kiezen. Extra fijn: tegenwoordig kan vloerverwarming bij steeds meer vloeren.

Boenmachine huren

Hoe vaak reinig jij je vloer? Af en toe een schoonmaakbeurt verlengt de levensduur van je vloer flink. Met een boenmachine hoeft dat helemaal geen grote klus te zijn. Je huurt hem gemakkelijk bij onze showroom in Zaandam.

Onze klanten aan het woord

We hebben door de jaren heen heel wat klanten geholpen aan een passende interieuroplossing. Zij vertellen je graag over hun ervaring met Parketmeester Hoogland Vloeren.

Uitstekend
Gebaseerd op 353 recensies
Dave canten
Dave canten
16. Mei, 2023.
Heel blij met Hoogland parketmeester, perfecte communicatie denken mee en denken in oplossingen ! Ik wil ook echt de legger Richenel bedanken voor perfect werk af te leveren. En Madelon en Marco voor het perfecte advies!
Tom Uleman
Tom Uleman
14. November, 2022.
Wij zijn enthousiast over de service en het vakmanschap van Parketmeester Zaandam/Hoogland vloeren. Onze PVC-vloer ligt perfect in ons nieuwe huis. Ondanks tegenslagen tijdens de voorbereiding van de vloer, kon onze nieuwe vloer uiteindelijk toch op de afgesproken dag gelegd worden. Door snel te schakelen konden de medewerkers van Hoogland vloeren tot op het laatste moment de planning aanpassen en de juiste vakmensen inschakelen. Het werk is door alle betrokkenen heel netjes gedaan en opgeleverd.
Marjon Voskuil
Marjon Voskuil
4. November, 2022.
Ze waren ingehuurd door mijn verzekeraar om mijn vloer na lekkage te maken. Afstemmen duurde even en liep niet heel soepel. Uiteindelijk wel een datum gezet. De kwaliteit van het werk dat geleverd is is heel goed. De vloer ziet er weer mooi uit. Verder heeft de man die het werk uitvoerde netjes gewerkt (weinig stof enzo) en vond ik hem prettig in de omgang. Daarom zeker 5 sterren waard.
Danielle.
Danielle.
17. Oktober, 2022.
Keurig en betrouwbaar bedrijf. Heldere communicatie. Komen hun afspraken na. Denken in mogelijkheden. Vriendelijk en professioneel. Vloer, plinten en deurmat zijn vakkundig gelegd met oog voor detail. Super blij met de prachtige visgraat pvc vloer. Ik raad dit bedrijf aan.
Erwin Meester
Erwin Meester
15. September, 2022.
Er wordt bij het uitzoeken van je vloer goed meegedacht. Er zijn grote kleurstalen beschikbaar welke je mag meenemen om deze thuis te kunnen beoordelen. Uiteindelijk is de vloer en de plintafwerking naadloos en zorgvuldig geïnstalleerd.
Klaas Krijt
Klaas Krijt
13. September, 2022.
Geweldige vakmensen wij zijn zeer tevreden.
Jan Huijgen
Jan Huijgen
26. Augustus, 2022.
Parketmeester Hoogland vloeren een absolute aanrader. Deze maand een pvc vloer gelegd inclusief perfecte afwerking. Professionele uitvoerders die geen genoegen nemen met minder dan 120% kwaliteit.
Rj Blom
Rj Blom
28. Maart, 2022.
Net bedrijf veel ervaring over laminaat en kurk vloeren. Vriendelijk personeel.
Andre
Andre
27. Februari, 2022.
Deze recensie is verlaat, maar ik had het toegezegd en deze recensie is ook verdiend. Verleden jaar beneden PVC vloer laten plaatsen. Na een eerste offerte te hebben ontvangen, zijn we van vloerkleur gewisseld. De nieuwe offerte was daar niet op aangepast. Een fout van het bedrijf, fout van mij dat ik de nieuwe offerte niet controleerde en blindelings akkoord gaf. Halverwege het leggen kwam ik kijken en zag de fout. Meteen gebeld en omdat ik vond dat we hier beiden een fout hadden gemaakt, stelde ik voor de schade (ruim 1000 Euro) te delen. Parketmeester gaf aan zelf de schade op zich te nemen, reden: wij zijn de professionals en horen dit zien te voorkomen. Kijk, dan onderscheid je bedrijf zo positief t.o.v. al die concurrenten en prijsstunters. Top vijf sterren!