Renovatie

Veel mensen besluiten om geen nieuwe vloer/trap te nemen maar om deze te renoveren. Door uw parketvloer te laten schuren of schoonmaken en uw trap opnieuw te laten bekleden met tapijt, hout of laminaat ziet alles er als nieuw uit.

Schuren

Als u uw bestaande parketvloer wilt behouden dan is het schuren/afwerken van uw vloer een absolute must. Om een niet zichtbare aanheling te creëren en het bestaande nieuwe gedeelte als één nieuwe vloer te doen samenvoegen is zeer specialistisch werk. De overgang van de bestaande vloer naar het nieuwe gedeelte van de uitbouw is niet meer zichtbaar, er is één geheel gecreëerd.

Voor vakkundige parketrenovatie gaat u naar de Parketmeester Hoogland Vloeren. De eigen parketteurs zijn in staat uw oude parketvloer te renoveren door het vervangen van stroken en schuren en lakken van het parket. Na het schuren van de parketvloer kan in principe gekozen worden voor een afwerking in lak, was, olie, hardwax of skylt. Het onderhoud verzorgen met de speciaal voor Parketmeester ontwikkelde onderhoudsmiddelen voor parket.

Regelmatige bijscholingen zorgen ervoor dat de parketteurs alle voorkomende parketreparaties, zoals vaak lastige, aanhelingen en renovaties vakkundig kunnen uitvoeren. Niet voor niets is Parketmeester Hoogland Vloeren aangesloten bij HerstelVerzekerd en werken zo als schadeherstelpartner voor diverse verzekeringsmaatschappijen.

Schoonmaken

Is uw parketvloer nog niet toe aan een schuurbeurt dan kunt u ervoor kiezen om uw parketvloer te laten schoonmaken. Het schoonmaken van uw parketvloer gebeurd met een krachtige machine die met gemak het hardnekkigste vuil van uw parketvloer verwijdert door de ronddraaiende borstels van de machine.

Traprenovatie

Ook voor het renoveren van trappen bent u bij de Parketmeester Hoogland Vloeren aan het juiste adres. Of het nu gaat om het renoveren van een traditionele trap met losse tapis stroken of met het LamiGarant Systeem. De Parketteurs van Parketmeester Hoogland Vloeren zijn ervoor opgeleid.

Neem contact op