Voetjes aan de vloer met vloerverwarming

Comfort en warmte: dat is alles wat je nodig hebt voor dat ultieme thuisgevoel. Met vloerverwarming krijg je altijd een warm welkom. Of je nu thuiskomt na een barre fietstocht of je bed uitrolt na een goede nacht slaap. Een echte luxe upgrade voor je woning dus. Al zitten er nog veel meer fijne voordelen aan.

Duurzame keuze

Wist je bijvoorbeeld dat je met vloerverwarming tot wel vijftien procent bespaart op je stookkosten? Vloerverwarming gebruikt een lagere temperatuur dan je radiator en verwarmt veel gelijkmatiger. Fijn voor de planeet en leuk voor je portemonnee!

Als je vloerverwarming als hoofdverwarming gebruikt (bijverwarming is ook een optie), dan kunnen alle ontsierende radiatoren de deur uit. Vloerverwarming zit geheel verstopt in de vloer. Hierdoor heb je geen last meer van allerlei verwarmingsbuizen langs de muur. Wel zo mooi!

Is vloerverwarming iets voor jou? We vertellen we je graag persoonlijk over de mogelijkheden.

De voordelen van vloerverwarming

  • Warme voeten
  • Gelijkmatige warmte
  • Besparen op stookkosten
  • Energiezuinig
  • Geen radiatoren nodig

Kies de juiste vloer voor vloerverwarming

Klinkt goed, die vloerverwarming. Maar kun je ‘m zomaar onder iedere vloer aanleggen? De mogelijkheden worden steeds groter. Onderstaande vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming.

Houten vloeren

Een houten vloer en vloerverwarming? Kan prima! Kies niet voor massief hout maar ga voor een duoplank of tapis/bourgogne vloer. Let op de max. RC waarde van de vloerverwarming, houd de luchtvochtigheid tussen de 50% en 60% en laat de dekvloer max. 28°C worden.

Kijk voor meer informatie over vloerverwarming en houten vloeren op vloerverwarmingenparket.nl

logo-Parketinformatie-Parket-op-Vloerverwarming

Marmoleum

Deze CO2-neutraal geproduceerde marmoleum vloer is in combinatie met vloerverwarming dubbel zo duurzaam. Een slijtvaste vloer die jaren meegaat. De mogelijkheden in dessins zijn oneindig. Zo kun je gaan voor een stoere betonlook of een klassieke houtlook.

PVC

Dankzij het dunne kunststof materiaal doet PVC het heel goed met vloerverwarming. Verder neemt deze allround vloer iedere wenselijke look aan. Van tegellook voor in de keuken tot sfeervolle houten uitstraling voor in de woonkamer.

Vinyl

Deze makkelijke budgetvloer geeft je huis een supersnelle make-over. Welke stijl je ook voor ogen hebt. Vinyl voelt uit zichzelf al warm aan en warmt zeker met vloerverwarming enorm snel op.

Onze klanten aan het woord

We hebben door de jaren heen heel wat klanten geholpen aan een passende interieuroplossing. Zij vertellen je graag over hun ervaring met Parketmeester Hoogland Vloeren.

Google Beoordelingen
4.8
Fijne medewerkers. Parketmeester heeft onze vloer gelegd en onze vitrage en gordijnen geplaatst. Goede communicatie en Ruby denkt goed met je mee! Top!
Fabienne N.
Fabienne N.
20:39 19 Sep 21
Friendly staff, patient.
Christopher Proy
Christopher Proy
11:20 14 Aug 21
Very nice employees, excellent information, thinking along and a beautiful showroom. Recommended if you want a new floor.
Hildo Krook
Hildo Krook
15:04 25 Jun 21
After water damage, Hoogland has installed a new PVC floor. I am very happy with the result. Laid with care and craftsmanship down to the details of the finish right down to the most difficult corners (such as under a radiator right next to the kitchen unit). Nice job, great communication.
Hugo Lingeman
Hugo Lingeman
11:00 25 Jun 21
Voor het uitzoeken van een nieuwe vloer zijn we bij meerdere zaken geweest om advies in te winnen. Bij Parketmeester zijn we erg goed geholpen en uitgebreid geïnformeerd. We twijfelden nog tussen een PVC en houten vloer in combinatie met vloerverwarming. Uiteindelijk na het bezoek bij Parkermeester hebben we gekozen voor een houten vloer. Bij de keuze voor een houten vloer zijn we ook erg goed geholpen en namen ze alle tijd om ons alle opties te laten zien.Het plaatsen van de vloer zijn wij ook zeer tevreden over. Zeer vakbekwaam personeel met passie voor hun werk. De vloer werd met de grootste zorg gelegd en ligt er dan ook prachtig bij! Ook de plinten eromheen zijn super geplaatst en afgewerkt. Wij zijn dan ook erg blij met het resultaat!
Gillian Koopmans
Gillian Koopmans
14:53 24 Jun 21
Top!
Johan van der Meer
Johan van der Meer
13:13 12 Apr 17
top
Roger Snijders
Roger Snijders
19:52 22 Mar 17
Superservice
Frank de Bruycker
Frank de Bruycker
21:54 21 Mar 17