Voetjes aan de vloer met vloerverwarming

Comfort en warmte: dat is alles wat je nodig hebt voor dat ultieme thuisgevoel. Met vloerverwarming krijg je altijd een warm welkom. Of je nu thuiskomt na een barre fietstocht of je bed uitrolt na een goede nacht slaap. Een echte luxe upgrade voor je woning dus. Al zitten er nog veel meer fijne voordelen aan.

Duurzame keuze

Wist je bijvoorbeeld dat je met vloerverwarming tot wel vijftien procent bespaart op je stookkosten? Vloerverwarming gebruikt een lagere temperatuur dan je radiator en verwarmt veel gelijkmatiger. Fijn voor de planeet en leuk voor je portemonnee!

Als je vloerverwarming als hoofdverwarming gebruikt (bijverwarming is ook een optie), dan kunnen alle ontsierende radiatoren de deur uit. Vloerverwarming zit geheel verstopt in de vloer. Hierdoor heb je geen last meer van allerlei verwarmingsbuizen langs de muur. Wel zo mooi!

Is vloerverwarming iets voor jou? We vertellen we je graag persoonlijk over de mogelijkheden.

De voordelen van vloerverwarming

  • Warme voeten
  • Gelijkmatige warmte
  • Besparen op stookkosten
  • Energiezuinig
  • Geen radiatoren nodig

Kies de juiste vloer voor vloerverwarming

Klinkt goed, die vloerverwarming. Maar kun je ‘m zomaar onder iedere vloer aanleggen? De mogelijkheden worden steeds groter. Onderstaande vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming.

Houten vloeren

Een houten vloer en vloerverwarming? Kan prima! Kies niet voor massief hout maar ga voor een duoplank of tapis/bourgogne vloer. Let op de max. RC waarde van de vloerverwarming, houd de luchtvochtigheid tussen de 50% en 60% en laat de dekvloer max. 28°C worden.

Kijk voor meer informatie over vloerverwarming en houten vloeren op vloerverwarmingenparket.nl

logo-Parketinformatie-Parket-op-Vloerverwarming

Marmoleum

Deze CO2-neutraal geproduceerde marmoleum vloer is in combinatie met vloerverwarming dubbel zo duurzaam. Een slijtvaste vloer die jaren meegaat. De mogelijkheden in dessins zijn oneindig. Zo kun je gaan voor een stoere betonlook of een klassieke houtlook.

PVC

Dankzij het dunne kunststof materiaal doet PVC het heel goed met vloerverwarming. Verder neemt deze allround vloer iedere wenselijke look aan. Van tegellook voor in de keuken tot sfeervolle houten uitstraling voor in de woonkamer.

Vinyl

Deze makkelijke budgetvloer geeft je huis een supersnelle make-over. Welke stijl je ook voor ogen hebt. Vinyl voelt uit zichzelf al warm aan en warmt zeker met vloerverwarming enorm snel op.

Onze klanten aan het woord

We hebben door de jaren heen heel wat klanten geholpen aan een passende interieuroplossing. Zij vertellen je graag over hun ervaring met Parketmeester Hoogland Vloeren.

Uitstekend
Gebaseerd op 353 recensies
Dave canten
Dave canten
16. Mei, 2023.
Heel blij met Hoogland parketmeester, perfecte communicatie denken mee en denken in oplossingen ! Ik wil ook echt de legger Richenel bedanken voor perfect werk af te leveren. En Madelon en Marco voor het perfecte advies!
Tom Uleman
Tom Uleman
14. November, 2022.
Wij zijn enthousiast over de service en het vakmanschap van Parketmeester Zaandam/Hoogland vloeren. Onze PVC-vloer ligt perfect in ons nieuwe huis. Ondanks tegenslagen tijdens de voorbereiding van de vloer, kon onze nieuwe vloer uiteindelijk toch op de afgesproken dag gelegd worden. Door snel te schakelen konden de medewerkers van Hoogland vloeren tot op het laatste moment de planning aanpassen en de juiste vakmensen inschakelen. Het werk is door alle betrokkenen heel netjes gedaan en opgeleverd.
Marjon Voskuil
Marjon Voskuil
4. November, 2022.
Ze waren ingehuurd door mijn verzekeraar om mijn vloer na lekkage te maken. Afstemmen duurde even en liep niet heel soepel. Uiteindelijk wel een datum gezet. De kwaliteit van het werk dat geleverd is is heel goed. De vloer ziet er weer mooi uit. Verder heeft de man die het werk uitvoerde netjes gewerkt (weinig stof enzo) en vond ik hem prettig in de omgang. Daarom zeker 5 sterren waard.
Danielle.
Danielle.
17. Oktober, 2022.
Keurig en betrouwbaar bedrijf. Heldere communicatie. Komen hun afspraken na. Denken in mogelijkheden. Vriendelijk en professioneel. Vloer, plinten en deurmat zijn vakkundig gelegd met oog voor detail. Super blij met de prachtige visgraat pvc vloer. Ik raad dit bedrijf aan.
Erwin Meester
Erwin Meester
15. September, 2022.
Er wordt bij het uitzoeken van je vloer goed meegedacht. Er zijn grote kleurstalen beschikbaar welke je mag meenemen om deze thuis te kunnen beoordelen. Uiteindelijk is de vloer en de plintafwerking naadloos en zorgvuldig geïnstalleerd.
Klaas Krijt
Klaas Krijt
13. September, 2022.
Geweldige vakmensen wij zijn zeer tevreden.
Jan Huijgen
Jan Huijgen
26. Augustus, 2022.
Parketmeester Hoogland vloeren een absolute aanrader. Deze maand een pvc vloer gelegd inclusief perfecte afwerking. Professionele uitvoerders die geen genoegen nemen met minder dan 120% kwaliteit.
Rj Blom
Rj Blom
28. Maart, 2022.
Net bedrijf veel ervaring over laminaat en kurk vloeren. Vriendelijk personeel.
Andre
Andre
27. Februari, 2022.
Deze recensie is verlaat, maar ik had het toegezegd en deze recensie is ook verdiend. Verleden jaar beneden PVC vloer laten plaatsen. Na een eerste offerte te hebben ontvangen, zijn we van vloerkleur gewisseld. De nieuwe offerte was daar niet op aangepast. Een fout van het bedrijf, fout van mij dat ik de nieuwe offerte niet controleerde en blindelings akkoord gaf. Halverwege het leggen kwam ik kijken en zag de fout. Meteen gebeld en omdat ik vond dat we hier beiden een fout hadden gemaakt, stelde ik voor de schade (ruim 1000 Euro) te delen. Parketmeester gaf aan zelf de schade op zich te nemen, reden: wij zijn de professionals en horen dit zien te voorkomen. Kijk, dan onderscheid je bedrijf zo positief t.o.v. al die concurrenten en prijsstunters. Top vijf sterren!