Voetjes aan de vloer met vloerverwarming

Comfort en warmte: dat is alles wat je nodig hebt voor dat ultieme thuisgevoel. Met vloerverwarming krijg je altijd een warm welkom. Of je nu thuiskomt na een barre fietstocht of je bed uitrolt na een goede nacht slaap. Een echte luxe upgrade voor je woning dus. Al zitten er nog veel meer fijne voordelen aan.

Duurzame keuze

Wist je bijvoorbeeld dat je met vloerverwarming tot wel vijftien procent bespaart op je stookkosten? Vloerverwarming gebruikt een lagere temperatuur dan je radiator en verwarmt veel gelijkmatiger. Fijn voor de planeet en leuk voor je portemonnee!

Als je vloerverwarming als hoofdverwarming gebruikt (bijverwarming is ook een optie), dan kunnen alle ontsierende radiatoren de deur uit. Vloerverwarming zit geheel verstopt in de vloer. Hierdoor heb je geen last meer van allerlei verwarmingsbuizen langs de muur. Wel zo mooi!

Is vloerverwarming iets voor jou? We vertellen we je graag persoonlijk over de mogelijkheden.

De voordelen van vloerverwarming

  • Warme voeten
  • Gelijkmatige warmte
  • Besparen op stookkosten
  • Energiezuinig
  • Geen radiatoren nodig

Kies de juiste vloer voor vloerverwarming

Klinkt goed, die vloerverwarming. Maar kun je ‘m zomaar onder iedere vloer aanleggen? De mogelijkheden worden steeds groter. Onderstaande vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming.

Houten vloeren

Een houten vloer en vloerverwarming? Kan prima! Kies niet voor massief hout maar ga voor een duoplank of tapis/bourgogne vloer. Let op de max. RC waarde van de vloerverwarming, houd de luchtvochtigheid tussen de 50% en 60% en laat de dekvloer max. 28°C worden.

Kijk voor meer informatie over vloerverwarming en houten vloeren op vloerverwarmingenparket.nl

logo-Parketinformatie-Parket-op-Vloerverwarming

Marmoleum

Deze CO2-neutraal geproduceerde marmoleum vloer is in combinatie met vloerverwarming dubbel zo duurzaam. Een slijtvaste vloer die jaren meegaat. De mogelijkheden in dessins zijn oneindig. Zo kun je gaan voor een stoere betonlook of een klassieke houtlook.

PVC

Dankzij het dunne kunststof materiaal doet PVC het heel goed met vloerverwarming. Verder neemt deze allround vloer iedere wenselijke look aan. Van tegellook voor in de keuken tot sfeervolle houten uitstraling voor in de woonkamer.

Vinyl

Deze makkelijke budgetvloer geeft je huis een supersnelle make-over. Welke stijl je ook voor ogen hebt. Vinyl voelt uit zichzelf al warm aan en warmt zeker met vloerverwarming enorm snel op.

Onze klanten aan het woord

We hebben door de jaren heen heel wat klanten geholpen aan een passende interieuroplossing. Zij vertellen je graag over hun ervaring met Parketmeester Hoogland Vloeren.

Uitstekend
Gebaseerd op 357 recensies
abdel El Hamri
abdel El Hamri
10. November, 2023.
Top service! Oog voor detail en oplossingsgericht te werk gegaan bij het renoveren van mijn parket vloer in Hongaarse punt. Marco was zeer vakkundig en bovendien uiterst vriendelijk. Mijn volgende vloer zal ik zeer zeker bij dit bedrijf bestellen. Mijn complimenten!
N Berg
N Berg
24. Oktober, 2023.
De hele ervaring was top. Goede service in de winkel. Strakke planning werd in meegegaan. Pawel heeft onze vloer fantastisch mooi gelegd.
Erwin de Boer
Erwin de Boer
16. Oktober, 2023.
Een van de medewerkers van Hoogland vloeren heeft mijn vloer hersteld na een waterschade! De vloer is nu weer als nieuw en ik ben uitermate tevreden over het vakmanschap en de geleverde kwaliteit. Een aanbeveling waard!
Marinus Bosch
Marinus Bosch
5. Augustus, 2023.
Voor een kwalitatieve hoogwaardige vloer groot of klein moet jij bij Hoogland zijn
Letty Stam
Letty Stam
25. Juli, 2023.
Helemaal blij met mijn nieuwe vloer! Bedankt voor de goede service 🥰
Dave canten
Dave canten
16. Mei, 2023.
Heel blij met Hoogland parketmeester, perfecte communicatie denken mee en denken in oplossingen ! Ik wil ook echt de legger Richenel bedanken voor perfect werk af te leveren. En Madelon en Marco voor het perfecte advies!
Tom Uleman
Tom Uleman
14. November, 2022.
Wij zijn enthousiast over de service en het vakmanschap van Parketmeester Zaandam/Hoogland vloeren. Onze PVC-vloer ligt perfect in ons nieuwe huis. Ondanks tegenslagen tijdens de voorbereiding van de vloer, kon onze nieuwe vloer uiteindelijk toch op de afgesproken dag gelegd worden. Door snel te schakelen konden de medewerkers van Hoogland vloeren tot op het laatste moment de planning aanpassen en de juiste vakmensen inschakelen. Het werk is door alle betrokkenen heel netjes gedaan en opgeleverd.
Marjon Voskuil
Marjon Voskuil
4. November, 2022.
Ze waren ingehuurd door mijn verzekeraar om mijn vloer na lekkage te maken. Afstemmen duurde even en liep niet heel soepel. Uiteindelijk wel een datum gezet. De kwaliteit van het werk dat geleverd is is heel goed. De vloer ziet er weer mooi uit. Verder heeft de man die het werk uitvoerde netjes gewerkt (weinig stof enzo) en vond ik hem prettig in de omgang. Daarom zeker 5 sterren waard.
Danielle.
Danielle.
17. Oktober, 2022.
Keurig en betrouwbaar bedrijf. Heldere communicatie. Komen hun afspraken na. Denken in mogelijkheden. Vriendelijk en professioneel. Vloer, plinten en deurmat zijn vakkundig gelegd met oog voor detail. Super blij met de prachtige visgraat pvc vloer. Ik raad dit bedrijf aan.