Houten vloeren

De basis van een sfeervol interieur? Een houten vloer, natuurlijk! Karakteristiek, duurzaam en vol mogelijkheden. Wat je woonstijl ook is.

Quickstep laminaat gezandstraalde eik natuurIMU1853

Laminaat

Laminaat is al jaren een populair alternatief voor een houten vloer. Logisch ook! Het heeft de looks van hout, maar zonder het onderhoud en het prijskaartje.

Therdex eiken pvc

Pvc

Wat je wensen ook zijn: pvc heeft het! Deze alleskunner neemt iedere wenselijke uitstraling aan. Van warm hout tot stoer steen. Wat past er bij jouw interieur?

Wicanders cork Go Desire 80001633 | GA21003

Kurk

Op zoek naar een nieuwe, duurzame vloer? Dan kies je voor kurk, natuurlijk! Met deze ecologische vloerbedekker haal je behalve sfeer nog een hoop andere voordelen in huis.

Marmoleum

Een vloer van lijnzaad? Jazeker. Marmoleum is een natuurproduct en daarmee één van de meest duurzame vloeren. Met oneindig veel dessins is er een milieuvriendelijke oplossing voor ieder interieur.

Forbo novilon nova luxe hazelnut oak

Vinyl

Met vinyl kies je voor een supersnelle én goedkope metamorfose in huis. Je koopt het met ieder denkbaar dessin en het is nog geluiddempend en onderhoudsvrij ook.

Tapijt Desso & Ex kleur 2052-205

Tapijt

Met tapijt kies je voor een tijdloze vloer afwerking. Of je nu gaat voor een lage pool of een hoge pool. Met tapijt kun je alle kanten op.

Onze klanten aan het woord

We hebben door de jaren heen heel wat klanten geholpen aan een passende interieuroplossing. Zij vertellen je graag over hun ervaring met Parketmeester Hoogland Vloeren.

Uitstekend
Gebaseerd op 359 recensies
Alessandro Grasso
Alessandro Grasso
15. Maart, 2024.
I am very happy with their work! They fixed my damaged wood floor flawlessly after a previous company damaged it. Mark was professional and skilled, while the shop staff were friendly and supportive. Highly recommend trusting them for any flooring needs!
emin sabah
emin sabah
7. Maart, 2024.
Ik zag net(6jaar later) de uitzending van de rijdende rechter. Gefeliciteerd met de uitspraak!!!! Ik wens jullie fijne zaken!!
Gerry Janssens
Gerry Janssens
17. Januari, 2024.
Zeer goed personeel zeer leuk bedrijf met goede kwaliteit vloeren.
abdel El Hamri
abdel El Hamri
10. November, 2023.
Top service! Oog voor detail en oplossingsgericht te werk gegaan bij het renoveren van mijn parket vloer in Hongaarse punt. Marco was zeer vakkundig en bovendien uiterst vriendelijk. Mijn volgende vloer zal ik zeer zeker bij dit bedrijf bestellen. Mijn complimenten!
N Berg
N Berg
24. Oktober, 2023.
De hele ervaring was top. Goede service in de winkel. Strakke planning werd in meegegaan. Pawel heeft onze vloer fantastisch mooi gelegd.
Erwin de Boer
Erwin de Boer
16. Oktober, 2023.
Een van de medewerkers van Hoogland vloeren heeft mijn vloer hersteld na een waterschade! De vloer is nu weer als nieuw en ik ben uitermate tevreden over het vakmanschap en de geleverde kwaliteit. Een aanbeveling waard!
Marinus Bosch
Marinus Bosch
5. Augustus, 2023.
Voor een kwalitatieve hoogwaardige vloer groot of klein moet jij bij Hoogland zijn
Letty Stam
Letty Stam
25. Juli, 2023.
Helemaal blij met mijn nieuwe vloer! Bedankt voor de goede service 🥰
Chat openen
Hulp nodig?
Scan de code
Stel je vraag direct via WhatsApp aan ons.