Haal de natuur in huis

Op zoek naar een echte sfeermaker in huis? Haal de natuur naar binnen en ga voor een houten vloer. Of je ‘m nu legt in een nieuwbouwwoning of een jaren 30-huis: een houten vloer brengt warmte in iedere ruimte. Verschillende houtsoorten, afwerkingen en manieren van leggen maken iedere uitvoering uniek. Ga bijvoorbeeld voor chique visgraat of kies voor een blokpatroon.

Is je houten vloer versleten of ben je hem zat? Dan kun je ‘m laten schuren en met een andere afwerking gemakkelijk een frisse, nieuwe look geven. Bij Parketmeester Hoogland Vloeren in Zaandam adviseren we je graag bij het kiezen van jouw ideale houten vloer.

multiplank houtenvloer

De voordelen van een houten vloer

  • Verschillende kleuren, sorteringen, breedtes, bewerkingen en afwerkingen zorgen voor oneindig veel variaties
  • De vloer is schuurbaar, waardoor hij een lange levensduur heeft
  • Krijgt gemakkelijk een nieuwe look
  • Geschikt voor vloerverwarming (niet alle houtsoorten)
  • Met de juiste ondervloer geschikt voor appartementen (geluidreducerend -10 dB)
  • Te plaatsen op een trap
  • Met de juiste afwerking geschikt voor iedere ruimte
  • Gaat door de jaren heen meer leven en wordt dus steeds mooier

Soorten vloeren

visgraat vloer gelakt

Multiplank / Duoplank

De duoplank / multiplank vloer is een stabiele kracht waar je op kunt rekenen. De vloer werkt minimaal en is uiterst geschikt voor vloerverwarming.

houten visgraat vloer bruin

Lamelparket

Met parket kies je voor een stevige budgetproof vloer. Net als een multiplank is een parketvloer opgebouwd uit verschillende lagen. Voordeel daarvan: de vloer werkt bijna niet.

Visgraat

De klassieke visgraatvloer is terug van nooit weggeweest. Met z’n stijlvolle uitstraling is dit het paradepaardje van je interieur.

Houten hongaarse punt

Hongaarse punt

De Hongaarse punt is iets minder bekend dan visgraat, maar minstens zo mooi. Een goede keuze wanneer je een klassieke, rustige vloer zoekt.

Lieverdink Verouderd tapis eiken patroon detail lieverdink

Traditionele tapis

Traditionele topper onder de houten vloeren: een tapis vloer. Deze eeuwenoude techniek zorgt voor een bijna naadloze houten vloer. Wij leggen je uit hoe een tapisvloer gelegd wordt.

Onze klanten aan het woord

We hebben door de jaren heen heel wat klanten geholpen aan een passende interieuroplossing. Zij vertellen je graag over hun ervaring met Parketmeester Hoogland Vloeren.

Gebaseerd op 354 recensies
Tom Uleman
Tom Uleman
14. November, 2022.
Wij zijn enthousiast over de service en het vakmanschap van Parketmeester Zaandam/Hoogland vloeren. Onze PVC-vloer ligt perfect in ons nieuwe huis. Ondanks tegenslagen tijdens de voorbereiding van de vloer, kon onze nieuwe vloer uiteindelijk toch op de afgesproken dag gelegd worden. Door snel te schakelen konden de medewerkers van Hoogland vloeren tot op het laatste moment de planning aanpassen en de juiste vakmensen inschakelen. Het werk is door alle betrokkenen heel netjes gedaan en opgeleverd.
Marjon Voskuil
Marjon Voskuil
4. November, 2022.
Ze waren ingehuurd door mijn verzekeraar om mijn vloer na lekkage te maken. Afstemmen duurde even en liep niet heel soepel. Uiteindelijk wel een datum gezet. De kwaliteit van het werk dat geleverd is is heel goed. De vloer ziet er weer mooi uit. Verder heeft de man die het werk uitvoerde netjes gewerkt (weinig stof enzo) en vond ik hem prettig in de omgang. Daarom zeker 5 sterren waard.
Danielle.
Danielle.
17. Oktober, 2022.
Keurig en betrouwbaar bedrijf. Heldere communicatie. Komen hun afspraken na. Denken in mogelijkheden. Vriendelijk en professioneel. Vloer, plinten en deurmat zijn vakkundig gelegd met oog voor detail. Super blij met de prachtige visgraat pvc vloer. Ik raad dit bedrijf aan.
Erwin Meester
Erwin Meester
15. September, 2022.
Er wordt bij het uitzoeken van je vloer goed meegedacht. Er zijn grote kleurstalen beschikbaar welke je mag meenemen om deze thuis te kunnen beoordelen. Uiteindelijk is de vloer en de plintafwerking naadloos en zorgvuldig geïnstalleerd.
Klaas Krijt
Klaas Krijt
13. September, 2022.
Geweldige vakmensen wij zijn zeer tevreden.
Jan Huijgen
Jan Huijgen
26. Augustus, 2022.
Parketmeester Hoogland vloeren een absolute aanrader. Deze maand een pvc vloer gelegd inclusief perfecte afwerking. Professionele uitvoerders die geen genoegen nemen met minder dan 120% kwaliteit.
Rj Blom
Rj Blom
28. Maart, 2022.
Net bedrijf veel ervaring over laminaat en kurk vloeren. Vriendelijk personeel.
Andre
Andre
27. Februari, 2022.
Deze recensie is verlaat, maar ik had het toegezegd en deze recensie is ook verdiend. Verleden jaar beneden PVC vloer laten plaatsen. Na een eerste offerte te hebben ontvangen, zijn we van vloerkleur gewisseld. De nieuwe offerte was daar niet op aangepast. Een fout van het bedrijf, fout van mij dat ik de nieuwe offerte niet controleerde en blindelings akkoord gaf. Halverwege het leggen kwam ik kijken en zag de fout. Meteen gebeld en omdat ik vond dat we hier beiden een fout hadden gemaakt, stelde ik voor de schade (ruim 1000 Euro) te delen. Parketmeester gaf aan zelf de schade op zich te nemen, reden: wij zijn de professionals en horen dit zien te voorkomen. Kijk, dan onderscheid je bedrijf zo positief t.o.v. al die concurrenten en prijsstunters. Top vijf sterren!