Haal de natuur in huis

Op zoek naar een echte sfeermaker in huis? Haal de natuur naar binnen en ga voor een houten vloer. Of je ‘m nu legt in een nieuwbouwwoning of een jaren 30-huis: een houten vloer brengt warmte in iedere ruimte. Verschillende houtsoorten, afwerkingen en manieren van leggen maken iedere uitvoering uniek. Ga bijvoorbeeld voor chique visgraat of kies voor een blokpatroon.

Is je houten vloer versleten of ben je hem zat? Dan kun je ‘m laten schuren en met een andere afwerking gemakkelijk een frisse, nieuwe look geven. Bij Parketmeester Hoogland Vloeren in Zaandam adviseren we je graag bij het kiezen van jouw ideale houten vloer.

De voordelen van een houten vloer

  • Verschillende kleuren, sorteringen, breedtes, bewerkingen en afwerkingen zorgen voor oneindig veel variaties
  • De vloer is schuurbaar, waardoor hij een lange levensduur heeft
  • Krijgt gemakkelijk een nieuwe look
  • Geschikt voor vloerverwarming (niet alle houtsoorten)
  • Met de juiste ondervloer geschikt voor appartementen (geluidreducerend -10 dB)
  • Te plaatsen op een trap
  • Met de juiste afwerking geschikt voor iedere ruimte
  • Gaat door de jaren heen meer leven en wordt dus steeds mooier

Soorten vloeren

Multiplank / Duoplank

De duoplank / multiplank vloer is een stabiele kracht waar je op kunt rekenen. De vloer werkt minimaal en is uiterst geschikt voor vloerverwarming.

Lamelparket

Met parket kies je voor een stevige budgetproof vloer. Net als een multiplank is een parketvloer opgebouwd uit verschillende lagen. Voordeel daarvan: de vloer werkt bijna niet.

Visgraat

De klassieke visgraatvloer is terug van nooit weggeweest. Met z’n stijlvolle uitstraling is dit het paradepaardje van je interieur.

Hongaarse punt

De Hongaarse punt is iets minder bekend dan visgraat, maar minstens zo mooi. Een goede keuze wanneer je een klassieke, rustige vloer zoekt.

Traditionele tapis

Traditionele topper onder de houten vloeren: een tapis vloer. Deze eeuwenoude techniek zorgt voor een bijna naadloze houten vloer. Wij leggen je uit hoe een tapisvloer gelegd wordt.

Onze klanten aan het woord

We hebben door de jaren heen heel wat klanten geholpen aan een passende interieuroplossing. Zij vertellen je graag over hun ervaring met Parketmeester Hoogland Vloeren.

Google Beoordelingen
4.8
Net bedrijf veel ervaring over laminaat en kurk vloeren. Vriendelijk personeel.
Rj Blom
Rj Blom
12:43 28 Mar 22
Deze recensie is verlaat, maar ik had het toegezegd en deze recensie is ook verdiend. Verleden jaar beneden PVC vloer laten plaatsen. Na een eerste offerte te hebben ontvangen, zijn we van vloerkleur gewisseld. De nieuwe offerte was daar niet op aangepast. Een fout van het bedrijf, fout van mij dat ik de nieuwe offerte niet controleerde en blindelings akkoord gaf. Halverwege het leggen kwam ik kijken en zag de fout. Meteen gebeld en omdat ik vond dat we hier beiden een fout hadden gemaakt, stelde ik voor de schade (ruim 1000 Euro) te delen. Parketmeester gaf aan zelf de schade op zich te nemen, reden: wij zijn de professionals en horen dit zien te voorkomen. Kijk, dan onderscheid je bedrijf zo positief t.o.v. al die concurrenten en prijsstunters. Top vijf sterren!
Andre
Andre
12:29 27 Feb 22
Een nieuwbouw huis brengt zo zijn eigen uitdagingen met zich mee. En dat hebben we geweten. Wij hebben zowel de vloer alsmede de plinten bij Hoogland Vloeren afgenomen. Op een klein punt na, welke in februari wordt aangepakt (niet op voorraad), zitten we er nu al goed bij. Wij willen het team van Hoogland Vloeren dan ook bedanken. Met name Michael (heeft prachtig de plinten gelegd en correcties uitgevoerd) en Carla (de planning en meedenken). Dank!
Izo V
Izo V
12:06 29 Dec 21
Fijne medewerkers. Parketmeester heeft onze vloer gelegd en onze vitrage en gordijnen geplaatst. Goede communicatie en Ruby denkt goed met je mee! Top!
Fabienne N.
Fabienne N.
20:39 19 Sep 21
Heel goed geholpen ,top service,wij hadden al eerdere goede ervaring. Aanbevolen goede kwaliteit laminaat
Cees Oord
Cees Oord
06:59 10 Jul 21
Voor het uitzoeken van een nieuwe vloer zijn we bij meerdere zaken geweest om advies in te winnen. Bij Parketmeester zijn we erg goed geholpen en uitgebreid geïnformeerd. We twijfelden nog tussen een PVC en houten vloer in combinatie met vloerverwarming. Uiteindelijk na het bezoek bij Parkermeester hebben we gekozen voor een houten vloer. Bij de keuze voor een houten vloer zijn we ook erg goed geholpen en namen ze alle tijd om ons alle opties te laten zien.Het plaatsen van de vloer zijn wij ook zeer tevreden over. Zeer vakbekwaam personeel met passie voor hun werk. De vloer werd met de grootste zorg gelegd en ligt er dan ook prachtig bij! Ook de plinten eromheen zijn super geplaatst en afgewerkt. Wij zijn dan ook erg blij met het resultaat!
Gillian Koopmans
Gillian Koopmans
14:53 24 Jun 21