Haal de natuur in huis

Op zoek naar een echte sfeermaker in huis? Haal de natuur naar binnen en ga voor een houten vloer. Of je ‘m nu legt in een nieuwbouwwoning of een jaren 30-huis: een houten vloer brengt warmte in iedere ruimte. Verschillende houtsoorten, afwerkingen en manieren van leggen maken iedere uitvoering uniek. Ga bijvoorbeeld voor chique visgraat of kies voor een blokpatroon.

Is je houten vloer versleten of ben je hem zat? Dan kun je ‘m laten schuren en met een andere afwerking gemakkelijk een frisse, nieuwe look geven. Bij Parketmeester Hoogland Vloeren in Zaandam adviseren we je graag bij het kiezen van jouw ideale houten vloer.

De voordelen van een houten vloer

  • Verschillende kleuren, sorteringen, breedtes, bewerkingen en afwerkingen zorgen voor oneindig veel variaties
  • De vloer is schuurbaar, waardoor hij een lange levensduur heeft
  • Krijgt gemakkelijk een nieuwe look
  • Geschikt voor vloerverwarming (niet alle houtsoorten)
  • Met de juiste ondervloer geschikt voor appartementen (geluidreducerend -10 dB)
  • Te plaatsen op een trap
  • Met de juiste afwerking geschikt voor iedere ruimte
  • Gaat door de jaren heen meer leven en wordt dus steeds mooier

Soorten vloeren

Multiplank / Duoplank

De duoplank / multiplank vloer is een stabiele kracht waar je op kunt rekenen. De vloer werkt minimaal en is uiterst geschikt voor vloerverwarming.

Lamelparket

Met parket kies je voor een stevige budgetproof vloer. Net als een multiplank is een parketvloer opgebouwd uit verschillende lagen. Voordeel daarvan: de vloer werkt bijna niet.

Visgraat

De klassieke visgraatvloer is terug van nooit weggeweest. Met z’n stijlvolle uitstraling is dit het paradepaardje van je interieur.

Hongaarse punt

De Hongaarse punt is iets minder bekend dan visgraat, maar minstens zo mooi. Een goede keuze wanneer je een klassieke, rustige vloer zoekt.

Traditionele tapis

Traditionele topper onder de houten vloeren: een tapis vloer. Deze eeuwenoude techniek zorgt voor een bijna naadloze houten vloer. Wij leggen je uit hoe een tapisvloer gelegd wordt.

Onze klanten aan het woord

We hebben door de jaren heen heel wat klanten geholpen aan een passende interieuroplossing. Zij vertellen je graag over hun ervaring met Parketmeester Hoogland Vloeren.

Google Beoordelingen
4.8
Fijne medewerkers. Parketmeester heeft onze vloer gelegd en onze vitrage en gordijnen geplaatst. Goede communicatie en Ruby denkt goed met je mee! Top!
Fabienne N.
Fabienne N.
20:39 19 Sep 21
Friendly staff, patient.
Christopher Proy
Christopher Proy
11:20 14 Aug 21
Very nice employees, excellent information, thinking along and a beautiful showroom. Recommended if you want a new floor.
Hildo Krook
Hildo Krook
15:04 25 Jun 21
After water damage, Hoogland has installed a new PVC floor. I am very happy with the result. Laid with care and craftsmanship down to the details of the finish right down to the most difficult corners (such as under a radiator right next to the kitchen unit). Nice job, great communication.
Hugo Lingeman
Hugo Lingeman
11:00 25 Jun 21
Voor het uitzoeken van een nieuwe vloer zijn we bij meerdere zaken geweest om advies in te winnen. Bij Parketmeester zijn we erg goed geholpen en uitgebreid geïnformeerd. We twijfelden nog tussen een PVC en houten vloer in combinatie met vloerverwarming. Uiteindelijk na het bezoek bij Parkermeester hebben we gekozen voor een houten vloer. Bij de keuze voor een houten vloer zijn we ook erg goed geholpen en namen ze alle tijd om ons alle opties te laten zien.Het plaatsen van de vloer zijn wij ook zeer tevreden over. Zeer vakbekwaam personeel met passie voor hun werk. De vloer werd met de grootste zorg gelegd en ligt er dan ook prachtig bij! Ook de plinten eromheen zijn super geplaatst en afgewerkt. Wij zijn dan ook erg blij met het resultaat!
Gillian Koopmans
Gillian Koopmans
14:53 24 Jun 21
Top!
Johan van der Meer
Johan van der Meer
13:13 12 Apr 17
top
Roger Snijders
Roger Snijders
19:52 22 Mar 17
Superservice
Frank de Bruycker
Frank de Bruycker
21:54 21 Mar 17