Laminaat vloeren

Een laminaat vloer is een van de meest voorkomende vloer. Een laminaat vloer lijkt tegenwoordig zo erg op een houten vloer dat het verschil bijna niet te zien is. Een laminaat vloer is makkelijk in de onderhoud en dit is de reden dat er veel voor een laminaat vloer gekozen wordt.

Een laminaat vloer die bij uw interieur past

Er zijn verschrikkelijk veel verschillende laminaat vloeren van van hout- tot tegelmotiet. Hout dessins zijn leverbaar in verschillende afmetingen zoals brede en lange planken en zelfs visgraat.  Er kan gekozen worden voor een V-groef wat een laminaat vloer een natuurlijke uitstraling geeft van een houten vloer. Er is altijd een laminaatvloer die bij uw interieur past.

Onderhoud

Een laminaatvloer is onderhoudsvriendelijk. Wanneer u een onderhoudsset aanschaft van Parketmeester heeft u alle spullen in huis om uw laminaat vloer te onderhouden. Met het juiste onderhoudsmiddel verlengt u de levensduur van uw laminaat vloer.

Ondervloer

De ondervloer bij een laminaatvloer is erg belangrijk. Voor iedere ondergrond is er een passende ondervloer. De ondervloer zorgt ervoor dat er eventuele oneffenheden van de basisvloer op te vangen.

Wilt u uw nieuwe laminaatvloer in uw appartement waar er geluidseisen gelden leggen, dan dient u een ondervloer te gebruiken welke een geluidsreductie geeft van minimaal 10dB. Deze ondervloer beschikken over een certificaat welke u kunt overleggen.

Leggen

Alle laminaatvloer zijn voorzien van een kliksysteem, dit maakt het leggen van een laminaat vloer erg makkelijk voor de doe-het-zelver. Natuurlijk kunt u uw nieuwe laminaatvloer ook door onze vakbekwame leggers laten leggen.

Neem contact op