Milieuvriendelijk marmoleum

Duurzaamheid is de trend, ook op woongebied. Met marmoleum (ook wel bekend als linoleum) wordt het wel heel leuk om daarin mee te gaan. Je kiest hiermee voor een CO2-neutraal geproduceerde vloer. Gemaakt van lijnzaadolie heb je met jouw nieuwe vloer een minimale impact op het milieu. Jij blij, planeet blij!

Welke voordelen deze duurzame vloer nog meer heeft? Marmoleum is simpelweg een oersterk product. De vloer is enorm sterk en slijtvast waardoor hij tientallen jaren meegaat. Wat kleur en print betreft kun je er alle kanten mee op. Populair is de betonlook. Deze geeft je interieur in één keer een strakke, stoere uitstraling.

De voordelen van marmoleum

  • Natuurproduct
  • Duurzaam, wordt CO2 neutraal geproduceerd
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Goede oplossing in druk belopen ruimtes
  • Ook leverbaar in kliktegels (egaliseren niet nodig)
  • Grote keuze in dessins, bijvoorbeeld betonlook

Marmoleum leggen

Marmoleum is verkrijgbaar in banen van twee meter breed of als kliktegels. Het wordt verlijmd op een ondervloer. Het is belangrijk dat deze geëgaliseerd is. Als dat niet kan, wordt een Jumpax ondervloer gebruikt.

Soorten marmoleum vloeren

Waar het ook ligt, marmoleum past zich moeiteloos aan bij iedere woonstijl. Niet alleen met een groot kleurenpalet, maar ook met een enorm aantal prints waar je uit kunt kiezen. Eén van de meest populaire op dit moment is de betonlook. Deze past perfect bij de industriële woontrend en geeft je interieur in één keer een strakke, stoere uitstraling. Liever wat klassieker? Dan kan marmoleum met een houtlook of een marmerdessin heel mooi staan.

Onze klanten aan het woord

We hebben door de jaren heen heel wat klanten geholpen aan een passende interieuroplossing. Zij vertellen je graag over hun ervaring met Parketmeester Hoogland Vloeren.

Google Beoordelingen
4.8
Fijne medewerkers. Parketmeester heeft onze vloer gelegd en onze vitrage en gordijnen geplaatst. Goede communicatie en Ruby denkt goed met je mee! Top!
Fabienne N.
Fabienne N.
20:39 19 Sep 21
Friendly staff, patient.
Christopher Proy
Christopher Proy
11:20 14 Aug 21
Very nice employees, excellent information, thinking along and a beautiful showroom. Recommended if you want a new floor.
Hildo Krook
Hildo Krook
15:04 25 Jun 21
After water damage, Hoogland has installed a new PVC floor. I am very happy with the result. Laid with care and craftsmanship down to the details of the finish right down to the most difficult corners (such as under a radiator right next to the kitchen unit). Nice job, great communication.
Hugo Lingeman
Hugo Lingeman
11:00 25 Jun 21
Voor het uitzoeken van een nieuwe vloer zijn we bij meerdere zaken geweest om advies in te winnen. Bij Parketmeester zijn we erg goed geholpen en uitgebreid geïnformeerd. We twijfelden nog tussen een PVC en houten vloer in combinatie met vloerverwarming. Uiteindelijk na het bezoek bij Parkermeester hebben we gekozen voor een houten vloer. Bij de keuze voor een houten vloer zijn we ook erg goed geholpen en namen ze alle tijd om ons alle opties te laten zien.Het plaatsen van de vloer zijn wij ook zeer tevreden over. Zeer vakbekwaam personeel met passie voor hun werk. De vloer werd met de grootste zorg gelegd en ligt er dan ook prachtig bij! Ook de plinten eromheen zijn super geplaatst en afgewerkt. Wij zijn dan ook erg blij met het resultaat!
Gillian Koopmans
Gillian Koopmans
14:53 24 Jun 21
Top!
Johan van der Meer
Johan van der Meer
13:13 12 Apr 17
top
Roger Snijders
Roger Snijders
19:52 22 Mar 17
Superservice
Frank de Bruycker
Frank de Bruycker
21:54 21 Mar 17