Milieuvriendelijk marmoleum

Duurzaamheid is de trend, ook op woongebied. Met marmoleum (ook wel bekend als linoleum) wordt het wel heel leuk om daarin mee te gaan. Je kiest hiermee voor een CO2-neutraal geproduceerde vloer. Gemaakt van lijnzaadolie heb je met jouw nieuwe vloer een minimale impact op het milieu. Jij blij, planeet blij!

Welke voordelen deze duurzame vloer nog meer heeft? Marmoleum is simpelweg een oersterk product. De vloer is enorm sterk en slijtvast waardoor hij tientallen jaren meegaat. Wat kleur en print betreft kun je er alle kanten mee op. Populair is de betonlook. Deze geeft je interieur in één keer een strakke, stoere uitstraling.

De voordelen van marmoleum

  • Natuurproduct
  • Duurzaam, wordt CO2 neutraal geproduceerd
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Goede oplossing in druk belopen ruimtes
  • Ook leverbaar in kliktegels (egaliseren niet nodig)
  • Grote keuze in dessins, bijvoorbeeld betonlook

Marmoleum leggen

Marmoleum is verkrijgbaar in banen van twee meter breed of als kliktegels. Het wordt verlijmd op een ondervloer. Het is belangrijk dat deze geëgaliseerd is. Als dat niet kan, wordt een Jumpax ondervloer gebruikt.

Soorten marmoleum vloeren

Waar het ook ligt, marmoleum past zich moeiteloos aan bij iedere woonstijl. Niet alleen met een groot kleurenpalet, maar ook met een enorm aantal prints waar je uit kunt kiezen. Eén van de meest populaire op dit moment is de betonlook. Deze past perfect bij de industriële woontrend en geeft je interieur in één keer een strakke, stoere uitstraling. Liever wat klassieker? Dan kan marmoleum met een houtlook of een marmerdessin heel mooi staan.

Onze klanten aan het woord

We hebben door de jaren heen heel wat klanten geholpen aan een passende interieuroplossing. Zij vertellen je graag over hun ervaring met Parketmeester Hoogland Vloeren.

Gebaseerd op 354 recensies
Tom Uleman
Tom Uleman
14. November, 2022.
Wij zijn enthousiast over de service en het vakmanschap van Parketmeester Zaandam/Hoogland vloeren. Onze PVC-vloer ligt perfect in ons nieuwe huis. Ondanks tegenslagen tijdens de voorbereiding van de vloer, kon onze nieuwe vloer uiteindelijk toch op de afgesproken dag gelegd worden. Door snel te schakelen konden de medewerkers van Hoogland vloeren tot op het laatste moment de planning aanpassen en de juiste vakmensen inschakelen. Het werk is door alle betrokkenen heel netjes gedaan en opgeleverd.
Marjon Voskuil
Marjon Voskuil
4. November, 2022.
Ze waren ingehuurd door mijn verzekeraar om mijn vloer na lekkage te maken. Afstemmen duurde even en liep niet heel soepel. Uiteindelijk wel een datum gezet. De kwaliteit van het werk dat geleverd is is heel goed. De vloer ziet er weer mooi uit. Verder heeft de man die het werk uitvoerde netjes gewerkt (weinig stof enzo) en vond ik hem prettig in de omgang. Daarom zeker 5 sterren waard.
Danielle.
Danielle.
17. Oktober, 2022.
Keurig en betrouwbaar bedrijf. Heldere communicatie. Komen hun afspraken na. Denken in mogelijkheden. Vriendelijk en professioneel. Vloer, plinten en deurmat zijn vakkundig gelegd met oog voor detail. Super blij met de prachtige visgraat pvc vloer. Ik raad dit bedrijf aan.
Erwin Meester
Erwin Meester
15. September, 2022.
Er wordt bij het uitzoeken van je vloer goed meegedacht. Er zijn grote kleurstalen beschikbaar welke je mag meenemen om deze thuis te kunnen beoordelen. Uiteindelijk is de vloer en de plintafwerking naadloos en zorgvuldig geïnstalleerd.
Klaas Krijt
Klaas Krijt
13. September, 2022.
Geweldige vakmensen wij zijn zeer tevreden.
Jan Huijgen
Jan Huijgen
26. Augustus, 2022.
Parketmeester Hoogland vloeren een absolute aanrader. Deze maand een pvc vloer gelegd inclusief perfecte afwerking. Professionele uitvoerders die geen genoegen nemen met minder dan 120% kwaliteit.
Rj Blom
Rj Blom
28. Maart, 2022.
Net bedrijf veel ervaring over laminaat en kurk vloeren. Vriendelijk personeel.
Andre
Andre
27. Februari, 2022.
Deze recensie is verlaat, maar ik had het toegezegd en deze recensie is ook verdiend. Verleden jaar beneden PVC vloer laten plaatsen. Na een eerste offerte te hebben ontvangen, zijn we van vloerkleur gewisseld. De nieuwe offerte was daar niet op aangepast. Een fout van het bedrijf, fout van mij dat ik de nieuwe offerte niet controleerde en blindelings akkoord gaf. Halverwege het leggen kwam ik kijken en zag de fout. Meteen gebeld en omdat ik vond dat we hier beiden een fout hadden gemaakt, stelde ik voor de schade (ruim 1000 Euro) te delen. Parketmeester gaf aan zelf de schade op zich te nemen, reden: wij zijn de professionals en horen dit zien te voorkomen. Kijk, dan onderscheid je bedrijf zo positief t.o.v. al die concurrenten en prijsstunters. Top vijf sterren!