De alleskunner onder de vloeren

Het is dé allrounder in de vloerenwereld: PVC. Deze kameleon kan elke look aannemen die je je maar wenst. Populair is de houtlook, maar ook een betonlook of tegellook zijn mogelijk. Gaaf in een industrieel interieur!

De voordelen van een PVC vloer

  • Slijtvast
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Te plaatsen op een trap
  • Erg geschikt bij vloerverwarming
  • Geluiddempend
  • Waterbestendig en dus ook geschikt voor vochtige ruimtes
Houten hongaarse punt

Anders dan laminaat heeft een PVC vloer weinig met hout te maken. PVC is gemaakt van een dun, hard soort kunststof. Deze wordt vaak voorzien van een dikke slijtlaag, wat de vloer enorm geschikt maakt voor woonhuizen en druk belopen ruimtes zoals een hal, restaurant of winkel. Deze stevige vloer kan wel wat hebben! Ook fijn: de vloer is waterbestendig, waardoor je ‘m prima in natte ruimtes als een toilet of badkamer kunt leggen.

Of je nu gaat voor een kleurrijke tegel met mediterrane look, stoer beton of een houtlook: bij Parketmeester Hoogland Vloeren in Zaandam kun je rekenen op vakkundig advies.

Klik PVC

Duurzaam, onderhoudsvriendelijk en verkrijgbaar in ieder denkbaar dessin. Pvc is een makkelijke oplossing. Maar ga je voor klik-pvc of plak-pvc?

Plak PVC

Je bent eruit: multifunctioneel pvc is wat je wilt. De sfeer van hout en het gemak van kunststof. Maar wanneer kies je voor plak-pvc en wanneer is klik-pvc de beste optie?

Pvc met betonlook

Het is eens wat anders dan hout: een vloer met betonlook. Stoer, robuust en strak tegelijk. Pvc met betonlook combineert de praktische eigenschappen van kunststof en de industriële looks van beton. Iets voor jou?

Pvc visgraatvloer

Met pvc is de keuze voor visgraat wel heel makkelijk. Deze stevige, praktische vloer geeft je interieur een karakteristieke look, zonder het onderhoud dat bij hout hoort. Wat een topidee!

Onze klanten aan het woord

We hebben door de jaren heen heel wat klanten geholpen aan een passende interieuroplossing. Zij vertellen je graag over hun ervaring met Parketmeester Hoogland Vloeren.

Uitstekend
Gebaseerd op 359 recensies
Alessandro Grasso
Alessandro Grasso
15. Maart, 2024.
I am very happy with their work! They fixed my damaged wood floor flawlessly after a previous company damaged it. Mark was professional and skilled, while the shop staff were friendly and supportive. Highly recommend trusting them for any flooring needs!
emin sabah
emin sabah
7. Maart, 2024.
Ik zag net(6jaar later) de uitzending van de rijdende rechter. Gefeliciteerd met de uitspraak!!!! Ik wens jullie fijne zaken!!
Gerry Janssens
Gerry Janssens
17. Januari, 2024.
Zeer goed personeel zeer leuk bedrijf met goede kwaliteit vloeren.
abdel El Hamri
abdel El Hamri
10. November, 2023.
Top service! Oog voor detail en oplossingsgericht te werk gegaan bij het renoveren van mijn parket vloer in Hongaarse punt. Marco was zeer vakkundig en bovendien uiterst vriendelijk. Mijn volgende vloer zal ik zeer zeker bij dit bedrijf bestellen. Mijn complimenten!
N Berg
N Berg
24. Oktober, 2023.
De hele ervaring was top. Goede service in de winkel. Strakke planning werd in meegegaan. Pawel heeft onze vloer fantastisch mooi gelegd.
Erwin de Boer
Erwin de Boer
16. Oktober, 2023.
Een van de medewerkers van Hoogland vloeren heeft mijn vloer hersteld na een waterschade! De vloer is nu weer als nieuw en ik ben uitermate tevreden over het vakmanschap en de geleverde kwaliteit. Een aanbeveling waard!
Marinus Bosch
Marinus Bosch
5. Augustus, 2023.
Voor een kwalitatieve hoogwaardige vloer groot of klein moet jij bij Hoogland zijn
Letty Stam
Letty Stam
25. Juli, 2023.
Helemaal blij met mijn nieuwe vloer! Bedankt voor de goede service 🥰
Chat openen
Hulp nodig?
Scan de code
Stel je vraag direct via WhatsApp aan ons.