De alleskunner onder de vloeren

Het is dé allrounder in de vloerenwereld: PVC. Deze kameleon kan elke look aannemen die je je maar wenst. Populair is de houtlook, maar ook een betonlook of tegellook zijn mogelijk. Gaaf in een industrieel interieur!

De voordelen van een PVC vloer

  • Slijtvast
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Te plaatsen op een trap
  • Erg geschikt bij vloerverwarming
  • Geluiddempend
  • Waterbestendig en dus ook geschikt voor vochtige ruimtes
Houten hongaarse punt

Anders dan laminaat heeft een PVC vloer weinig met hout te maken. PVC is gemaakt van een dun, hard soort kunststof. Deze wordt vaak voorzien van een dikke slijtlaag, wat de vloer enorm geschikt maakt voor woonhuizen en druk belopen ruimtes zoals een hal, restaurant of winkel. Deze stevige vloer kan wel wat hebben! Ook fijn: de vloer is waterbestendig, waardoor je ‘m prima in natte ruimtes als een toilet of badkamer kunt leggen.

Of je nu gaat voor een kleurrijke tegel met mediterrane look, stoer beton of een houtlook: bij Parketmeester Hoogland Vloeren in Zaandam kun je rekenen op vakkundig advies.

Klik PVC

Duurzaam, onderhoudsvriendelijk en verkrijgbaar in ieder denkbaar dessin. Pvc is een makkelijke oplossing. Maar ga je voor klik-pvc of plak-pvc?

Plak PVC

Je bent eruit: multifunctioneel pvc is wat je wilt. De sfeer van hout en het gemak van kunststof. Maar wanneer kies je voor plak-pvc en wanneer is klik-pvc de beste optie?

Pvc met betonlook

Het is eens wat anders dan hout: een vloer met betonlook. Stoer, robuust en strak tegelijk. Pvc met betonlook combineert de praktische eigenschappen van kunststof en de industriële looks van beton. Iets voor jou?

Pvc visgraatvloer

Met pvc is de keuze voor visgraat wel heel makkelijk. Deze stevige, praktische vloer geeft je interieur een karakteristieke look, zonder het onderhoud dat bij hout hoort. Wat een topidee!

Onze klanten aan het woord

We hebben door de jaren heen heel wat klanten geholpen aan een passende interieuroplossing. Zij vertellen je graag over hun ervaring met Parketmeester Hoogland Vloeren.

Uitstekend
Gebaseerd op 353 recensies
Dave canten
Dave canten
16. Mei, 2023.
Heel blij met Hoogland parketmeester, perfecte communicatie denken mee en denken in oplossingen ! Ik wil ook echt de legger Richenel bedanken voor perfect werk af te leveren. En Madelon en Marco voor het perfecte advies!
Tom Uleman
Tom Uleman
14. November, 2022.
Wij zijn enthousiast over de service en het vakmanschap van Parketmeester Zaandam/Hoogland vloeren. Onze PVC-vloer ligt perfect in ons nieuwe huis. Ondanks tegenslagen tijdens de voorbereiding van de vloer, kon onze nieuwe vloer uiteindelijk toch op de afgesproken dag gelegd worden. Door snel te schakelen konden de medewerkers van Hoogland vloeren tot op het laatste moment de planning aanpassen en de juiste vakmensen inschakelen. Het werk is door alle betrokkenen heel netjes gedaan en opgeleverd.
Marjon Voskuil
Marjon Voskuil
4. November, 2022.
Ze waren ingehuurd door mijn verzekeraar om mijn vloer na lekkage te maken. Afstemmen duurde even en liep niet heel soepel. Uiteindelijk wel een datum gezet. De kwaliteit van het werk dat geleverd is is heel goed. De vloer ziet er weer mooi uit. Verder heeft de man die het werk uitvoerde netjes gewerkt (weinig stof enzo) en vond ik hem prettig in de omgang. Daarom zeker 5 sterren waard.
Danielle.
Danielle.
17. Oktober, 2022.
Keurig en betrouwbaar bedrijf. Heldere communicatie. Komen hun afspraken na. Denken in mogelijkheden. Vriendelijk en professioneel. Vloer, plinten en deurmat zijn vakkundig gelegd met oog voor detail. Super blij met de prachtige visgraat pvc vloer. Ik raad dit bedrijf aan.
Erwin Meester
Erwin Meester
15. September, 2022.
Er wordt bij het uitzoeken van je vloer goed meegedacht. Er zijn grote kleurstalen beschikbaar welke je mag meenemen om deze thuis te kunnen beoordelen. Uiteindelijk is de vloer en de plintafwerking naadloos en zorgvuldig geïnstalleerd.
Klaas Krijt
Klaas Krijt
13. September, 2022.
Geweldige vakmensen wij zijn zeer tevreden.
Jan Huijgen
Jan Huijgen
26. Augustus, 2022.
Parketmeester Hoogland vloeren een absolute aanrader. Deze maand een pvc vloer gelegd inclusief perfecte afwerking. Professionele uitvoerders die geen genoegen nemen met minder dan 120% kwaliteit.
Rj Blom
Rj Blom
28. Maart, 2022.
Net bedrijf veel ervaring over laminaat en kurk vloeren. Vriendelijk personeel.
Andre
Andre
27. Februari, 2022.
Deze recensie is verlaat, maar ik had het toegezegd en deze recensie is ook verdiend. Verleden jaar beneden PVC vloer laten plaatsen. Na een eerste offerte te hebben ontvangen, zijn we van vloerkleur gewisseld. De nieuwe offerte was daar niet op aangepast. Een fout van het bedrijf, fout van mij dat ik de nieuwe offerte niet controleerde en blindelings akkoord gaf. Halverwege het leggen kwam ik kijken en zag de fout. Meteen gebeld en omdat ik vond dat we hier beiden een fout hadden gemaakt, stelde ik voor de schade (ruim 1000 Euro) te delen. Parketmeester gaf aan zelf de schade op zich te nemen, reden: wij zijn de professionals en horen dit zien te voorkomen. Kijk, dan onderscheid je bedrijf zo positief t.o.v. al die concurrenten en prijsstunters. Top vijf sterren!