De alleskunner onder de vloeren

Het is dé allrounder in de vloerenwereld: PVC. Deze kameleon kan elke look aannemen die je je maar wenst. Populair is de houtlook, maar ook een betonlook of tegellook zijn mogelijk. Gaaf in een industrieel interieur!

De voordelen van een PVC vloer

  • Slijtvast
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Te plaatsen op een trap
  • Erg geschikt bij vloerverwarming
  • Geluiddempend
  • Waterbestendig en dus ook geschikt voor vochtige ruimtes

Anders dan laminaat heeft een PVC vloer weinig met hout te maken. PVC is gemaakt van een dun, hard soort kunststof. Deze wordt vaak voorzien van een dikke slijtlaag, wat de vloer enorm geschikt maakt voor woonhuizen en druk belopen ruimtes zoals een hal, restaurant of winkel. Deze stevige vloer kan wel wat hebben! Ook fijn: de vloer is waterbestendig, waardoor je ‘m prima in natte ruimtes als een toilet of badkamer kunt leggen.

Of je nu gaat voor een kleurrijke tegel met mediterrane look, stoer beton of een houtlook: bij Parketmeester Hoogland Vloeren in Zaandam kun je rekenen op vakkundig advies.

Klik PVC

Duurzaam, onderhoudsvriendelijk en verkrijgbaar in ieder denkbaar dessin. Pvc is een makkelijke oplossing. Maar ga je voor klik-pvc of plak-pvc?

Plak PVC

Je bent eruit: multifunctioneel pvc is wat je wilt. De sfeer van hout en het gemak van kunststof. Maar wanneer kies je voor plak-pvc en wanneer is klik-pvc de beste optie?

Pvc met betonlook

Het is eens wat anders dan hout: een vloer met betonlook. Stoer, robuust en strak tegelijk. Pvc met betonlook combineert de praktische eigenschappen van kunststof en de industriële looks van beton. Iets voor jou?

Pvc visgraatvloer

Met pvc is de keuze voor visgraat wel heel makkelijk. Deze stevige, praktische vloer geeft je interieur een karakteristieke look, zonder het onderhoud dat bij hout hoort. Wat een topidee!

Onze klanten aan het woord

We hebben door de jaren heen heel wat klanten geholpen aan een passende interieuroplossing. Zij vertellen je graag over hun ervaring met Parketmeester Hoogland Vloeren.

Google Beoordelingen
4.8
Fijne medewerkers. Parketmeester heeft onze vloer gelegd en onze vitrage en gordijnen geplaatst. Goede communicatie en Ruby denkt goed met je mee! Top!
Fabienne N.
Fabienne N.
20:39 19 Sep 21
Friendly staff, patient.
Christopher Proy
Christopher Proy
11:20 14 Aug 21
Very nice employees, excellent information, thinking along and a beautiful showroom. Recommended if you want a new floor.
Hildo Krook
Hildo Krook
15:04 25 Jun 21
After water damage, Hoogland has installed a new PVC floor. I am very happy with the result. Laid with care and craftsmanship down to the details of the finish right down to the most difficult corners (such as under a radiator right next to the kitchen unit). Nice job, great communication.
Hugo Lingeman
Hugo Lingeman
11:00 25 Jun 21
Voor het uitzoeken van een nieuwe vloer zijn we bij meerdere zaken geweest om advies in te winnen. Bij Parketmeester zijn we erg goed geholpen en uitgebreid geïnformeerd. We twijfelden nog tussen een PVC en houten vloer in combinatie met vloerverwarming. Uiteindelijk na het bezoek bij Parkermeester hebben we gekozen voor een houten vloer. Bij de keuze voor een houten vloer zijn we ook erg goed geholpen en namen ze alle tijd om ons alle opties te laten zien.Het plaatsen van de vloer zijn wij ook zeer tevreden over. Zeer vakbekwaam personeel met passie voor hun werk. De vloer werd met de grootste zorg gelegd en ligt er dan ook prachtig bij! Ook de plinten eromheen zijn super geplaatst en afgewerkt. Wij zijn dan ook erg blij met het resultaat!
Gillian Koopmans
Gillian Koopmans
14:53 24 Jun 21
Top!
Johan van der Meer
Johan van der Meer
13:13 12 Apr 17
top
Roger Snijders
Roger Snijders
19:52 22 Mar 17
Superservice
Frank de Bruycker
Frank de Bruycker
21:54 21 Mar 17