Vloer zonder gedoe

Pvc is enorm populair. Logisch ook, de vloer geeft sfeer zonder dat je er veel omkijken naar hebt. Zo heeft hij amper onderhoud nodig, kan hij tegen een stootje en doet een beetje vocht hem niets. Dit maakt pvc niet alleen lekker praktisch in huis, maar ook heel geschikt voor in winkels of vochtige ruimtes.

Wanneer je gaat voor pvc heb je de keuze uit plak-pvc en klik-pvc. Welke optie is het meest geschikt voor jouw situatie?

Therdex pvc visgraat licht eiken

*Therdex Rustique serie C7551

Daarom kies je voor klik-pvc

Klik en klaar! Mocht je zelf aan de slag willen, is pvc de ideale vloer voor doe-het-zelvers. Geen gedoe met lijm of een speciaal gereedschap. Niet zo’n klusser? Onze vakmensen leggen je nieuwe vloer nog voor je met je ogen kunt knipperen. Wel zo makkelijk! Ander voordeel ten opzichte van plak-pvc: de vloer zit niet vast aan een ondergrond. Ga je verhuizen? Dan neem je ‘m zo weer mee.

  • Eenvoudig zelf te leggen
  • Egaliseren vaak niet nodig
  • Makkelijk te verhuizen

Klik-pvc leggen

Anders dan bij plak-pvc hoef je de ondergrond bij klik-pvc meestal niet te egaliseren. Lekker makkelijk! Als de ondergrond vlak, schoon en vochtvrij is kan de vloer gelegd worden. Met de klikverbindingen rondom zit de nieuwe vloer zo in elkaar. Zeker van het allermooiste resultaat? Onze specialisten helpen je graag een handje.

Onze klanten aan het woord

We hebben door de jaren heen heel wat klanten geholpen aan een passende interieuroplossing. Zij vertellen je graag over hun ervaring met Parketmeester Hoogland Vloeren.

Gebaseerd op 354 recensies
Tom Uleman
Tom Uleman
14. November, 2022.
Wij zijn enthousiast over de service en het vakmanschap van Parketmeester Zaandam/Hoogland vloeren. Onze PVC-vloer ligt perfect in ons nieuwe huis. Ondanks tegenslagen tijdens de voorbereiding van de vloer, kon onze nieuwe vloer uiteindelijk toch op de afgesproken dag gelegd worden. Door snel te schakelen konden de medewerkers van Hoogland vloeren tot op het laatste moment de planning aanpassen en de juiste vakmensen inschakelen. Het werk is door alle betrokkenen heel netjes gedaan en opgeleverd.
Marjon Voskuil
Marjon Voskuil
4. November, 2022.
Ze waren ingehuurd door mijn verzekeraar om mijn vloer na lekkage te maken. Afstemmen duurde even en liep niet heel soepel. Uiteindelijk wel een datum gezet. De kwaliteit van het werk dat geleverd is is heel goed. De vloer ziet er weer mooi uit. Verder heeft de man die het werk uitvoerde netjes gewerkt (weinig stof enzo) en vond ik hem prettig in de omgang. Daarom zeker 5 sterren waard.
Danielle.
Danielle.
17. Oktober, 2022.
Keurig en betrouwbaar bedrijf. Heldere communicatie. Komen hun afspraken na. Denken in mogelijkheden. Vriendelijk en professioneel. Vloer, plinten en deurmat zijn vakkundig gelegd met oog voor detail. Super blij met de prachtige visgraat pvc vloer. Ik raad dit bedrijf aan.
Erwin Meester
Erwin Meester
15. September, 2022.
Er wordt bij het uitzoeken van je vloer goed meegedacht. Er zijn grote kleurstalen beschikbaar welke je mag meenemen om deze thuis te kunnen beoordelen. Uiteindelijk is de vloer en de plintafwerking naadloos en zorgvuldig geïnstalleerd.
Klaas Krijt
Klaas Krijt
13. September, 2022.
Geweldige vakmensen wij zijn zeer tevreden.
Jan Huijgen
Jan Huijgen
26. Augustus, 2022.
Parketmeester Hoogland vloeren een absolute aanrader. Deze maand een pvc vloer gelegd inclusief perfecte afwerking. Professionele uitvoerders die geen genoegen nemen met minder dan 120% kwaliteit.
Rj Blom
Rj Blom
28. Maart, 2022.
Net bedrijf veel ervaring over laminaat en kurk vloeren. Vriendelijk personeel.
Andre
Andre
27. Februari, 2022.
Deze recensie is verlaat, maar ik had het toegezegd en deze recensie is ook verdiend. Verleden jaar beneden PVC vloer laten plaatsen. Na een eerste offerte te hebben ontvangen, zijn we van vloerkleur gewisseld. De nieuwe offerte was daar niet op aangepast. Een fout van het bedrijf, fout van mij dat ik de nieuwe offerte niet controleerde en blindelings akkoord gaf. Halverwege het leggen kwam ik kijken en zag de fout. Meteen gebeld en omdat ik vond dat we hier beiden een fout hadden gemaakt, stelde ik voor de schade (ruim 1000 Euro) te delen. Parketmeester gaf aan zelf de schade op zich te nemen, reden: wij zijn de professionals en horen dit zien te voorkomen. Kijk, dan onderscheid je bedrijf zo positief t.o.v. al die concurrenten en prijsstunters. Top vijf sterren!