Klassiek meets modern

Bij een visgraatvloer leg je de planken loodrecht op elkaar in plaats van naast elkaar. Resultaat is een bijzonder patroon dat honderden jaren geleden al veel gelegd werd in chique herenhuizen.

Met een pvc visgraatvloer combineer je dit klassieke patroon met de handige eigenschappen van pvc. Makkelijk in onderhoud, slijtvast en waterbestendig. Helemaal van nu! Een aantrekkelijke optie wanneer je niet zit te wachten op onderhoud of op zoek bent naar een fijne budgetvloer.

*Therdex Original series 7011

Hoe ziet jouw ideale visgraatvloer eruit?

Ook wanneer je gaat voor pvc is de keuze in visgraatvloeren enorm. Pvc is verkrijgbaar in iedere denkbare tint en formaat. Genoeg keuzes om te maken dus! Ga je voor een vloer in een warme, donkere tint of komt een lichte vergrijsde houtlook beter uit in je interieur? De breedtes van de planken hebben effect op je interieur en ook de band, bies of sluitfriezen zijn bepalend.

Onze vloerspecialisten helpen je graag met kiezen van jouw perfecte visgraatvloer. Kom langs in onze showroom in Zaandam en bekijk het aanbod pvc-vloeren.

PVC visgraat vloer in Zaandam

De voordelen van pvc

  • Slijtvast
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Te plaatsen op een trap
  • Erg geschikt bij vloerverwarming
  • Geluiddempend
  • Waterbestendig en dus ook geschikt voor vochtige ruimtes

Klik-pvc of plak-pvc

Ook pvc met visgraatmotief kies je tussen klik-pvc en plak-pvc. De eerste is iets eenvoudiger te leggen dankzij een kliksysteem. De tweede is enorm geschikt bij vloerverwarming. Beide opties hebben een stel handige handen nodig. De moeilijkheid ligt een graadje hoger dan bij een normale vloer. Wat aandachtspuntjes zijn?

  • De visgraatvloer moet goed uitgezet worden
  • Je hebt bij klik-pvc te maken met linker- en rechtervloerdelen
  • Je legt de vloer aan de hand van een hartlijn

Kortom, een vakkundige vloerlegger is welkom! De specialisten van Parketmeester Hoogland Vloeren draaien hun hand niet om voor een ingewikkeld visgraatpatroon. We vertellen je graag hoe dat in z’n werk gaat.

Onze klanten aan het woord

We hebben door de jaren heen heel wat klanten geholpen aan een passende interieuroplossing. Zij vertellen je graag over hun ervaring met Parketmeester Hoogland Vloeren.

Gebaseerd op 354 recensies
Tom Uleman
Tom Uleman
14. November, 2022.
Wij zijn enthousiast over de service en het vakmanschap van Parketmeester Zaandam/Hoogland vloeren. Onze PVC-vloer ligt perfect in ons nieuwe huis. Ondanks tegenslagen tijdens de voorbereiding van de vloer, kon onze nieuwe vloer uiteindelijk toch op de afgesproken dag gelegd worden. Door snel te schakelen konden de medewerkers van Hoogland vloeren tot op het laatste moment de planning aanpassen en de juiste vakmensen inschakelen. Het werk is door alle betrokkenen heel netjes gedaan en opgeleverd.
Marjon Voskuil
Marjon Voskuil
4. November, 2022.
Ze waren ingehuurd door mijn verzekeraar om mijn vloer na lekkage te maken. Afstemmen duurde even en liep niet heel soepel. Uiteindelijk wel een datum gezet. De kwaliteit van het werk dat geleverd is is heel goed. De vloer ziet er weer mooi uit. Verder heeft de man die het werk uitvoerde netjes gewerkt (weinig stof enzo) en vond ik hem prettig in de omgang. Daarom zeker 5 sterren waard.
Danielle.
Danielle.
17. Oktober, 2022.
Keurig en betrouwbaar bedrijf. Heldere communicatie. Komen hun afspraken na. Denken in mogelijkheden. Vriendelijk en professioneel. Vloer, plinten en deurmat zijn vakkundig gelegd met oog voor detail. Super blij met de prachtige visgraat pvc vloer. Ik raad dit bedrijf aan.
Erwin Meester
Erwin Meester
15. September, 2022.
Er wordt bij het uitzoeken van je vloer goed meegedacht. Er zijn grote kleurstalen beschikbaar welke je mag meenemen om deze thuis te kunnen beoordelen. Uiteindelijk is de vloer en de plintafwerking naadloos en zorgvuldig geïnstalleerd.
Klaas Krijt
Klaas Krijt
13. September, 2022.
Geweldige vakmensen wij zijn zeer tevreden.
Jan Huijgen
Jan Huijgen
26. Augustus, 2022.
Parketmeester Hoogland vloeren een absolute aanrader. Deze maand een pvc vloer gelegd inclusief perfecte afwerking. Professionele uitvoerders die geen genoegen nemen met minder dan 120% kwaliteit.
Rj Blom
Rj Blom
28. Maart, 2022.
Net bedrijf veel ervaring over laminaat en kurk vloeren. Vriendelijk personeel.
Andre
Andre
27. Februari, 2022.
Deze recensie is verlaat, maar ik had het toegezegd en deze recensie is ook verdiend. Verleden jaar beneden PVC vloer laten plaatsen. Na een eerste offerte te hebben ontvangen, zijn we van vloerkleur gewisseld. De nieuwe offerte was daar niet op aangepast. Een fout van het bedrijf, fout van mij dat ik de nieuwe offerte niet controleerde en blindelings akkoord gaf. Halverwege het leggen kwam ik kijken en zag de fout. Meteen gebeld en omdat ik vond dat we hier beiden een fout hadden gemaakt, stelde ik voor de schade (ruim 1000 Euro) te delen. Parketmeester gaf aan zelf de schade op zich te nemen, reden: wij zijn de professionals en horen dit zien te voorkomen. Kijk, dan onderscheid je bedrijf zo positief t.o.v. al die concurrenten en prijsstunters. Top vijf sterren!