Opwarmen met vloerbedekking

Vloerbedekking is vooral populair in slaapkamers. De zachte vloer laat je wakker worden met warme voeten, voelt comfortabel aan en dempt geluiden. Precies wat je nodig hebt in deze ruimte. Daarnaast kan tapijt je slaapkamer een luxe hotelgevoel geven, dat je anders alleen tijdens een nachtje weg ervaart.

De voordelen van tapijt

  • Geeft een warme uitstraling
  • Voelt warm en zacht aan
  • Werkt geluiddempend
  • Kan op trappen geplaatst worden
  • Isoleert de ruimte
  • Budgetproof

Hoogpolig, laagpolig of sisal?

Het ene tapijt is het andere niet. Afhankelijk van de look die je voor ogen hebt, kies je voor hoogpolig tapijt, laagpolig tapijt of sisal. De meest comfortabele optie is hoogpolig tapijt. Dit dikke, zachte tapijt doet het goed in de zithoek of in een slaapkamer. Laagpolig tapijt heeft een strakkere uitstraling en is wat beter schoon te houden. Handig met kinderen of huisdieren. Sisal is tapijt van geweven touw. Dit is wat ruwer en zorgt voor een stoere uitstraling.

Ultiem comfort: tapijt en vloerverwarming

Verrassing: tapijt gaat heel goed samen met vloerverwarming. Het warme tapijt en de warme vloerverwarming zijn samen de ultieme combinatie voor koukleumen. Niet ieder tapijt is geschikt. Zo is het belangrijk dat de vloerbedekking genoeg warmte doorlaat. Vaak is dat geweven of geknoopt tapijt. Verder kun je het beste antistatisch tapijt kiezen. Ook de ondervloer (of juist het ontbreken ervan) hebben invloed op de warmte die je door het tapijt heen voelt. Onze vakmensen helpen je graag bij het kiezen van het juiste tapijt bij vloerverwarming.

Onze klanten aan het woord

We hebben door de jaren heen heel wat klanten geholpen aan een passende interieuroplossing. Zij vertellen je graag over hun ervaring met Parketmeester Hoogland Vloeren.

Google Beoordelingen
4.8
Deze recensie is verlaat, maar ik had het toegezegd en deze recensie is ook verdiend. Verleden jaar beneden PVC vloer laten plaatsen. Na een eerste offerte te hebben ontvangen, zijn we van vloerkleur gewisseld. De nieuwe offerte was daar niet op aangepast. Een fout van het bedrijf, fout van mij dat ik de nieuwe offerte niet controleerde en blindelings akkoord gaf. Halverwege het leggen kwam ik kijken en zag de fout. Meteen gebeld en omdat ik vond dat we hier beiden een fout hadden gemaakt, stelde ik voor de schade (ruim 1000 Euro) te delen. Parketmeester gaf aan zelf de schade op zich te nemen, reden: wij zijn de professionals en horen dit zien te voorkomen. Kijk, dan onderscheid je bedrijf zo positief t.o.v. al die concurrenten en prijsstunters. Top vijf sterren!
Andre
Andre
12:29 27 Feb 22
Een nieuwbouw huis brengt zo zijn eigen uitdagingen met zich mee. En dat hebben we geweten. Wij hebben zowel de vloer alsmede de plinten bij Hoogland Vloeren afgenomen. Op een klein punt na, welke in februari wordt aangepakt (niet op voorraad), zitten we er nu al goed bij. Wij willen het team van Hoogland Vloeren dan ook bedanken. Met name Michael (heeft prachtig de plinten gelegd en correcties uitgevoerd) en Carla (de planning en meedenken). Dank!
Izo V
Izo V
12:06 29 Dec 21
Fijne medewerkers. Parketmeester heeft onze vloer gelegd en onze vitrage en gordijnen geplaatst. Goede communicatie en Ruby denkt goed met je mee! Top!
Fabienne N.
Fabienne N.
20:39 19 Sep 21
Friendly staff, patient.
Christopher Proy
Christopher Proy
11:20 14 Aug 21
Very nice employees, excellent information, thinking along and a beautiful showroom. Recommended if you want a new floor.
Hildo Krook
Hildo Krook
15:04 25 Jun 21
After water damage, Hoogland has installed a new PVC floor. I am very happy with the result. Laid with care and craftsmanship down to the details of the finish right down to the most difficult corners (such as under a radiator right next to the kitchen unit). Nice job, great communication.
Hugo Lingeman
Hugo Lingeman
11:00 25 Jun 21
Voor het uitzoeken van een nieuwe vloer zijn we bij meerdere zaken geweest om advies in te winnen. Bij Parketmeester zijn we erg goed geholpen en uitgebreid geïnformeerd. We twijfelden nog tussen een PVC en houten vloer in combinatie met vloerverwarming. Uiteindelijk na het bezoek bij Parkermeester hebben we gekozen voor een houten vloer. Bij de keuze voor een houten vloer zijn we ook erg goed geholpen en namen ze alle tijd om ons alle opties te laten zien.Het plaatsen van de vloer zijn wij ook zeer tevreden over. Zeer vakbekwaam personeel met passie voor hun werk. De vloer werd met de grootste zorg gelegd en ligt er dan ook prachtig bij! Ook de plinten eromheen zijn super geplaatst en afgewerkt. Wij zijn dan ook erg blij met het resultaat!
Gillian Koopmans
Gillian Koopmans
14:53 24 Jun 21
Top!
Johan van der Meer
Johan van der Meer
13:13 12 Apr 17
top
Roger Snijders
Roger Snijders
19:52 22 Mar 17
Superservice
Frank de Bruycker
Frank de Bruycker
21:54 21 Mar 17