Opwarmen met vloerbedekking

Vloerbedekking is vooral populair in slaapkamers. De zachte vloer laat je wakker worden met warme voeten, voelt comfortabel aan en dempt geluiden. Precies wat je nodig hebt in deze ruimte. Daarnaast kan tapijt je slaapkamer een luxe hotelgevoel geven, dat je anders alleen tijdens een nachtje weg ervaart.

De voordelen van tapijt

  • Geeft een warme uitstraling
  • Voelt warm en zacht aan
  • Werkt geluiddempend
  • Kan op trappen geplaatst worden
  • Isoleert de ruimte
  • Budgetproof

Hoogpolig, laagpolig of sisal?

Het ene tapijt is het andere niet. Afhankelijk van de look die je voor ogen hebt, kies je voor hoogpolig tapijt, laagpolig tapijt of sisal. De meest comfortabele optie is hoogpolig tapijt. Dit dikke, zachte tapijt doet het goed in de zithoek of in een slaapkamer. Laagpolig tapijt heeft een strakkere uitstraling en is wat beter schoon te houden. Handig met kinderen of huisdieren. Sisal is tapijt van geweven touw. Dit is wat ruwer en zorgt voor een stoere uitstraling.

Ultiem comfort: tapijt en vloerverwarming

Verrassing: tapijt gaat heel goed samen met vloerverwarming. Het warme tapijt en de warme vloerverwarming zijn samen de ultieme combinatie voor koukleumen. Niet ieder tapijt is geschikt. Zo is het belangrijk dat de vloerbedekking genoeg warmte doorlaat. Vaak is dat geweven of geknoopt tapijt. Verder kun je het beste antistatisch tapijt kiezen. Ook de ondervloer (of juist het ontbreken ervan) hebben invloed op de warmte die je door het tapijt heen voelt. Onze vakmensen helpen je graag bij het kiezen van het juiste tapijt bij vloerverwarming.

Onze klanten aan het woord

We hebben door de jaren heen heel wat klanten geholpen aan een passende interieuroplossing. Zij vertellen je graag over hun ervaring met Parketmeester Hoogland Vloeren.

Uitstekend
Gebaseerd op 359 recensies
Alessandro Grasso
Alessandro Grasso
15. Maart, 2024.
I am very happy with their work! They fixed my damaged wood floor flawlessly after a previous company damaged it. Mark was professional and skilled, while the shop staff were friendly and supportive. Highly recommend trusting them for any flooring needs!
emin sabah
emin sabah
7. Maart, 2024.
Ik zag net(6jaar later) de uitzending van de rijdende rechter. Gefeliciteerd met de uitspraak!!!! Ik wens jullie fijne zaken!!
Gerry Janssens
Gerry Janssens
17. Januari, 2024.
Zeer goed personeel zeer leuk bedrijf met goede kwaliteit vloeren.
abdel El Hamri
abdel El Hamri
10. November, 2023.
Top service! Oog voor detail en oplossingsgericht te werk gegaan bij het renoveren van mijn parket vloer in Hongaarse punt. Marco was zeer vakkundig en bovendien uiterst vriendelijk. Mijn volgende vloer zal ik zeer zeker bij dit bedrijf bestellen. Mijn complimenten!
N Berg
N Berg
24. Oktober, 2023.
De hele ervaring was top. Goede service in de winkel. Strakke planning werd in meegegaan. Pawel heeft onze vloer fantastisch mooi gelegd.
Erwin de Boer
Erwin de Boer
16. Oktober, 2023.
Een van de medewerkers van Hoogland vloeren heeft mijn vloer hersteld na een waterschade! De vloer is nu weer als nieuw en ik ben uitermate tevreden over het vakmanschap en de geleverde kwaliteit. Een aanbeveling waard!
Marinus Bosch
Marinus Bosch
5. Augustus, 2023.
Voor een kwalitatieve hoogwaardige vloer groot of klein moet jij bij Hoogland zijn
Letty Stam
Letty Stam
25. Juli, 2023.
Helemaal blij met mijn nieuwe vloer! Bedankt voor de goede service 🥰
Chat openen
Hulp nodig?
Scan de code
Stel je vraag direct via WhatsApp aan ons.