Niet van echt te onderscheiden

Wissel jij het liefst jaarlijks van interieur of ben je gewoon op zoek naar een budget oplossing voor de vloer? Vinyl (ook wel zeil of zeilvloer) is een stuk goedkoper dan hout, laminaat of pvc, maar heeft een vergelijkbare uitstraling. Een makkelijke manier om je ruimte een make-over te geven zonder een fortuin kwijt te zijn. 

Vinyl in ieder dessin

Omdat vinyl simpelweg zeil met een print is, kun je het kopen met ieder denkbaar dessin. Een bontgekleurde vloer geeft een leuke twist aan het toilet en vinyl met een betonlook voorziet je woonkamer in één klap een ruwe, industriële look. Ook in kinderkamers is dit een kids proof oplossing. Vinyl is namelijk geluiddempend, voelt zachter aan dan tegels en heeft geen onderhoud nodig.

De voordelen van vinyl

  • Voelt zacht en warm aan
  • Geschikt voor vochtige ruimtes
  • Goedkoop
  • Te plaatsen op een trap
  • Geschikt voor intensief gebruik
  • Onderhoudsvriendelijk

Vinyl op de vloer?

Vinyl komt van de rol en is leverbaar met een breedte van 2, 3 of 4 meter en met verschillende soorten slijtlagen. We maken je graag wegwijs in het enorme aanbod vinyl.

Soorten vinyl

  • Vinyl met houtlook
  • Vinyl vloertegels
  • Vinyl met betonlook

Onze klanten aan het woord

We hebben door de jaren heen heel wat klanten geholpen aan een passende interieuroplossing. Zij vertellen je graag over hun ervaring met Parketmeester Hoogland Vloeren.

Google Beoordelingen
4.8
Fijne medewerkers. Parketmeester heeft onze vloer gelegd en onze vitrage en gordijnen geplaatst. Goede communicatie en Ruby denkt goed met je mee! Top!
Fabienne N.
Fabienne N.
20:39 19 Sep 21
Friendly staff, patient.
Christopher Proy
Christopher Proy
11:20 14 Aug 21
Very nice employees, excellent information, thinking along and a beautiful showroom. Recommended if you want a new floor.
Hildo Krook
Hildo Krook
15:04 25 Jun 21
After water damage, Hoogland has installed a new PVC floor. I am very happy with the result. Laid with care and craftsmanship down to the details of the finish right down to the most difficult corners (such as under a radiator right next to the kitchen unit). Nice job, great communication.
Hugo Lingeman
Hugo Lingeman
11:00 25 Jun 21
Voor het uitzoeken van een nieuwe vloer zijn we bij meerdere zaken geweest om advies in te winnen. Bij Parketmeester zijn we erg goed geholpen en uitgebreid geïnformeerd. We twijfelden nog tussen een PVC en houten vloer in combinatie met vloerverwarming. Uiteindelijk na het bezoek bij Parkermeester hebben we gekozen voor een houten vloer. Bij de keuze voor een houten vloer zijn we ook erg goed geholpen en namen ze alle tijd om ons alle opties te laten zien.Het plaatsen van de vloer zijn wij ook zeer tevreden over. Zeer vakbekwaam personeel met passie voor hun werk. De vloer werd met de grootste zorg gelegd en ligt er dan ook prachtig bij! Ook de plinten eromheen zijn super geplaatst en afgewerkt. Wij zijn dan ook erg blij met het resultaat!
Gillian Koopmans
Gillian Koopmans
14:53 24 Jun 21
Top!
Johan van der Meer
Johan van der Meer
13:13 12 Apr 17
top
Roger Snijders
Roger Snijders
19:52 22 Mar 17
Superservice
Frank de Bruycker
Frank de Bruycker
21:54 21 Mar 17