Hoe je de juiste houten vloer in Alkmaar vindt

Alkmaar kent een diversiteit aan woningtypen, variërend van historische grachtenpanden in het centrum tot moderne nieuwbouwwoningen. Iedere woning is uniek, en dat geldt ook voor de keuze van een houten vloer.
De populairste vloerkeuze in Alkmaar is de authentieke Tapis visgraatvloer. Of deze nu wordt gelegd op een houten ondervloer of op brede planken in een nieuwbouwwoning, je zult ze in alle soorten zien. Vaak worden ze gecombineerd met vloerverwarming, omdat houten vloeren warmte uitstekend geleiden en vasthouden.
Naast het creëren van sfeer en karakter, voegt een houten vloer waarde toe aan je woning en gaat deze een leven lang mee, mede dankzij de mogelijkheid tot schuren en afwerken. Als je de kleur van je houten vloer wilt aanpassen, is dit zelfs eenvoudig te realiseren na het schuren. Waar wacht je nog op?
Neem direct contact op voor persoonlijk advies van een van onze specialisten via 076-6313482.

Voordelen van een houten vloer in Alkmaar

✅ Verhoogt de waarde van je woning
✅ Een vloer voor het leven
✅ Uitstekend geschikt voor vloerverwarming en milieuvriendelijk

Belangrijke inzichten gebaseerd op 150 jaar kennis over houten vloeren

Na 150 jaar ervaring in het schuren en lakken van houten vloeren, delen we graag 3 waardevolle inzichten om de kwaliteit van je houten vloer optimaal te behouden:
1️⃣ Laat je houten vloer onbehandeld leggen, zodat je de kleur pas in je woning hoeft te bepalen. Zo kun je de juiste kleur beter inschatten.
2️⃣ Schade aan je houten vloer is vrijwel altijd te herstellen zonder de vloer te vervangen.
3️⃣ De ideale luchtvochtigheid voor je houten vloer ligt tussen de 50 en 60%, dus zorg ervoor dat je de luchtvochtigheid in je huis goed in de gaten houdt.

Onze klanten aan het woord

We hebben door de jaren heen heel wat klanten geholpen aan een passende interieuroplossing. Zij vertellen je graag over hun ervaring met Parketmeester Hoogland Vloeren.

Uitstekend
Gebaseerd op 359 recensies
Alessandro Grasso
Alessandro Grasso
15. Maart, 2024.
I am very happy with their work! They fixed my damaged wood floor flawlessly after a previous company damaged it. Mark was professional and skilled, while the shop staff were friendly and supportive. Highly recommend trusting them for any flooring needs!
emin sabah
emin sabah
7. Maart, 2024.
Ik zag net(6jaar later) de uitzending van de rijdende rechter. Gefeliciteerd met de uitspraak!!!! Ik wens jullie fijne zaken!!
Gerry Janssens
Gerry Janssens
17. Januari, 2024.
Zeer goed personeel zeer leuk bedrijf met goede kwaliteit vloeren.
abdel El Hamri
abdel El Hamri
10. November, 2023.
Top service! Oog voor detail en oplossingsgericht te werk gegaan bij het renoveren van mijn parket vloer in Hongaarse punt. Marco was zeer vakkundig en bovendien uiterst vriendelijk. Mijn volgende vloer zal ik zeer zeker bij dit bedrijf bestellen. Mijn complimenten!
N Berg
N Berg
24. Oktober, 2023.
De hele ervaring was top. Goede service in de winkel. Strakke planning werd in meegegaan. Pawel heeft onze vloer fantastisch mooi gelegd.
Erwin de Boer
Erwin de Boer
16. Oktober, 2023.
Een van de medewerkers van Hoogland vloeren heeft mijn vloer hersteld na een waterschade! De vloer is nu weer als nieuw en ik ben uitermate tevreden over het vakmanschap en de geleverde kwaliteit. Een aanbeveling waard!
Marinus Bosch
Marinus Bosch
5. Augustus, 2023.
Voor een kwalitatieve hoogwaardige vloer groot of klein moet jij bij Hoogland zijn
Letty Stam
Letty Stam
25. Juli, 2023.
Helemaal blij met mijn nieuwe vloer! Bedankt voor de goede service 🥰
Chat openen
Hulp nodig?
Scan de code
Stel je vraag direct via WhatsApp aan ons.