BN Walls Wallcoverings

 

Een muur is veel meer dan zomaar een muur. Het is een mogelijkheid om wandbekleding toe te passen die precies bij de ruimte past en de gewenste sfeer.

licht Palm behang

* Behangboek Zen | Palm Lust 218740

In 1926 werd BN International opgericht. Het bedrijf richte zich eerst op het produceren van vinyl vloeren. Later is het bedrijf van koers veranderd en werd het merk BN Walls opgericht. BN Walls ontwerpt en produceert wandbekleding, biedt een breed assortiment, samenwerking zoals Marcel Wanders, Viktor&Rolf, het Van Gogh Museum en Rivièra Maison.

Zoals BN Walls zegt, Imagine what your wall can be.

behang bruin bladeren

* Behangboek Rivièra Maison | Palazzo 221143

Nieuw! Behang collectie Rivièra Maison

Deze collectie bestaat uit een reeks aan rustgevende elementen, verzameld tijdens reizen over de hele wereld. Zo is de serie/collectie Jepara geïnspireerd op de rotan weeftechnieken uit Indonesië en verwijst het prachtige bladmotief van de serie Palms naar het regenwoud rond Ubud. Het gekozen kleurenpakket en de verfijnde structuren zorgen bovendien voor de warme uitstraling die u gewend bent van Rivièra Maison; home is where you can be you.

BNWalls Kinderbehang

De ontwerpen stralen warmte uit en zijn rijkelijk gevuld met lieve dieren, fladderende vlinders! Het is de perfecte manier om in één keer de kinderkamer om te toveren tot het fijnste plekje in huis!

Stap de jungle in en ga op zoek naar de wilde dieren. Klim in bomen, tel de sterren of vlieg in een raket en droom weg. Word vrienden met hondjes en konijnen. Smalltalk verandert iedere kinderkamer in een wereld vol verhalen.

Behangboeken: Pimpelmees Animal Parade Pink | Smalltalk 30801 | Smalltalk 219292 | Doodleedo 220753

Stap 1

Kies je behang.

Stap 2

Zorg er voor dat uw muur schoon, droog, vlak, vast, licht absorberend en egaal van kleur is

Stap 3

Controleer de rollen op kwaliteit, kleur en dessin voordat u gaat plakken.

Stap 4

Lees voor het behangen altijd het etiket/verwerkingsvoorschrift van de rol. Tot slot behangen maar.

Onze klanten aan het woord

We hebben door de jaren heen heel wat klanten geholpen aan een passende interieuroplossing. Zij vertellen je graag over hun ervaring met Parketmeester Hoogland Vloeren.

Uitstekend
Gebaseerd op 359 recensies
Alessandro Grasso
Alessandro Grasso
15. Maart, 2024.
I am very happy with their work! They fixed my damaged wood floor flawlessly after a previous company damaged it. Mark was professional and skilled, while the shop staff were friendly and supportive. Highly recommend trusting them for any flooring needs!
emin sabah
emin sabah
7. Maart, 2024.
Ik zag net(6jaar later) de uitzending van de rijdende rechter. Gefeliciteerd met de uitspraak!!!! Ik wens jullie fijne zaken!!
Gerry Janssens
Gerry Janssens
17. Januari, 2024.
Zeer goed personeel zeer leuk bedrijf met goede kwaliteit vloeren.
abdel El Hamri
abdel El Hamri
10. November, 2023.
Top service! Oog voor detail en oplossingsgericht te werk gegaan bij het renoveren van mijn parket vloer in Hongaarse punt. Marco was zeer vakkundig en bovendien uiterst vriendelijk. Mijn volgende vloer zal ik zeer zeker bij dit bedrijf bestellen. Mijn complimenten!
N Berg
N Berg
24. Oktober, 2023.
De hele ervaring was top. Goede service in de winkel. Strakke planning werd in meegegaan. Pawel heeft onze vloer fantastisch mooi gelegd.
Erwin de Boer
Erwin de Boer
16. Oktober, 2023.
Een van de medewerkers van Hoogland vloeren heeft mijn vloer hersteld na een waterschade! De vloer is nu weer als nieuw en ik ben uitermate tevreden over het vakmanschap en de geleverde kwaliteit. Een aanbeveling waard!
Marinus Bosch
Marinus Bosch
5. Augustus, 2023.
Voor een kwalitatieve hoogwaardige vloer groot of klein moet jij bij Hoogland zijn
Letty Stam
Letty Stam
25. Juli, 2023.
Helemaal blij met mijn nieuwe vloer! Bedankt voor de goede service 🥰
Chat openen
Hulp nodig?
Scan de code
Stel je vraag direct via WhatsApp aan ons.