Geef je vloer een tweede leven

Na jaren woonplezier zijn er ongetwijfeld wat vlekken en lelijke plekken op je vloer verschenen. Vroeger zat er niets anders op dan schuren, tegenwoordig kom je er makkelijker vanaf. Hoe? Een onderhoudsbeurt met de Bona PowerScrubber machine verwijdert vuil. Hoe hardnekkig dit ook is.

Waarom machinaal je vloeren laten reinigen?

  • Gemakkelijker dan schuren
  • Verleng de levensduur van je vloer
  • Geschikt voor grote oppervlaktes
  • Maakt ook lastig bereikbare randjes schoon

Vuil verwijderen
2 grote borstels draaien rond
en verwijderen vuil.
De vloer blijft intact.

Resten opzuigen
De machine zuigt het
vuil op.

Vloer onderhouden
Bij houten vloeren volgt
een laag onderhoudsolie
of hardwax.

Nieuw woonplezier
Je vloer is weer
als nieuw!

Machinaal reinigen iets voor jouw vloer?

We vertellen je graag meer over de mogelijkheden en maken een aanbod op maat.

Onze klanten aan het woord

We hebben door de jaren heen heel wat klanten geholpen aan een passende interieuroplossing. Zij vertellen je graag over hun ervaring met Parketmeester Hoogland Vloeren.

Google Beoordelingen
4.8
Fijne medewerkers. Parketmeester heeft onze vloer gelegd en onze vitrage en gordijnen geplaatst. Goede communicatie en Ruby denkt goed met je mee! Top!
Fabienne N.
Fabienne N.
20:39 19 Sep 21
Friendly staff, patient.
Christopher Proy
Christopher Proy
11:20 14 Aug 21
Very nice employees, excellent information, thinking along and a beautiful showroom. Recommended if you want a new floor.
Hildo Krook
Hildo Krook
15:04 25 Jun 21
After water damage, Hoogland has installed a new PVC floor. I am very happy with the result. Laid with care and craftsmanship down to the details of the finish right down to the most difficult corners (such as under a radiator right next to the kitchen unit). Nice job, great communication.
Hugo Lingeman
Hugo Lingeman
11:00 25 Jun 21
Voor het uitzoeken van een nieuwe vloer zijn we bij meerdere zaken geweest om advies in te winnen. Bij Parketmeester zijn we erg goed geholpen en uitgebreid geïnformeerd. We twijfelden nog tussen een PVC en houten vloer in combinatie met vloerverwarming. Uiteindelijk na het bezoek bij Parkermeester hebben we gekozen voor een houten vloer. Bij de keuze voor een houten vloer zijn we ook erg goed geholpen en namen ze alle tijd om ons alle opties te laten zien.Het plaatsen van de vloer zijn wij ook zeer tevreden over. Zeer vakbekwaam personeel met passie voor hun werk. De vloer werd met de grootste zorg gelegd en ligt er dan ook prachtig bij! Ook de plinten eromheen zijn super geplaatst en afgewerkt. Wij zijn dan ook erg blij met het resultaat!
Gillian Koopmans
Gillian Koopmans
14:53 24 Jun 21
Top!
Johan van der Meer
Johan van der Meer
13:13 12 Apr 17
top
Roger Snijders
Roger Snijders
19:52 22 Mar 17
Superservice
Frank de Bruycker
Frank de Bruycker
21:54 21 Mar 17