Mooi alternatief voor hout

Geen zin in gedoe, maar wél een warme uitstraling in huis? Dan ga je heel blij worden van een laminaatvloer. Deze vloer is al jaren enorm populair en wordt vooral gebruikt als alternatief voor een houten vloer. Makkelijk in onderhoud en lekker budgetproof. Dan kun je dat overgebleven geld mooi in de rest van je interieur steken!

De voordelen van laminaat

  • Veel mogelijkheden dankzij verschillende kleuren en breedtes
  • Eenvoudig zelf te leggen
  • Budgetproof
  • Weinig onderhoud nodig
  • Geschikt voor iedere ruimte, zelfs de badkamer met de HydroSeal-vloeren van Quick-Step
  • Ook verkrijgbaar met een tegellook
  • Met een 10 dB ondervloer geschikt voor appartementen
  • Bij een hoge gebruiksklasse geschikt voor druk belopen ruimtes
Quickstep laminaat gezandstraalde eik natuurIMU1853

Laminaat of hout?

Het grote verschil met een houten vloer? Laminaat bestaat voor het grootste deel uit HDF plaatmateriaal en is afgewerkt met een decorpapier waar de print op staat en een melaminelaag. Het uiterlijke verschil met hout is amper te zien. Het assortiment is bijna net zo divers dan het aanbod houten vloeren. Zo kun je kiezen voor verschillende houtpatronen, afmetingen, breedtes en manieren van leggen. Ook fijn: dankzij een klikverbinding rondom klik je de vloer zo in elkaar.

Onze klanten aan het woord

We hebben door de jaren heen heel wat klanten geholpen aan een passende interieuroplossing. Zij vertellen je graag over hun ervaring met Parketmeester Hoogland Vloeren.

Uitstekend
Gebaseerd op 359 recensies
Alessandro Grasso
Alessandro Grasso
15. Maart, 2024.
I am very happy with their work! They fixed my damaged wood floor flawlessly after a previous company damaged it. Mark was professional and skilled, while the shop staff were friendly and supportive. Highly recommend trusting them for any flooring needs!
emin sabah
emin sabah
7. Maart, 2024.
Ik zag net(6jaar later) de uitzending van de rijdende rechter. Gefeliciteerd met de uitspraak!!!! Ik wens jullie fijne zaken!!
Gerry Janssens
Gerry Janssens
17. Januari, 2024.
Zeer goed personeel zeer leuk bedrijf met goede kwaliteit vloeren.
abdel El Hamri
abdel El Hamri
10. November, 2023.
Top service! Oog voor detail en oplossingsgericht te werk gegaan bij het renoveren van mijn parket vloer in Hongaarse punt. Marco was zeer vakkundig en bovendien uiterst vriendelijk. Mijn volgende vloer zal ik zeer zeker bij dit bedrijf bestellen. Mijn complimenten!
N Berg
N Berg
24. Oktober, 2023.
De hele ervaring was top. Goede service in de winkel. Strakke planning werd in meegegaan. Pawel heeft onze vloer fantastisch mooi gelegd.
Erwin de Boer
Erwin de Boer
16. Oktober, 2023.
Een van de medewerkers van Hoogland vloeren heeft mijn vloer hersteld na een waterschade! De vloer is nu weer als nieuw en ik ben uitermate tevreden over het vakmanschap en de geleverde kwaliteit. Een aanbeveling waard!
Marinus Bosch
Marinus Bosch
5. Augustus, 2023.
Voor een kwalitatieve hoogwaardige vloer groot of klein moet jij bij Hoogland zijn
Letty Stam
Letty Stam
25. Juli, 2023.
Helemaal blij met mijn nieuwe vloer! Bedankt voor de goede service 🥰
Chat openen
Hulp nodig?
Scan de code
Stel je vraag direct via WhatsApp aan ons.