Mooi alternatief voor hout

Geen zin in gedoe, maar wél een warme uitstraling in huis? Dan ga je heel blij worden van een laminaatvloer. Deze vloer is al jaren enorm populair en wordt vooral gebruikt als alternatief voor een houten vloer. Makkelijk in onderhoud en lekker budgetproof. Dan kun je dat overgebleven geld mooi in de rest van je interieur steken!

De voordelen van laminaat

  • Veel mogelijkheden dankzij verschillende kleuren en breedtes
  • Eenvoudig zelf te leggen
  • Budgetproof
  • Weinig onderhoud nodig
  • Geschikt voor iedere ruimte, zelfs de badkamer met de HydroSeal-vloeren van Quick-Step
  • Ook verkrijgbaar met een tegellook
  • Met een 10 dB ondervloer geschikt voor appartementen
  • Bij een hoge gebruiksklasse geschikt voor druk belopen ruimtes

Laminaat of hout?

Het grote verschil met een houten vloer? Laminaat bestaat voor het grootste deel uit HDF plaatmateriaal en is afgewerkt met een decorpapier waar de print op staat en een melaminelaag. Het uiterlijke verschil met hout is amper te zien. Het assortiment is bijna net zo divers dan het aanbod houten vloeren. Zo kun je kiezen voor verschillende houtpatronen, afmetingen, breedtes en manieren van leggen. Ook fijn: dankzij een klikverbinding rondom klik je de vloer zo in elkaar.

Onze klanten aan het woord

We hebben door de jaren heen heel wat klanten geholpen aan een passende interieuroplossing. Zij vertellen je graag over hun ervaring met Parketmeester Hoogland Vloeren.

Google Beoordelingen
4.8
Fijne medewerkers. Parketmeester heeft onze vloer gelegd en onze vitrage en gordijnen geplaatst. Goede communicatie en Ruby denkt goed met je mee! Top!
Fabienne N.
Fabienne N.
20:39 19 Sep 21
Friendly staff, patient.
Christopher Proy
Christopher Proy
11:20 14 Aug 21
Very nice employees, excellent information, thinking along and a beautiful showroom. Recommended if you want a new floor.
Hildo Krook
Hildo Krook
15:04 25 Jun 21
After water damage, Hoogland has installed a new PVC floor. I am very happy with the result. Laid with care and craftsmanship down to the details of the finish right down to the most difficult corners (such as under a radiator right next to the kitchen unit). Nice job, great communication.
Hugo Lingeman
Hugo Lingeman
11:00 25 Jun 21
Voor het uitzoeken van een nieuwe vloer zijn we bij meerdere zaken geweest om advies in te winnen. Bij Parketmeester zijn we erg goed geholpen en uitgebreid geïnformeerd. We twijfelden nog tussen een PVC en houten vloer in combinatie met vloerverwarming. Uiteindelijk na het bezoek bij Parkermeester hebben we gekozen voor een houten vloer. Bij de keuze voor een houten vloer zijn we ook erg goed geholpen en namen ze alle tijd om ons alle opties te laten zien.Het plaatsen van de vloer zijn wij ook zeer tevreden over. Zeer vakbekwaam personeel met passie voor hun werk. De vloer werd met de grootste zorg gelegd en ligt er dan ook prachtig bij! Ook de plinten eromheen zijn super geplaatst en afgewerkt. Wij zijn dan ook erg blij met het resultaat!
Gillian Koopmans
Gillian Koopmans
14:53 24 Jun 21
Top!
Johan van der Meer
Johan van der Meer
13:13 12 Apr 17
top
Roger Snijders
Roger Snijders
19:52 22 Mar 17
Superservice
Frank de Bruycker
Frank de Bruycker
21:54 21 Mar 17