Kwaliteit van de bovenste plank

Een vloer leggen vraagt om een knap staaltje vakmanschap. Leg je ‘m liever niet op eigen houtje? We hebben verschillende leggers in huis met jarenlange ervaring. Zij draaien hun hand niet om voor een ingewikkeld motief of een ruimte met lastige hoeken.

Alle vloeren die te zien zijn in onze showroom in Zaandam worden vakkundig gelegd door onze vloerleggers. Van het inmeten tot het plaatsen van de plinten. Hoe dat precies in z’n werk gaat, zie je hieronder.

Vloer inmeten
We meten de vloer bij je in
en doen een vochtmeting
en vlakheidsmeting.

Definitieve offerte
Je ontvangt een definitieve offerte.
Na akkoord plannen we de
geschikte datums.

Planning
Je ontvangt een week voor de legdatum
een e-mail met informatie,
datums en tijdstippen.

De vloer wordt gelegd
Afval nemen we weer mee.
Na afloop ontvang je een
onderhoudswijzer voor de vloer.

Hulp nodig bij het leggen van een vloer?

Onze vakmensen staan voor je klaar. Vraag een offerte aan, dan gaan we voor je aan de slag.

Onze klanten aan het woord

We hebben door de jaren heen heel wat klanten geholpen aan een passende interieuroplossing. Zij vertellen je graag over hun ervaring met Parketmeester Hoogland Vloeren.

Google Beoordelingen
4.8
Fijne medewerkers. Parketmeester heeft onze vloer gelegd en onze vitrage en gordijnen geplaatst. Goede communicatie en Ruby denkt goed met je mee! Top!
Fabienne N.
Fabienne N.
20:39 19 Sep 21
Friendly staff, patient.
Christopher Proy
Christopher Proy
11:20 14 Aug 21
Very nice employees, excellent information, thinking along and a beautiful showroom. Recommended if you want a new floor.
Hildo Krook
Hildo Krook
15:04 25 Jun 21
After water damage, Hoogland has installed a new PVC floor. I am very happy with the result. Laid with care and craftsmanship down to the details of the finish right down to the most difficult corners (such as under a radiator right next to the kitchen unit). Nice job, great communication.
Hugo Lingeman
Hugo Lingeman
11:00 25 Jun 21
Voor het uitzoeken van een nieuwe vloer zijn we bij meerdere zaken geweest om advies in te winnen. Bij Parketmeester zijn we erg goed geholpen en uitgebreid geïnformeerd. We twijfelden nog tussen een PVC en houten vloer in combinatie met vloerverwarming. Uiteindelijk na het bezoek bij Parkermeester hebben we gekozen voor een houten vloer. Bij de keuze voor een houten vloer zijn we ook erg goed geholpen en namen ze alle tijd om ons alle opties te laten zien.Het plaatsen van de vloer zijn wij ook zeer tevreden over. Zeer vakbekwaam personeel met passie voor hun werk. De vloer werd met de grootste zorg gelegd en ligt er dan ook prachtig bij! Ook de plinten eromheen zijn super geplaatst en afgewerkt. Wij zijn dan ook erg blij met het resultaat!
Gillian Koopmans
Gillian Koopmans
14:53 24 Jun 21
Top!
Johan van der Meer
Johan van der Meer
13:13 12 Apr 17
top
Roger Snijders
Roger Snijders
19:52 22 Mar 17
Superservice
Frank de Bruycker
Frank de Bruycker
21:54 21 Mar 17