Praktisch pvc

Met zijn praktische eigenschappen en uiteenlopende looks is pvc een makkelijke keuze. Een vlek poets je zo weg, de vloer is oersterk dankzij een stevige slijtvaste laag en vochtige ruimtes zijn geen probleem. Een goede keuze dus!

Wanneer je gaat voor pvc heb je de keuze uit plak-pvc en klik-pvc. Iedere optie heeft zo zijn voordelen.

*Quick-Step Balance Glue Plus BAGP40032

Mflor parva broad leaf 40822

*Mflor Parva Broad | Leaf Pure Sycamore 40822

Wanneer kies je voor plak-pvc?

Heb je vloerverwarming? Dan is plak-pvc de beste optie. Deze vloer is extra dun (2, 2,5 of 3 mm dik) en wordt direct op een geëgaliseerde of Jumpax ondervloer verlijmd. Je kunt je voorstellen dat de warmte zo extra goed wordt geleid. Daarnaast heb je met een verlijmde pvc-vloer minder last van loopgeluid.

  • Geschikt bij vloerverwarming
  • Minder loopgeluid
  • Niet geschikt voor doe-het-zelvers

Plak-pvc leggen

Plak-pvc wordt direct op een geëgaliseerde ondervloer verlijmd. Hier zit meteen de uitdaging. De vloer moet goed egaal zijn, anders zie je de ondervloer of andere oneffenheden door het pvc heen. Deze klus kun je het beste overlaten aan een van onze specialisten. Liever zelf aan de slag? Ga dan voor klik-pvc.

Onze klanten aan het woord

We hebben door de jaren heen heel wat klanten geholpen aan een passende interieuroplossing. Zij vertellen je graag over hun ervaring met Parketmeester Hoogland Vloeren.

Uitstekend
Gebaseerd op 357 recensies
abdel El Hamri
abdel El Hamri
10. November, 2023.
Top service! Oog voor detail en oplossingsgericht te werk gegaan bij het renoveren van mijn parket vloer in Hongaarse punt. Marco was zeer vakkundig en bovendien uiterst vriendelijk. Mijn volgende vloer zal ik zeer zeker bij dit bedrijf bestellen. Mijn complimenten!
N Berg
N Berg
24. Oktober, 2023.
De hele ervaring was top. Goede service in de winkel. Strakke planning werd in meegegaan. Pawel heeft onze vloer fantastisch mooi gelegd.
Erwin de Boer
Erwin de Boer
16. Oktober, 2023.
Een van de medewerkers van Hoogland vloeren heeft mijn vloer hersteld na een waterschade! De vloer is nu weer als nieuw en ik ben uitermate tevreden over het vakmanschap en de geleverde kwaliteit. Een aanbeveling waard!
Marinus Bosch
Marinus Bosch
5. Augustus, 2023.
Voor een kwalitatieve hoogwaardige vloer groot of klein moet jij bij Hoogland zijn
Letty Stam
Letty Stam
25. Juli, 2023.
Helemaal blij met mijn nieuwe vloer! Bedankt voor de goede service 🥰
Dave canten
Dave canten
16. Mei, 2023.
Heel blij met Hoogland parketmeester, perfecte communicatie denken mee en denken in oplossingen ! Ik wil ook echt de legger Richenel bedanken voor perfect werk af te leveren. En Madelon en Marco voor het perfecte advies!
Tom Uleman
Tom Uleman
14. November, 2022.
Wij zijn enthousiast over de service en het vakmanschap van Parketmeester Zaandam/Hoogland vloeren. Onze PVC-vloer ligt perfect in ons nieuwe huis. Ondanks tegenslagen tijdens de voorbereiding van de vloer, kon onze nieuwe vloer uiteindelijk toch op de afgesproken dag gelegd worden. Door snel te schakelen konden de medewerkers van Hoogland vloeren tot op het laatste moment de planning aanpassen en de juiste vakmensen inschakelen. Het werk is door alle betrokkenen heel netjes gedaan en opgeleverd.
Marjon Voskuil
Marjon Voskuil
4. November, 2022.
Ze waren ingehuurd door mijn verzekeraar om mijn vloer na lekkage te maken. Afstemmen duurde even en liep niet heel soepel. Uiteindelijk wel een datum gezet. De kwaliteit van het werk dat geleverd is is heel goed. De vloer ziet er weer mooi uit. Verder heeft de man die het werk uitvoerde netjes gewerkt (weinig stof enzo) en vond ik hem prettig in de omgang. Daarom zeker 5 sterren waard.
Danielle.
Danielle.
17. Oktober, 2022.
Keurig en betrouwbaar bedrijf. Heldere communicatie. Komen hun afspraken na. Denken in mogelijkheden. Vriendelijk en professioneel. Vloer, plinten en deurmat zijn vakkundig gelegd met oog voor detail. Super blij met de prachtige visgraat pvc vloer. Ik raad dit bedrijf aan.