Praktisch pvc

Met zijn praktische eigenschappen en uiteenlopende looks is pvc een makkelijke keuze. Een vlek poets je zo weg, de vloer is oersterk dankzij een stevige slijtvaste laag en vochtige ruimtes zijn geen probleem. Een goede keuze dus!

Wanneer je gaat voor pvc heb je de keuze uit plak-pvc en klik-pvc. Iedere optie heeft zo zijn voordelen.

Wanneer kies je voor plak-pvc?

Heb je vloerverwarming? Dan is plak-pvc de beste optie. Deze vloer is extra dun (2, 2,5 of 3 mm dik) en wordt direct op een geëgaliseerde of Jumpax ondervloer verlijmd. Je kunt je voorstellen dat de warmte zo extra goed wordt geleid. Daarnaast heb je met een verlijmde pvc-vloer minder last van loopgeluid.

  • Geschikt bij vloerverwarming
  • Minder loopgeluid
  • Niet geschikt voor doe-het-zelvers

Plak-pvc leggen

Plak-pvc wordt direct op een geëgaliseerde ondervloer verlijmd. Hier zit meteen de uitdaging. De vloer moet goed egaal zijn, anders zie je de ondervloer of andere oneffenheden door het pvc heen. Deze klus kun je het beste overlaten aan een van onze specialisten. Liever zelf aan de slag? Ga dan voor klik-pvc.

Onze klanten aan het woord

We hebben door de jaren heen heel wat klanten geholpen aan een passende interieuroplossing. Zij vertellen je graag over hun ervaring met Parketmeester Hoogland Vloeren.

Google Beoordelingen
4.8
Fijne medewerkers. Parketmeester heeft onze vloer gelegd en onze vitrage en gordijnen geplaatst. Goede communicatie en Ruby denkt goed met je mee! Top!
Fabienne N.
Fabienne N.
20:39 19 Sep 21
Friendly staff, patient.
Christopher Proy
Christopher Proy
11:20 14 Aug 21
Very nice employees, excellent information, thinking along and a beautiful showroom. Recommended if you want a new floor.
Hildo Krook
Hildo Krook
15:04 25 Jun 21
After water damage, Hoogland has installed a new PVC floor. I am very happy with the result. Laid with care and craftsmanship down to the details of the finish right down to the most difficult corners (such as under a radiator right next to the kitchen unit). Nice job, great communication.
Hugo Lingeman
Hugo Lingeman
11:00 25 Jun 21
Voor het uitzoeken van een nieuwe vloer zijn we bij meerdere zaken geweest om advies in te winnen. Bij Parketmeester zijn we erg goed geholpen en uitgebreid geïnformeerd. We twijfelden nog tussen een PVC en houten vloer in combinatie met vloerverwarming. Uiteindelijk na het bezoek bij Parkermeester hebben we gekozen voor een houten vloer. Bij de keuze voor een houten vloer zijn we ook erg goed geholpen en namen ze alle tijd om ons alle opties te laten zien.Het plaatsen van de vloer zijn wij ook zeer tevreden over. Zeer vakbekwaam personeel met passie voor hun werk. De vloer werd met de grootste zorg gelegd en ligt er dan ook prachtig bij! Ook de plinten eromheen zijn super geplaatst en afgewerkt. Wij zijn dan ook erg blij met het resultaat!
Gillian Koopmans
Gillian Koopmans
14:53 24 Jun 21
Top!
Johan van der Meer
Johan van der Meer
13:13 12 Apr 17
top
Roger Snijders
Roger Snijders
19:52 22 Mar 17
Superservice
Frank de Bruycker
Frank de Bruycker
21:54 21 Mar 17