Hoe je tot de juiste houten vloer in Amsterdam komt

In Amsterdam kent vele verschillende type huizen. Van de oude authentieke grachtenpanden in het centrum tot de nieuwbouwwoningen in bijvoorbeeld de Houthavens. Iedere woning is verschillend en uniek, net als een houten vloer.

I De populairste vloer in Amsterdam is de authentieke tapis visgraat vloer. Of het nou op een houten ondervloer is of op mooie brede planken in een nieuwbouwwoning, je ziet het allemaal. Vaak is dit in combinatie met vloerverwarming Een houten vloer leent zich hier namelijk erg goed voor, doordat de vloer warmte goed geleidt en de warmte lang vast.

Daarnaast geeft een houten vloer ook meer waarde aan jouw woning en gaat het ,door het schuren van de vloer, een leven lang mee. Mocht je de kleur van je houten vloer niet meer mooi vinden, is dit zelfs makkelijk aan te passen na het schuren. Dus waar wacht je nog op?
Krijg direct persoonlijk advies van een van onze specialisten door contact op te nemen via  075-6313482.

Voordelen van een houten vloer in Zaandam

✓ Waardevermeerdering van je woning
✓ De vloer voor een leven lang
✓ Ideaal voor vloerverwarming
✓ Ecologisch verantwoord

Cruciale inzichten door 150 jaar kennis over houten vloeren

150 jaar houten vloeren schuren en lakken brengt inzichten met zich mee die van levensbelang zijn, zodat jouw vloer een hoge kwaliteit behoudt:
1️⃣ Door een houten vloer onbehandeld te laten leggen hoef je de kleur pas te bepalen in de woning. Zo kan je goed inschatten wat de juiste kleur moet zijn.
2️⃣ Schade aan je houten vloer is bijna altijd te herstellen zonder de vloer te vervangen
3️⃣ De ideale luchtvochtigheid voor je houten vloer is tussen de 50 en 60%, dus houd de luchtvochtigheid in je woning goed in de gaten.

Onze klanten aan het woord

We hebben door de jaren heen heel wat klanten geholpen aan een passende interieuroplossing. Zij vertellen je graag over hun ervaring met Parketmeester Hoogland Vloeren.

Uitstekend
Gebaseerd op 357 recensies
abdel El Hamri
abdel El Hamri
10. November, 2023.
Top service! Oog voor detail en oplossingsgericht te werk gegaan bij het renoveren van mijn parket vloer in Hongaarse punt. Marco was zeer vakkundig en bovendien uiterst vriendelijk. Mijn volgende vloer zal ik zeer zeker bij dit bedrijf bestellen. Mijn complimenten!
N Berg
N Berg
24. Oktober, 2023.
De hele ervaring was top. Goede service in de winkel. Strakke planning werd in meegegaan. Pawel heeft onze vloer fantastisch mooi gelegd.
Erwin de Boer
Erwin de Boer
16. Oktober, 2023.
Een van de medewerkers van Hoogland vloeren heeft mijn vloer hersteld na een waterschade! De vloer is nu weer als nieuw en ik ben uitermate tevreden over het vakmanschap en de geleverde kwaliteit. Een aanbeveling waard!
Marinus Bosch
Marinus Bosch
5. Augustus, 2023.
Voor een kwalitatieve hoogwaardige vloer groot of klein moet jij bij Hoogland zijn
Letty Stam
Letty Stam
25. Juli, 2023.
Helemaal blij met mijn nieuwe vloer! Bedankt voor de goede service 🥰
Dave canten
Dave canten
16. Mei, 2023.
Heel blij met Hoogland parketmeester, perfecte communicatie denken mee en denken in oplossingen ! Ik wil ook echt de legger Richenel bedanken voor perfect werk af te leveren. En Madelon en Marco voor het perfecte advies!
Tom Uleman
Tom Uleman
14. November, 2022.
Wij zijn enthousiast over de service en het vakmanschap van Parketmeester Zaandam/Hoogland vloeren. Onze PVC-vloer ligt perfect in ons nieuwe huis. Ondanks tegenslagen tijdens de voorbereiding van de vloer, kon onze nieuwe vloer uiteindelijk toch op de afgesproken dag gelegd worden. Door snel te schakelen konden de medewerkers van Hoogland vloeren tot op het laatste moment de planning aanpassen en de juiste vakmensen inschakelen. Het werk is door alle betrokkenen heel netjes gedaan en opgeleverd.
Marjon Voskuil
Marjon Voskuil
4. November, 2022.
Ze waren ingehuurd door mijn verzekeraar om mijn vloer na lekkage te maken. Afstemmen duurde even en liep niet heel soepel. Uiteindelijk wel een datum gezet. De kwaliteit van het werk dat geleverd is is heel goed. De vloer ziet er weer mooi uit. Verder heeft de man die het werk uitvoerde netjes gewerkt (weinig stof enzo) en vond ik hem prettig in de omgang. Daarom zeker 5 sterren waard.
Danielle.
Danielle.
17. Oktober, 2022.
Keurig en betrouwbaar bedrijf. Heldere communicatie. Komen hun afspraken na. Denken in mogelijkheden. Vriendelijk en professioneel. Vloer, plinten en deurmat zijn vakkundig gelegd met oog voor detail. Super blij met de prachtige visgraat pvc vloer. Ik raad dit bedrijf aan.