Hoe je tot de juiste houten vloer in Amsterdam komt

In Amsterdam kent vele verschillende type huizen. Van de oude authentieke grachtenpanden in het centrum tot de nieuwbouwwoningen in bijvoorbeeld de Houthavens. Iedere woning is verschillend en uniek, net als een houten vloer.

I De populairste vloer in Amsterdam is de authentieke tapis visgraat vloer. Of het nou op een houten ondervloer is of op mooie brede planken in een nieuwbouwwoning, je ziet het allemaal. Vaak is dit in combinatie met vloerverwarming Een houten vloer leent zich hier namelijk erg goed voor, doordat de vloer warmte goed geleidt en de warmte lang vast.

Daarnaast geeft een houten vloer ook meer waarde aan jouw woning en gaat het ,door het schuren van de vloer, een leven lang mee. Mocht je de kleur van je houten vloer niet meer mooi vinden, is dit zelfs makkelijk aan te passen na het schuren. Dus waar wacht je nog op?
Krijg direct persoonlijk advies van een van onze specialisten door contact op te nemen via  075-6313482.

Voordelen van een houten vloer in Zaandam

✓ Waardevermeerdering van je woning
✓ De vloer voor een leven lang
✓ Ideaal voor vloerverwarming
✓ Ecologisch verantwoord

Cruciale inzichten door 150 jaar kennis over houten vloeren

150 jaar houten vloeren schuren en lakken brengt inzichten met zich mee die van levensbelang zijn, zodat jouw vloer een hoge kwaliteit behoudt:
1️⃣ Door een houten vloer onbehandeld te laten leggen hoef je de kleur pas te bepalen in de woning. Zo kan je goed inschatten wat de juiste kleur moet zijn.
2️⃣ Schade aan je houten vloer is bijna altijd te herstellen zonder de vloer te vervangen
3️⃣ De ideale luchtvochtigheid voor je houten vloer is tussen de 50 en 60%, dus houd de luchtvochtigheid in je woning goed in de gaten.

Onze klanten aan het woord

We hebben door de jaren heen heel wat klanten geholpen aan een passende interieuroplossing. Zij vertellen je graag over hun ervaring met Parketmeester Hoogland Vloeren.

Uitstekend
Gebaseerd op 359 recensies
Alessandro Grasso
Alessandro Grasso
15. Maart, 2024.
I am very happy with their work! They fixed my damaged wood floor flawlessly after a previous company damaged it. Mark was professional and skilled, while the shop staff were friendly and supportive. Highly recommend trusting them for any flooring needs!
emin sabah
emin sabah
7. Maart, 2024.
Ik zag net(6jaar later) de uitzending van de rijdende rechter. Gefeliciteerd met de uitspraak!!!! Ik wens jullie fijne zaken!!
Gerry Janssens
Gerry Janssens
17. Januari, 2024.
Zeer goed personeel zeer leuk bedrijf met goede kwaliteit vloeren.
abdel El Hamri
abdel El Hamri
10. November, 2023.
Top service! Oog voor detail en oplossingsgericht te werk gegaan bij het renoveren van mijn parket vloer in Hongaarse punt. Marco was zeer vakkundig en bovendien uiterst vriendelijk. Mijn volgende vloer zal ik zeer zeker bij dit bedrijf bestellen. Mijn complimenten!
N Berg
N Berg
24. Oktober, 2023.
De hele ervaring was top. Goede service in de winkel. Strakke planning werd in meegegaan. Pawel heeft onze vloer fantastisch mooi gelegd.
Erwin de Boer
Erwin de Boer
16. Oktober, 2023.
Een van de medewerkers van Hoogland vloeren heeft mijn vloer hersteld na een waterschade! De vloer is nu weer als nieuw en ik ben uitermate tevreden over het vakmanschap en de geleverde kwaliteit. Een aanbeveling waard!
Marinus Bosch
Marinus Bosch
5. Augustus, 2023.
Voor een kwalitatieve hoogwaardige vloer groot of klein moet jij bij Hoogland zijn
Letty Stam
Letty Stam
25. Juli, 2023.
Helemaal blij met mijn nieuwe vloer! Bedankt voor de goede service 🥰
Chat openen
Hulp nodig?
Scan de code
Stel je vraag direct via WhatsApp aan ons.