Je houten vloer schuren in Amsterdam, waarom?

Het gebruik van de vloer leidt tot slijtage van de afwerking, resulterend in doffe vlekken. Een versleten afwerking maakt de vloer kwetsbaar voor vocht en vuil, wat na verloop van tijd leidt tot donkere vlekken. Hoewel het eventueel doet vermoeden dat een nieuwe vloer nodig is, is schuren de oplossing. Een houten vloer gaat een leven lang mee, en door te schuren kan deze weer in optimale staat worden gebracht.

Je houten vloer schuren en lakken

Het laten schuren en lakken van je vloer is een verademing. Deze afwerking met 3 lagen biedt uitstekende bescherming tegen vocht en vuil. Bij een gelakte vloer is onderhoud met een reinigingsmiddel voldoende, terwijl bij een geoliede vloer periodiek oliën nodig is. Onze werkwijze omvat het glad schuren en polijsten van de vloer, gevolgd door het aanbrengen van 3 lagen, waarbij je kunt kiezen uit verschillende laksoorten met diverse glansgraden.

Parketvloer Schuren en Oliën

Een houten vloer wordt met olie in één laag afgewerkt, Door gebruik slijt de olie, en periodiek onderhoud met olie is nodig om vocht en vuil buiten te houden. Onze werkwijze omvat het schuren en polijsten van de vloer, gevolgd door het aanbrengen van olie in één laag, waarbij je de keuze hebt uit blanke olie of olie met pigment.

Voordelen van je parket schuren in Amsterdam

✅ Je vloer weer als nieuw zonder de kosten van een nieuwe vloer
✅ Je kan een andere afwerking kiezen. Heb je nu een geoliede vloer en wil je minder onderhoud? Kies dan eens voor lak.
✅ Wij schuren stofvrij.
✅ Naast het schuren van je houten vloer kunnen we ook reparaties uitvoeren of waterschade verhelpen.

Onze klanten aan het woord

We hebben door de jaren heen heel wat klanten geholpen aan een passende interieuroplossing. Zij vertellen je graag over hun ervaring met Parketmeester Hoogland Vloeren.

Uitstekend
Gebaseerd op 359 recensies
Alessandro Grasso
Alessandro Grasso
15. Maart, 2024.
I am very happy with their work! They fixed my damaged wood floor flawlessly after a previous company damaged it. Mark was professional and skilled, while the shop staff were friendly and supportive. Highly recommend trusting them for any flooring needs!
emin sabah
emin sabah
7. Maart, 2024.
Ik zag net(6jaar later) de uitzending van de rijdende rechter. Gefeliciteerd met de uitspraak!!!! Ik wens jullie fijne zaken!!
Gerry Janssens
Gerry Janssens
17. Januari, 2024.
Zeer goed personeel zeer leuk bedrijf met goede kwaliteit vloeren.
abdel El Hamri
abdel El Hamri
10. November, 2023.
Top service! Oog voor detail en oplossingsgericht te werk gegaan bij het renoveren van mijn parket vloer in Hongaarse punt. Marco was zeer vakkundig en bovendien uiterst vriendelijk. Mijn volgende vloer zal ik zeer zeker bij dit bedrijf bestellen. Mijn complimenten!
N Berg
N Berg
24. Oktober, 2023.
De hele ervaring was top. Goede service in de winkel. Strakke planning werd in meegegaan. Pawel heeft onze vloer fantastisch mooi gelegd.
Erwin de Boer
Erwin de Boer
16. Oktober, 2023.
Een van de medewerkers van Hoogland vloeren heeft mijn vloer hersteld na een waterschade! De vloer is nu weer als nieuw en ik ben uitermate tevreden over het vakmanschap en de geleverde kwaliteit. Een aanbeveling waard!
Marinus Bosch
Marinus Bosch
5. Augustus, 2023.
Voor een kwalitatieve hoogwaardige vloer groot of klein moet jij bij Hoogland zijn
Letty Stam
Letty Stam
25. Juli, 2023.
Helemaal blij met mijn nieuwe vloer! Bedankt voor de goede service 🥰
Chat openen
Hulp nodig?
Scan de code
Stel je vraag direct via WhatsApp aan ons.