Hoe je de perfecte houten vloer in Zaandam kiest

Zaandam kent vele verschillende type woningen.Van Authentieke woningen met prachtige gevels,tot nieuwbouwprojecten, je vindt ze allemaal.
Jij wilt waarschijnlijk ook een nieuwe vloer en ben benieuwd welke vloer er geschikt is voor jouw huis in Zaandam. Wij hebben de juiste kennis. Dus gaat er funderingsherstel plaatsvinden in jouw woning, kies voor de vloerverwarming. Zo ben je gelijk klaar voor de toekomst en het is gewoon te plaatsen op duoplank/multiplank vloeren. Een houten vloer zorgt immers voor een betere warmtegeleiding en houdt de warmte lang vast.

Op zoek naar visgraat vloeren? Laat je adviseren door een van onze specialisten! Er zijn oneindig veel mogelijkheden in formaat, sortering, kleur en afwerking, maar onze specialist kent ze allemaal
Niet op zoek naar een nieuwe vloer, maar wel een zo goed als nieuwe vloer? Laat je houten vloer schuren door ons. Zo zijn de gebruikerssporen weg en kun je jaren genieten van een zo goed als nieuwe vloer.Persoonlijk advies van onze specialist? Neem dan direct contact op via 075-6313482.

Voordelen van een houten vloer in Zaandam

✓ Toepasbaar in elk type woning
✓ Geeft meer waarde aan jouw woning
✓ Gaat een leven lang mee
✓ Perfect geschikt voor vloerverwarming

Enkele tips van 150 jaar kennis over houten vloeren

150 jaar houten vloeren schuren en lakken brengt cruciale inzichten met zich mee. Gebruik daarom deze 3 onmisbare tips om de kwaliteit jouw houten vloer zo hoog mogelijk te houden:
1️⃣ Kies voor een lak afwerking om je vloer te beschermen tegen vuil en vocht en zo min mogelijk onderhoud te hoeven plegen
2️⃣Laat je vloeren en houtsoorten namaken bij waterschade en voorkom dat je jouw hele vloer moet vervangen.
3️⃣ Laat bij jouw vloerverwarming de bovenkant van de dekvloer niet warmer worden dan 27 °C, waarbij de aanvoertemperatuur van het water niet hoger mag zijn dan 35 °C.

Onze klanten aan het woord

We hebben door de jaren heen heel wat klanten geholpen aan een passende interieuroplossing. Zij vertellen je graag over hun ervaring met Parketmeester Hoogland Vloeren.

Uitstekend
Gebaseerd op 359 recensies
Alessandro Grasso
Alessandro Grasso
15. Maart, 2024.
I am very happy with their work! They fixed my damaged wood floor flawlessly after a previous company damaged it. Mark was professional and skilled, while the shop staff were friendly and supportive. Highly recommend trusting them for any flooring needs!
emin sabah
emin sabah
7. Maart, 2024.
Ik zag net(6jaar later) de uitzending van de rijdende rechter. Gefeliciteerd met de uitspraak!!!! Ik wens jullie fijne zaken!!
Gerry Janssens
Gerry Janssens
17. Januari, 2024.
Zeer goed personeel zeer leuk bedrijf met goede kwaliteit vloeren.
abdel El Hamri
abdel El Hamri
10. November, 2023.
Top service! Oog voor detail en oplossingsgericht te werk gegaan bij het renoveren van mijn parket vloer in Hongaarse punt. Marco was zeer vakkundig en bovendien uiterst vriendelijk. Mijn volgende vloer zal ik zeer zeker bij dit bedrijf bestellen. Mijn complimenten!
N Berg
N Berg
24. Oktober, 2023.
De hele ervaring was top. Goede service in de winkel. Strakke planning werd in meegegaan. Pawel heeft onze vloer fantastisch mooi gelegd.
Erwin de Boer
Erwin de Boer
16. Oktober, 2023.
Een van de medewerkers van Hoogland vloeren heeft mijn vloer hersteld na een waterschade! De vloer is nu weer als nieuw en ik ben uitermate tevreden over het vakmanschap en de geleverde kwaliteit. Een aanbeveling waard!
Marinus Bosch
Marinus Bosch
5. Augustus, 2023.
Voor een kwalitatieve hoogwaardige vloer groot of klein moet jij bij Hoogland zijn
Letty Stam
Letty Stam
25. Juli, 2023.
Helemaal blij met mijn nieuwe vloer! Bedankt voor de goede service 🥰
Chat openen
Hulp nodig?
Scan de code
Stel je vraag direct via WhatsApp aan ons.