Hoe je de perfecte houten vloer in Zaandam kiest

Zaandam kent vele verschillende type woningen.Van Authentieke woningen met prachtige gevels,tot nieuwbouwprojecten, je vindt ze allemaal.
Jij wilt waarschijnlijk ook een nieuwe vloer en ben benieuwd welke vloer er geschikt is voor jouw huis in Zaandam. Wij hebben de juiste kennis. Dus gaat er funderingsherstel plaatsvinden in jouw woning, kies voor de vloerverwarming. Zo ben je gelijk klaar voor de toekomst en het is gewoon te plaatsen op duoplank/multiplank vloeren. Een houten vloer zorgt immers voor een betere warmtegeleiding en houdt de warmte lang vast.

Op zoek naar visgraat vloeren? Laat je adviseren door een van onze specialisten! Er zijn oneindig veel mogelijkheden in formaat, sortering, kleur en afwerking, maar onze specialist kent ze allemaal
Niet op zoek naar een nieuwe vloer, maar wel een zo goed als nieuwe vloer? Laat je houten vloer schuren door ons. Zo zijn de gebruikerssporen weg en kun je jaren genieten van een zo goed als nieuwe vloer.Persoonlijk advies van onze specialist? Neem dan direct contact op via 075-6313482.

Voordelen van een houten vloer in Zaandam

✓ Toepasbaar in elk type woning
✓ Geeft meer waarde aan jouw woning
✓ Gaat een leven lang mee
✓ Perfect geschikt voor vloerverwarming

Enkele tips van 150 jaar kennis over houten vloeren

150 jaar houten vloeren schuren en lakken brengt cruciale inzichten met zich mee. Gebruik daarom deze 3 onmisbare tips om de kwaliteit jouw houten vloer zo hoog mogelijk te houden:
1️⃣ Kies voor een lak afwerking om je vloer te beschermen tegen vuil en vocht en zo min mogelijk onderhoud te hoeven plegen
2️⃣Laat je vloeren en houtsoorten namaken bij waterschade en voorkom dat je jouw hele vloer moet vervangen.
3️⃣ Laat bij jouw vloerverwarming de bovenkant van de dekvloer niet warmer worden dan 27 °C, waarbij de aanvoertemperatuur van het water niet hoger mag zijn dan 35 °C.

Onze klanten aan het woord

We hebben door de jaren heen heel wat klanten geholpen aan een passende interieuroplossing. Zij vertellen je graag over hun ervaring met Parketmeester Hoogland Vloeren.

Uitstekend
Gebaseerd op 357 recensies
abdel El Hamri
abdel El Hamri
10. November, 2023.
Top service! Oog voor detail en oplossingsgericht te werk gegaan bij het renoveren van mijn parket vloer in Hongaarse punt. Marco was zeer vakkundig en bovendien uiterst vriendelijk. Mijn volgende vloer zal ik zeer zeker bij dit bedrijf bestellen. Mijn complimenten!
N Berg
N Berg
24. Oktober, 2023.
De hele ervaring was top. Goede service in de winkel. Strakke planning werd in meegegaan. Pawel heeft onze vloer fantastisch mooi gelegd.
Erwin de Boer
Erwin de Boer
16. Oktober, 2023.
Een van de medewerkers van Hoogland vloeren heeft mijn vloer hersteld na een waterschade! De vloer is nu weer als nieuw en ik ben uitermate tevreden over het vakmanschap en de geleverde kwaliteit. Een aanbeveling waard!
Marinus Bosch
Marinus Bosch
5. Augustus, 2023.
Voor een kwalitatieve hoogwaardige vloer groot of klein moet jij bij Hoogland zijn
Letty Stam
Letty Stam
25. Juli, 2023.
Helemaal blij met mijn nieuwe vloer! Bedankt voor de goede service 🥰
Dave canten
Dave canten
16. Mei, 2023.
Heel blij met Hoogland parketmeester, perfecte communicatie denken mee en denken in oplossingen ! Ik wil ook echt de legger Richenel bedanken voor perfect werk af te leveren. En Madelon en Marco voor het perfecte advies!
Tom Uleman
Tom Uleman
14. November, 2022.
Wij zijn enthousiast over de service en het vakmanschap van Parketmeester Zaandam/Hoogland vloeren. Onze PVC-vloer ligt perfect in ons nieuwe huis. Ondanks tegenslagen tijdens de voorbereiding van de vloer, kon onze nieuwe vloer uiteindelijk toch op de afgesproken dag gelegd worden. Door snel te schakelen konden de medewerkers van Hoogland vloeren tot op het laatste moment de planning aanpassen en de juiste vakmensen inschakelen. Het werk is door alle betrokkenen heel netjes gedaan en opgeleverd.
Marjon Voskuil
Marjon Voskuil
4. November, 2022.
Ze waren ingehuurd door mijn verzekeraar om mijn vloer na lekkage te maken. Afstemmen duurde even en liep niet heel soepel. Uiteindelijk wel een datum gezet. De kwaliteit van het werk dat geleverd is is heel goed. De vloer ziet er weer mooi uit. Verder heeft de man die het werk uitvoerde netjes gewerkt (weinig stof enzo) en vond ik hem prettig in de omgang. Daarom zeker 5 sterren waard.
Danielle.
Danielle.
17. Oktober, 2022.
Keurig en betrouwbaar bedrijf. Heldere communicatie. Komen hun afspraken na. Denken in mogelijkheden. Vriendelijk en professioneel. Vloer, plinten en deurmat zijn vakkundig gelegd met oog voor detail. Super blij met de prachtige visgraat pvc vloer. Ik raad dit bedrijf aan.