Waarom jij je houten vloer moet laten schuren en lakken

Heb je twijfels over het laten schuren en lakken van jouw vloer? Dan ontnemen wij jouw twijfels. Door het schuren en lakken van jouw houten vloer zorgen wij er namelijk voor dat:

✓ Jouw houten vloer er als nieuw uitziet
✓ De kosten lager liggen dan de aanschaf van een nieuwe vloer.
✓ Wij jouw vloer een totaal andere kleur geven

Hoe wij te werk gaan

Het lakken van jouw houten vloer doen we altijd in 3 lagen. Met de eerste laag brengen we een grondlak of een overlakbare kleurolie aan. De grondlak behoudt de natuurlijke kleur van je houten vloer en met de overlakbare kleurolie is het mogelijk om iedere denkbare kleur op een eiken vloer aan te brengen. Hierna lakken we de vloer af met 2 lagen aflak , wat in glansgraad extra mat, mat, zijdeglans of hoogglans beschikbaar is. Vervolgens is jouw houten vloer volledig klaar voor gebruik en houden we contact. Door gebruik van de vloer zal de lak slijten en dient de vloer na gemiddeld 15 jaar weer geschuurd te worden, dus zorgen wij ervoor dat wij tijdens en na 15 jaar weer voor jouw houten vloer klaarstaan.

uw vloer schuren en lakken? Neem contact op met een specialist op: 075-6313482.

Onze klanten aan het woord

We hebben door de jaren heen heel wat klanten geholpen aan een passende interieuroplossing. Zij vertellen je graag over hun ervaring met Parketmeester Hoogland Vloeren.

Uitstekend
Gebaseerd op 357 recensies
abdel El Hamri
abdel El Hamri
10. November, 2023.
Top service! Oog voor detail en oplossingsgericht te werk gegaan bij het renoveren van mijn parket vloer in Hongaarse punt. Marco was zeer vakkundig en bovendien uiterst vriendelijk. Mijn volgende vloer zal ik zeer zeker bij dit bedrijf bestellen. Mijn complimenten!
N Berg
N Berg
24. Oktober, 2023.
De hele ervaring was top. Goede service in de winkel. Strakke planning werd in meegegaan. Pawel heeft onze vloer fantastisch mooi gelegd.
Erwin de Boer
Erwin de Boer
16. Oktober, 2023.
Een van de medewerkers van Hoogland vloeren heeft mijn vloer hersteld na een waterschade! De vloer is nu weer als nieuw en ik ben uitermate tevreden over het vakmanschap en de geleverde kwaliteit. Een aanbeveling waard!
Marinus Bosch
Marinus Bosch
5. Augustus, 2023.
Voor een kwalitatieve hoogwaardige vloer groot of klein moet jij bij Hoogland zijn
Letty Stam
Letty Stam
25. Juli, 2023.
Helemaal blij met mijn nieuwe vloer! Bedankt voor de goede service 🥰
Dave canten
Dave canten
16. Mei, 2023.
Heel blij met Hoogland parketmeester, perfecte communicatie denken mee en denken in oplossingen ! Ik wil ook echt de legger Richenel bedanken voor perfect werk af te leveren. En Madelon en Marco voor het perfecte advies!
Tom Uleman
Tom Uleman
14. November, 2022.
Wij zijn enthousiast over de service en het vakmanschap van Parketmeester Zaandam/Hoogland vloeren. Onze PVC-vloer ligt perfect in ons nieuwe huis. Ondanks tegenslagen tijdens de voorbereiding van de vloer, kon onze nieuwe vloer uiteindelijk toch op de afgesproken dag gelegd worden. Door snel te schakelen konden de medewerkers van Hoogland vloeren tot op het laatste moment de planning aanpassen en de juiste vakmensen inschakelen. Het werk is door alle betrokkenen heel netjes gedaan en opgeleverd.
Marjon Voskuil
Marjon Voskuil
4. November, 2022.
Ze waren ingehuurd door mijn verzekeraar om mijn vloer na lekkage te maken. Afstemmen duurde even en liep niet heel soepel. Uiteindelijk wel een datum gezet. De kwaliteit van het werk dat geleverd is is heel goed. De vloer ziet er weer mooi uit. Verder heeft de man die het werk uitvoerde netjes gewerkt (weinig stof enzo) en vond ik hem prettig in de omgang. Daarom zeker 5 sterren waard.
Danielle.
Danielle.
17. Oktober, 2022.
Keurig en betrouwbaar bedrijf. Heldere communicatie. Komen hun afspraken na. Denken in mogelijkheden. Vriendelijk en professioneel. Vloer, plinten en deurmat zijn vakkundig gelegd met oog voor detail. Super blij met de prachtige visgraat pvc vloer. Ik raad dit bedrijf aan.

Voordelen van een houten vloer laten schuren en lakken door Hoogland

✓ Een zo goed als nieuwe vloer zonder een nieuwe vloer aan te schaffen
✓ Lage kosten en verschillende mogelijkheden voor glansgraden
✓ Een goed beschermde houten vloer tegen vocht en vuil door 3 lak lagen door 3 lagen goed beschermt tegen vocht en vuil
✓ Behoud van de natuurlijke look van jouw houten vloer

Enkel tips van 150 jaar houten vloeren schuren en lakken

150 jaar houten vloeren schuren en lakken heeft essentiële inzichten gebracht. Daarom geven wij jou 3 onmisbare tips om de kwaliteit jouw houten vloer zo hoog mogelijk te houden:
1️⃣ Ontzie je net gelakte vloer minimaal 10 dagen van zware belasting om de lak te laten harden tot zijn eindsterkte
2️⃣ Neem contact op met wanneer je een vervelende kras in jouw houten vloer hebt. Wij kunnen jouw planken plaatselijk schuren en lakken, zodat jouw vloer weer als nieuw is.
3️⃣ Gebruik goed vilt onder de meubels en stoelen en schaf een goede deurmat aan om slijtage te voorkomen.

Mensen die wij blij gemaakt hebben