Hoe je de perfecte laminaatvloer kiest in Zaandam

Laminaat is toepasbaar in iedere ruimte. In de slaapkamer kies je vaak voor een simpele laminaatvloer, iets minder dik en bijvoorbeeld zonder V-groef. Voor een woonkamer kies je liever voor een iets dikkere variant, doordat de woonkamer veel meer te verduren heeft dan een slaapkamer. De dikte zorgt namelijk voor meer stevigheid.

Mocht je een oudere woning hebben met een houten ondervloer, dan kun je het beste voor een ondervloerplaat kiezen. Deze platen egaliseren de oneffenheden in de houten ondervloer en vanwege houtvezels in de platen, kan de houten ondervloer goed blijven ademen. In het geval van een zandcement of houtmagnesiet vloer, adviseren wij een ondervloer van de rol. Dit zorgt voor ondersteuning van het kliksysteem en het behoud van je vloer.

Persoonlijk advies van onze specialist? Neem direct contact op via 076-6313482.

Voordelen van een houten vloer in Zaandam

✅ Op iedere ondervloer toepasbaar
✅ Bijna levensecht hout of tegelpatroon
✅ Gemakkelijk te onderhouden en voor ieder budget

Enkele tips van 150 jaar kennis over laminaat

Met 150 jaar aan kennis over laminaat geven we jou graag 3 onmisbare inzichten mee om de kwaliteit jouw houten vloer zo hoog mogelijk te houden:
1️⃣ Laminaat is zeer geschikt in combinatie met een 10 dB geluidsreducerende ondervloer voor jouw appartement
2️⃣ Laminaat van, bijvoorbeeld Hydroseal vloeren of Quick-step, is geschikt voor ruimtes waar nog wel eens een druppel water valt.
3️⃣ Laminaat is eenvoudig zelf te leggen door middel van het kliksysteem

Onze klanten aan het woord

We hebben door de jaren heen heel wat klanten geholpen aan een passende interieuroplossing. Zij vertellen je graag over hun ervaring met Parketmeester Hoogland Vloeren.

Uitstekend
Gebaseerd op 359 recensies
Alessandro Grasso
Alessandro Grasso
15. Maart, 2024.
I am very happy with their work! They fixed my damaged wood floor flawlessly after a previous company damaged it. Mark was professional and skilled, while the shop staff were friendly and supportive. Highly recommend trusting them for any flooring needs!
emin sabah
emin sabah
7. Maart, 2024.
Ik zag net(6jaar later) de uitzending van de rijdende rechter. Gefeliciteerd met de uitspraak!!!! Ik wens jullie fijne zaken!!
Gerry Janssens
Gerry Janssens
17. Januari, 2024.
Zeer goed personeel zeer leuk bedrijf met goede kwaliteit vloeren.
abdel El Hamri
abdel El Hamri
10. November, 2023.
Top service! Oog voor detail en oplossingsgericht te werk gegaan bij het renoveren van mijn parket vloer in Hongaarse punt. Marco was zeer vakkundig en bovendien uiterst vriendelijk. Mijn volgende vloer zal ik zeer zeker bij dit bedrijf bestellen. Mijn complimenten!
N Berg
N Berg
24. Oktober, 2023.
De hele ervaring was top. Goede service in de winkel. Strakke planning werd in meegegaan. Pawel heeft onze vloer fantastisch mooi gelegd.
Erwin de Boer
Erwin de Boer
16. Oktober, 2023.
Een van de medewerkers van Hoogland vloeren heeft mijn vloer hersteld na een waterschade! De vloer is nu weer als nieuw en ik ben uitermate tevreden over het vakmanschap en de geleverde kwaliteit. Een aanbeveling waard!
Marinus Bosch
Marinus Bosch
5. Augustus, 2023.
Voor een kwalitatieve hoogwaardige vloer groot of klein moet jij bij Hoogland zijn
Letty Stam
Letty Stam
25. Juli, 2023.
Helemaal blij met mijn nieuwe vloer! Bedankt voor de goede service 🥰
Chat openen
Hulp nodig?
Scan de code
Stel je vraag direct via WhatsApp aan ons.