Hoe je de perfecte laminaat vloer in Amsterdam kiest

Laminaat is toepasbaar in iedere ruimte. Ga je voor een voordelige 7 mm laminaatvloer voor in de slaapkamer of kies je voor een dikkere vloer voor in de woonkamer, wij adviseren het jou. Een vloer van 8 of 9 mm geeft bijvoorbeeld meer stevigheid en is daarom uitermate geschikt voor veel belopen ruimtes.

Wil je jouw laminaatvloer in de keuken plaatsen? Kies dan bijvoorbeeld voor de laminaatvloeren van Quick-Step. Deze vloeren hebben de hydroseal technologie, waardoorde vloer waterbestendig is vanaf de bovenkant.
Laminaat is ook geschikt voor een houten ondervloer. In Amsterdam zijn veel oude woningen en deze woningen beschikken vaak over een houten ondervloer. Laminaat is uitermate geschikt voor deze houten ondervloer. Wij plaatsen eerst een ondervloerplaat om de houten ondervloer te egaliseren en plaatsen de laminaat vloer vervolgens zonder problemen.
Persoonlijk advies van onze specialist? Neem direct contact op via 076-6313482.

Voordelen van een houten vloer in Amsterdam

✅ Geschikt voor iedere ondervloer
✅ Niet van echt te onderscheiden
✅ Voor ieder budget en makkelijk te onderhouden

Enkele tips van 150 jaar kennis over laminaat

Na 150 jaar houten vloeren schuren en lakken geven we jou graag 3 onmisbare inzichten mee om de kwaliteit jouw houten vloer zo hoog mogelijk te houden:
1️⃣ Laminaat is zeer geschikt in combinatie met een 10 dB geluidsreducerende ondervloer voor jouw appartement
2️⃣ Laminaat, van bijvoorbeeld Hydroseal vloeren of Quick-step, is geschikt voor ruimtes waar nog wel eens een druppel water valt.
3️⃣ Laminaat is eenvoudig zelf te leggen door middel van het kliksysteem

Onze klanten aan het woord

We hebben door de jaren heen heel wat klanten geholpen aan een passende interieuroplossing. Zij vertellen je graag over hun ervaring met Parketmeester Hoogland Vloeren.

Uitstekend
Gebaseerd op 359 recensies
Alessandro Grasso
Alessandro Grasso
15. Maart, 2024.
I am very happy with their work! They fixed my damaged wood floor flawlessly after a previous company damaged it. Mark was professional and skilled, while the shop staff were friendly and supportive. Highly recommend trusting them for any flooring needs!
emin sabah
emin sabah
7. Maart, 2024.
Ik zag net(6jaar later) de uitzending van de rijdende rechter. Gefeliciteerd met de uitspraak!!!! Ik wens jullie fijne zaken!!
Gerry Janssens
Gerry Janssens
17. Januari, 2024.
Zeer goed personeel zeer leuk bedrijf met goede kwaliteit vloeren.
abdel El Hamri
abdel El Hamri
10. November, 2023.
Top service! Oog voor detail en oplossingsgericht te werk gegaan bij het renoveren van mijn parket vloer in Hongaarse punt. Marco was zeer vakkundig en bovendien uiterst vriendelijk. Mijn volgende vloer zal ik zeer zeker bij dit bedrijf bestellen. Mijn complimenten!
N Berg
N Berg
24. Oktober, 2023.
De hele ervaring was top. Goede service in de winkel. Strakke planning werd in meegegaan. Pawel heeft onze vloer fantastisch mooi gelegd.
Erwin de Boer
Erwin de Boer
16. Oktober, 2023.
Een van de medewerkers van Hoogland vloeren heeft mijn vloer hersteld na een waterschade! De vloer is nu weer als nieuw en ik ben uitermate tevreden over het vakmanschap en de geleverde kwaliteit. Een aanbeveling waard!
Marinus Bosch
Marinus Bosch
5. Augustus, 2023.
Voor een kwalitatieve hoogwaardige vloer groot of klein moet jij bij Hoogland zijn
Letty Stam
Letty Stam
25. Juli, 2023.
Helemaal blij met mijn nieuwe vloer! Bedankt voor de goede service 🥰
Chat openen
Hulp nodig?
Scan de code
Stel je vraag direct via WhatsApp aan ons.