Hoe je de ideale laminaatvloer in Haarlem kiest

In Haarlem zijn er veel historische woningen met houten ondervloeren. Laminaat is uitstekend geschikt voor deze houten ondervloeren. Plaats eerst een ondervloerplaat om de houten ondergrond te egaliseren voordat je het laminaat zonder problemen installeert.
Laminaat is te gebruiken in iedere ruimte. Overweeg je een voordelige 7 mm laminaatvloer voor de slaapkamer of geef je de voorkeur aan een dikkere vloer voor de woonkamer? Een vloer van 8 of 9 mm biedt extra stevigheid en is daardoor bijzonder geschikt voor ruimtes met veel verkeer. Wij adviseren het jou.

Vinyl houtlook bruin

Voordelen van een houten vloer in Haarlem

✅ Geschikt voor iedere ondervloer en elk budget
✅ Niet te onderscheiden van echt hout
✅ Eenvoudig te onderhouden

Enkele tips gebaseerd op 150 jaar kennis over laminaat

Na 150 jaar ervaring in het schuren en lakken van houten vloeren, delen we graag 3 essentiële inzichten om de kwaliteit van jouw houten vloer zo hoog mogelijk te houden:
1️⃣ Laminaat leent zich uitstekend voor gebruik in combinatie met een geluidsreducerende ondervloer van 10 dB in je appartement.
2️⃣ Laminaat, zoals Hydroseal-vloeren of Quick-Step, is geschikt voor ruimtes waar je af en toe wat water kan morsen.
3️⃣ Laminaat is eenvoudig zelf te leggen dankzij het handige kliksysteem.

Onze klanten aan het woord

We hebben door de jaren heen heel wat klanten geholpen aan een passende interieuroplossing. Zij vertellen je graag over hun ervaring met Parketmeester Hoogland Vloeren.

Uitstekend
Gebaseerd op 359 recensies
Alessandro Grasso
Alessandro Grasso
15. Maart, 2024.
I am very happy with their work! They fixed my damaged wood floor flawlessly after a previous company damaged it. Mark was professional and skilled, while the shop staff were friendly and supportive. Highly recommend trusting them for any flooring needs!
emin sabah
emin sabah
7. Maart, 2024.
Ik zag net(6jaar later) de uitzending van de rijdende rechter. Gefeliciteerd met de uitspraak!!!! Ik wens jullie fijne zaken!!
Gerry Janssens
Gerry Janssens
17. Januari, 2024.
Zeer goed personeel zeer leuk bedrijf met goede kwaliteit vloeren.
abdel El Hamri
abdel El Hamri
10. November, 2023.
Top service! Oog voor detail en oplossingsgericht te werk gegaan bij het renoveren van mijn parket vloer in Hongaarse punt. Marco was zeer vakkundig en bovendien uiterst vriendelijk. Mijn volgende vloer zal ik zeer zeker bij dit bedrijf bestellen. Mijn complimenten!
N Berg
N Berg
24. Oktober, 2023.
De hele ervaring was top. Goede service in de winkel. Strakke planning werd in meegegaan. Pawel heeft onze vloer fantastisch mooi gelegd.
Erwin de Boer
Erwin de Boer
16. Oktober, 2023.
Een van de medewerkers van Hoogland vloeren heeft mijn vloer hersteld na een waterschade! De vloer is nu weer als nieuw en ik ben uitermate tevreden over het vakmanschap en de geleverde kwaliteit. Een aanbeveling waard!
Marinus Bosch
Marinus Bosch
5. Augustus, 2023.
Voor een kwalitatieve hoogwaardige vloer groot of klein moet jij bij Hoogland zijn
Letty Stam
Letty Stam
25. Juli, 2023.
Helemaal blij met mijn nieuwe vloer! Bedankt voor de goede service 🥰
Chat openen
Hulp nodig?
Scan de code
Stel je vraag direct via WhatsApp aan ons.