Hoe je de perfecte laminaat vloer kiest in Zaandam

Er zijn verschillende soorten laminaat die toepasbaar zijn voor verschillende ruimtes. Voor een slaapkamer kan je kiezen voor een 7 mm dikte, voor een woonkamer kan je kiezen voor een 8 of 9 mm dikte wat meer stevigheid en duurzaamheid biedt.. De vloer in een woonkamer wordt namelijk meer belast. Lange, brede planken of mooie grote tegels voor jouw hout of tegelpatroon?. Neem contact op, het is allemaal mogelijk.

Voor een ouder huis met een houten ondervloer wordt er bijna altijd gekozen voor een houtvezel ondervloerplaat. Deze ondervloer egaliseert de oneffenheden van de houten vloer zodat het laminaat er zonder problemen op geïnstalleerd kan worden. In andere gevallen adviseren weeën ondervloer op rol. De ondervloer geeft ondersteuning aan het kliksysteem voor een langdurig behoud van je vloer.
Persoonlijk advies van onze specialist? Neem direct contact op via 075-6313482.

Voordelen van een houten vloer in Zaandam

✓ Toepasbaar op iedere ondervloer
✓ Bijna levensecht hout
✓ Gemakkelijk te onderhouden
✓ Budgetvriendelijk

Enkele tips van 150 jaar kennis over laminaat

Na 150 jaar houten vloeren schuren en lakken geven we jou graag 3 onmisbare inzichten mee om de kwaliteit jouw houten vloer zo hoog mogelijk te houden:
1️⃣ Laminaat is zeer geschikt in combinatie met een 10 dB geluidsreducerende ondervloer voor jouw appartement
2️⃣ Laminaat, van bijvoorbeeld Hydroseal vloeren of Quick-step, is geschikt voor ruimtes waar nog wel eens een druppel water valt.
3️⃣ Laminaat is eenvoudig zelf te leggen door middel van het kliksysteem

Onze klanten aan het woord

We hebben door de jaren heen heel wat klanten geholpen aan een passende interieuroplossing. Zij vertellen je graag over hun ervaring met Parketmeester Hoogland Vloeren.

Uitstekend
Gebaseerd op 359 recensies
Alessandro Grasso
Alessandro Grasso
15. Maart, 2024.
I am very happy with their work! They fixed my damaged wood floor flawlessly after a previous company damaged it. Mark was professional and skilled, while the shop staff were friendly and supportive. Highly recommend trusting them for any flooring needs!
emin sabah
emin sabah
7. Maart, 2024.
Ik zag net(6jaar later) de uitzending van de rijdende rechter. Gefeliciteerd met de uitspraak!!!! Ik wens jullie fijne zaken!!
Gerry Janssens
Gerry Janssens
17. Januari, 2024.
Zeer goed personeel zeer leuk bedrijf met goede kwaliteit vloeren.
abdel El Hamri
abdel El Hamri
10. November, 2023.
Top service! Oog voor detail en oplossingsgericht te werk gegaan bij het renoveren van mijn parket vloer in Hongaarse punt. Marco was zeer vakkundig en bovendien uiterst vriendelijk. Mijn volgende vloer zal ik zeer zeker bij dit bedrijf bestellen. Mijn complimenten!
N Berg
N Berg
24. Oktober, 2023.
De hele ervaring was top. Goede service in de winkel. Strakke planning werd in meegegaan. Pawel heeft onze vloer fantastisch mooi gelegd.
Erwin de Boer
Erwin de Boer
16. Oktober, 2023.
Een van de medewerkers van Hoogland vloeren heeft mijn vloer hersteld na een waterschade! De vloer is nu weer als nieuw en ik ben uitermate tevreden over het vakmanschap en de geleverde kwaliteit. Een aanbeveling waard!
Marinus Bosch
Marinus Bosch
5. Augustus, 2023.
Voor een kwalitatieve hoogwaardige vloer groot of klein moet jij bij Hoogland zijn
Letty Stam
Letty Stam
25. Juli, 2023.
Helemaal blij met mijn nieuwe vloer! Bedankt voor de goede service 🥰
Chat openen
Hulp nodig?
Scan de code
Stel je vraag direct via WhatsApp aan ons.