Wat is Luxaflex?

Veel mensen denken bij de naam Luxaflex aan aluminium horizontale jaloezieën. Naast deze jaloezieën zijn er nog veel meer prachtige producten die door Luxaflex geleverd worden. Denk aan de Duette Shades of een rolgordijn. De zonweringsproducten zorgen niet alleen voor het weren van de zon, maar zorgen ook voor een stuk isolatie. Denk bijvoorbeeld aan de warme zomers of de koude winters.

Twist rolgordijn luxaflex

Luxaflex Powerview voor jouw smart home systeem

Heb je veel ramen in je huis of wil je niet ieder raam met de hand bedienen? Dan biedt Luxaflex Powerview uitkomst. Hierdoor zijn alle producten elektrisch te maken en daarmee met een afstandsbediening of een app op je telefoon te bedienen. In de app kun je scènes instellen. Zo kun je bijvoorbeeld instellen dat bij zonsopgang je producten naar beneden gaan en bij zonsondergang weer naar boven. Wil je daarin nog een stap verder gaan, dan is het mogelijk om je Powerview systeem te integreren in je smart home systeem. Zo kun je jouw Luxaflex producten afstemmen op andere smart home producten.

Laat jouw raamdecoratie vakkundig monteren in Amsterdam

Naast dat wij je voorzien van een goed advies, monteren wij ook de raamdecoratie. Voordat we deze kunnen monteren komen we eerst langs om de de ramen tot op de millimeter nauwkeurig te meten. Na het meten bestellen we de producten en maken we later een afspraak voor de montage.

Voordelen van Luxaflex Amsterdam

✅ Hoge kwaliteit producten
✅ Alle producten zijn elektrisch te besturen
✅ Raamdecoratie zorgt voor isolatie
✅Maak geen fout door zelf te meten of monteren en laat ons dat doen

Onze klanten aan het woord

We hebben door de jaren heen heel wat klanten geholpen aan een passende interieuroplossing. Zij vertellen je graag over hun ervaring met Parketmeester Hoogland Vloeren.

Uitstekend
Gebaseerd op 359 recensies
Alessandro Grasso
Alessandro Grasso
15. Maart, 2024.
I am very happy with their work! They fixed my damaged wood floor flawlessly after a previous company damaged it. Mark was professional and skilled, while the shop staff were friendly and supportive. Highly recommend trusting them for any flooring needs!
emin sabah
emin sabah
7. Maart, 2024.
Ik zag net(6jaar later) de uitzending van de rijdende rechter. Gefeliciteerd met de uitspraak!!!! Ik wens jullie fijne zaken!!
Gerry Janssens
Gerry Janssens
17. Januari, 2024.
Zeer goed personeel zeer leuk bedrijf met goede kwaliteit vloeren.
abdel El Hamri
abdel El Hamri
10. November, 2023.
Top service! Oog voor detail en oplossingsgericht te werk gegaan bij het renoveren van mijn parket vloer in Hongaarse punt. Marco was zeer vakkundig en bovendien uiterst vriendelijk. Mijn volgende vloer zal ik zeer zeker bij dit bedrijf bestellen. Mijn complimenten!
N Berg
N Berg
24. Oktober, 2023.
De hele ervaring was top. Goede service in de winkel. Strakke planning werd in meegegaan. Pawel heeft onze vloer fantastisch mooi gelegd.
Erwin de Boer
Erwin de Boer
16. Oktober, 2023.
Een van de medewerkers van Hoogland vloeren heeft mijn vloer hersteld na een waterschade! De vloer is nu weer als nieuw en ik ben uitermate tevreden over het vakmanschap en de geleverde kwaliteit. Een aanbeveling waard!
Marinus Bosch
Marinus Bosch
5. Augustus, 2023.
Voor een kwalitatieve hoogwaardige vloer groot of klein moet jij bij Hoogland zijn
Letty Stam
Letty Stam
25. Juli, 2023.
Helemaal blij met mijn nieuwe vloer! Bedankt voor de goede service 🥰
Chat openen
Hulp nodig?
Scan de code
Stel je vraag direct via WhatsApp aan ons.