Duoplank en Multiplank

In Noord-Holland zijn duoplank- en multiplankvloeren ongekend populair. Met hun geringe dikte vanaf slechts 9 mm en een berken multiplex onderlaag, voorzien van een houtentoplaag, zijn deze vloeren bij uitstek geschikt voor vloerverwarming. De voordelen hiervan zijn:
✅ De berken multiplex drager biedt een stabiele ondergrond en beperkt de werking van het hout
✅ Parket houdt de warmte van vloerverwarming lang vast en verdeelt de warmte gelijkmatig in de ruimte
✅ Dankzij de geringe dikte hebben deze vloeren een lage RC-waarde, vanaf 0,049 m² K/W

afgelakte houten vloer

Lamelparket

Het lamerparket is de keuze voor degene die op zoek is naar een budgetvriendelijke optie. Deze vloeren hebben een onderlaag van hevea- of populierenhout en worden vaak in China geproduceerd, wat het financieel aantrekkelijker maakt in vergelijking met een duoplank- of multiplank.

Parket is beschikbaar in diverse patronen, waaronder planken, visgraat, Hongaarse punt en andere stijlen, zoals Versailles en blokpatronen. Bovendien verhoogt parket de waarde van je woning en is je parketvloer na het schuren weer als nieuw. Kies dus voor een parketvloer en geniet een leven lang van deze investering.
Wil je meteen in gesprek met een specialist voor advies over jouw parketvloer? Bel 076-6313482.

Voordelen van parket in Noord-Holland

✅ Een overvloed aan mogelijkheden in patronen, houtsoorten en kleuren
✅ Een levenslange investering
✅ Bijzonder geschikt voor vloerverwarming en aangenaam aan je voeten

Weetjes uit 150 jaar kennis over parket
Met 150 jaar ervaring in het schuren en lakken van houten vloeren hebben we enkele interessante weetjes te delen die relevant zijn voor jouw parketvloer:
1️⃣ Wist je dat je door je parket onbehandeld te laten leggen de kleur pas in je woning hoeft te bepalen, zodat je deze goed kunt afstemmen?
2️⃣ Wist je dat schade aan je parketvloer bijna altijd te herstellen is zonder de hele vloer te vervangen?
3️⃣ Wist je dat een ideale luchtvochtigheid voor je parketvloer tussen de 50 en 60% ligt? Overweeg de aanschaf van een hygrometer om dit in de gaten te houden.

Onze klanten aan het woord

We hebben door de jaren heen heel wat klanten geholpen aan een passende interieuroplossing. Zij vertellen je graag over hun ervaring met Parketmeester Hoogland Vloeren.

Uitstekend
Gebaseerd op 357 recensies
abdel El Hamri
abdel El Hamri
10. November, 2023.
Top service! Oog voor detail en oplossingsgericht te werk gegaan bij het renoveren van mijn parket vloer in Hongaarse punt. Marco was zeer vakkundig en bovendien uiterst vriendelijk. Mijn volgende vloer zal ik zeer zeker bij dit bedrijf bestellen. Mijn complimenten!
N Berg
N Berg
24. Oktober, 2023.
De hele ervaring was top. Goede service in de winkel. Strakke planning werd in meegegaan. Pawel heeft onze vloer fantastisch mooi gelegd.
Erwin de Boer
Erwin de Boer
16. Oktober, 2023.
Een van de medewerkers van Hoogland vloeren heeft mijn vloer hersteld na een waterschade! De vloer is nu weer als nieuw en ik ben uitermate tevreden over het vakmanschap en de geleverde kwaliteit. Een aanbeveling waard!
Marinus Bosch
Marinus Bosch
5. Augustus, 2023.
Voor een kwalitatieve hoogwaardige vloer groot of klein moet jij bij Hoogland zijn
Letty Stam
Letty Stam
25. Juli, 2023.
Helemaal blij met mijn nieuwe vloer! Bedankt voor de goede service 🥰
Dave canten
Dave canten
16. Mei, 2023.
Heel blij met Hoogland parketmeester, perfecte communicatie denken mee en denken in oplossingen ! Ik wil ook echt de legger Richenel bedanken voor perfect werk af te leveren. En Madelon en Marco voor het perfecte advies!
Tom Uleman
Tom Uleman
14. November, 2022.
Wij zijn enthousiast over de service en het vakmanschap van Parketmeester Zaandam/Hoogland vloeren. Onze PVC-vloer ligt perfect in ons nieuwe huis. Ondanks tegenslagen tijdens de voorbereiding van de vloer, kon onze nieuwe vloer uiteindelijk toch op de afgesproken dag gelegd worden. Door snel te schakelen konden de medewerkers van Hoogland vloeren tot op het laatste moment de planning aanpassen en de juiste vakmensen inschakelen. Het werk is door alle betrokkenen heel netjes gedaan en opgeleverd.
Marjon Voskuil
Marjon Voskuil
4. November, 2022.
Ze waren ingehuurd door mijn verzekeraar om mijn vloer na lekkage te maken. Afstemmen duurde even en liep niet heel soepel. Uiteindelijk wel een datum gezet. De kwaliteit van het werk dat geleverd is is heel goed. De vloer ziet er weer mooi uit. Verder heeft de man die het werk uitvoerde netjes gewerkt (weinig stof enzo) en vond ik hem prettig in de omgang. Daarom zeker 5 sterren waard.
Danielle.
Danielle.
17. Oktober, 2022.
Keurig en betrouwbaar bedrijf. Heldere communicatie. Komen hun afspraken na. Denken in mogelijkheden. Vriendelijk en professioneel. Vloer, plinten en deurmat zijn vakkundig gelegd met oog voor detail. Super blij met de prachtige visgraat pvc vloer. Ik raad dit bedrijf aan.