Hoe je de juiste parketvloer kiest in Zaandam

De duoplank/multiplank vloer is de meest gelegde parket vloer in Zaandam. Door de geringe dikte vanaf 9 mm en een berken multiplex onderlaag met bijvoorbeeld een eiken toplaag is deze vloer uitstekend geschikt voor vloerverwarming:

✓De berken multiplex drager zorgt voor een stabiele onderlaag en gaat de werking van het hout tegen
✓Het parket houdt de warmte van de vloerverwarming lang vast en verdeelt de warmte mooi over de gehele ruimte
✓De vloer een lage RC(weerstand) waarde vanaf 0,049 m² K/W door de geringe dikte.

Ben je op zoek naar een budgetvriendelijke parket vloer dan is een lamelparket vloer de keuze voor jou. Door de onderlaag van hevea- of populierenhout en het productieproces in China zijn deze vloeren vaak een stuk voordeliger in vergelijking met de duoplank/multiplank vloer.
Parket vloeren zijn verkrijgbaar in planken, visgraat, Hongaarse punt en andere patronen zoals Versailles en blok. Daarnaast zorgt de vloer ook nog eens voor een waardevermeerdering van je woning en is het een vloer voor het leven die je als nieuw kan maken door te schuren. Kies daarom voor jouw parket vloer en geniet je leven lang.
Gelijk een specialist spreken voor het juiste advies over jouw parket vloer? 075-6313482.

Voordelen van parket in Zaandam

✓ Oneindig veel mogelijkheden in patroon, houtsoort en kleur
✓ Gaat een leven lang mee
✓ Uitermate geschikt voor vloerverwarming
✓ Warm aan je voeten

Weetjes van 150 jaar kennis over parket

150 jaar houten vloeren schuren en lakken brengt leuke weetjes met zich mee. Daarom geven we jou 3 onmisbare weetjes die van toepassing zijn op jouw parket vloer:
1️⃣ Wist je dat door parket onbehandeld te laten leggen hoef je de kleur pas te bepalen in de woning, zodat je goed kunt inschatten wat de juiste kleur moet zijn?
2️⃣ Wist je dat schade aan je parket vloer bijna altijd te herstellen is zonder de vloer te vervangen?
3️⃣ Wist je dat een ideale luchtvochtigheid voor je parket vloer tussen de 50 en 60% is? Schaf een hygrometer aan om dit in de gaten te houden.

Onze klanten aan het woord

We hebben door de jaren heen heel wat klanten geholpen aan een passende interieuroplossing. Zij vertellen je graag over hun ervaring met Parketmeester Hoogland Vloeren.

Uitstekend
Gebaseerd op 357 recensies
abdel El Hamri
abdel El Hamri
10. November, 2023.
Top service! Oog voor detail en oplossingsgericht te werk gegaan bij het renoveren van mijn parket vloer in Hongaarse punt. Marco was zeer vakkundig en bovendien uiterst vriendelijk. Mijn volgende vloer zal ik zeer zeker bij dit bedrijf bestellen. Mijn complimenten!
N Berg
N Berg
24. Oktober, 2023.
De hele ervaring was top. Goede service in de winkel. Strakke planning werd in meegegaan. Pawel heeft onze vloer fantastisch mooi gelegd.
Erwin de Boer
Erwin de Boer
16. Oktober, 2023.
Een van de medewerkers van Hoogland vloeren heeft mijn vloer hersteld na een waterschade! De vloer is nu weer als nieuw en ik ben uitermate tevreden over het vakmanschap en de geleverde kwaliteit. Een aanbeveling waard!
Marinus Bosch
Marinus Bosch
5. Augustus, 2023.
Voor een kwalitatieve hoogwaardige vloer groot of klein moet jij bij Hoogland zijn
Letty Stam
Letty Stam
25. Juli, 2023.
Helemaal blij met mijn nieuwe vloer! Bedankt voor de goede service 🥰
Dave canten
Dave canten
16. Mei, 2023.
Heel blij met Hoogland parketmeester, perfecte communicatie denken mee en denken in oplossingen ! Ik wil ook echt de legger Richenel bedanken voor perfect werk af te leveren. En Madelon en Marco voor het perfecte advies!
Tom Uleman
Tom Uleman
14. November, 2022.
Wij zijn enthousiast over de service en het vakmanschap van Parketmeester Zaandam/Hoogland vloeren. Onze PVC-vloer ligt perfect in ons nieuwe huis. Ondanks tegenslagen tijdens de voorbereiding van de vloer, kon onze nieuwe vloer uiteindelijk toch op de afgesproken dag gelegd worden. Door snel te schakelen konden de medewerkers van Hoogland vloeren tot op het laatste moment de planning aanpassen en de juiste vakmensen inschakelen. Het werk is door alle betrokkenen heel netjes gedaan en opgeleverd.
Marjon Voskuil
Marjon Voskuil
4. November, 2022.
Ze waren ingehuurd door mijn verzekeraar om mijn vloer na lekkage te maken. Afstemmen duurde even en liep niet heel soepel. Uiteindelijk wel een datum gezet. De kwaliteit van het werk dat geleverd is is heel goed. De vloer ziet er weer mooi uit. Verder heeft de man die het werk uitvoerde netjes gewerkt (weinig stof enzo) en vond ik hem prettig in de omgang. Daarom zeker 5 sterren waard.
Danielle.
Danielle.
17. Oktober, 2022.
Keurig en betrouwbaar bedrijf. Heldere communicatie. Komen hun afspraken na. Denken in mogelijkheden. Vriendelijk en professioneel. Vloer, plinten en deurmat zijn vakkundig gelegd met oog voor detail. Super blij met de prachtige visgraat pvc vloer. Ik raad dit bedrijf aan.