Hoe ik tot de juiste parketvloer in Amsterdam kom

Van een oud grachtenpand in het centrum tot een nieuwbouwwoning in Amsterdam-Noord, Amsterdamse woningen zijn extreem veelzijdig Ieder huis is uniek net zoals een parketvloer. Ieder huis verdient daarom een geschikte parketvloer.

De visgraat vloer is de populairste vloer in Amsterdam door de oneindige mogelijkheden van de vloer Wil je een vloer met weinig noesten of juist een hele robuuste vloer met grote noesten? Een vloer met een band en bies voor jouw authentieke woning?, Bij onze visgraat vloeren is dit allemaal mogelijk.

De Visgraat parketvloeren zijn niet alleen passend voor authentieke woningen. Ook voor nieuwbouwwoningen zijn ze uitermate geschikt voor bijvoorbeeld vloerverwarming. Het houdt de warmte lang vast en verdeelt de warmte erg goed.

Therdex pvc visgraat licht eiken

Een parketvloer geeft naast sfeer en karakter ook meer waarde aan jouw woning. Daarnaast is de vloer makkelijk te schuren en af te werken, als je eens een nieuw kleurtje wil of als de vloer versleten is.

Wil je persoonlijk advies van een van onze specialisten? Bel dan direct 075-6313482.

Voordelen van een parketvloer in Amsterdam

✓ Geeft jouw woning een warme uitstraling
✓ Helemaal zelf samen te stellen
✓ Uitermate geschikt voor vloerverwarming
✓ Ecologisch verantwoord

Tips door 150 jaar kennis over parket vloeren

150 jaar kennis over parket vloeren. Wij willen deze kennis graag delen met jou. Gebruik daarom deze 2 tips om jouw parket vloer zo goed mogelijk te houden:
1️⃣ Zwarte kring door een plantenpot? Gebruik bijvoorbeeld de Woca Neutralizer spray en de kring zal in de meeste gevallen verdwijnen.
2️⃣Zorg ervoor dat je de relatieve luchtvochtigheid in jouw woning in de gaten houdt. De ideale luchtvochtigheid is tussen de 50 en 60% en is erg belangrijk voor jouw vloer.

Onze klanten aan het woord

We hebben door de jaren heen heel wat klanten geholpen aan een passende interieuroplossing. Zij vertellen je graag over hun ervaring met Parketmeester Hoogland Vloeren.

Uitstekend
Gebaseerd op 359 recensies
Alessandro Grasso
Alessandro Grasso
15. Maart, 2024.
I am very happy with their work! They fixed my damaged wood floor flawlessly after a previous company damaged it. Mark was professional and skilled, while the shop staff were friendly and supportive. Highly recommend trusting them for any flooring needs!
emin sabah
emin sabah
7. Maart, 2024.
Ik zag net(6jaar later) de uitzending van de rijdende rechter. Gefeliciteerd met de uitspraak!!!! Ik wens jullie fijne zaken!!
Gerry Janssens
Gerry Janssens
17. Januari, 2024.
Zeer goed personeel zeer leuk bedrijf met goede kwaliteit vloeren.
abdel El Hamri
abdel El Hamri
10. November, 2023.
Top service! Oog voor detail en oplossingsgericht te werk gegaan bij het renoveren van mijn parket vloer in Hongaarse punt. Marco was zeer vakkundig en bovendien uiterst vriendelijk. Mijn volgende vloer zal ik zeer zeker bij dit bedrijf bestellen. Mijn complimenten!
N Berg
N Berg
24. Oktober, 2023.
De hele ervaring was top. Goede service in de winkel. Strakke planning werd in meegegaan. Pawel heeft onze vloer fantastisch mooi gelegd.
Erwin de Boer
Erwin de Boer
16. Oktober, 2023.
Een van de medewerkers van Hoogland vloeren heeft mijn vloer hersteld na een waterschade! De vloer is nu weer als nieuw en ik ben uitermate tevreden over het vakmanschap en de geleverde kwaliteit. Een aanbeveling waard!
Marinus Bosch
Marinus Bosch
5. Augustus, 2023.
Voor een kwalitatieve hoogwaardige vloer groot of klein moet jij bij Hoogland zijn
Letty Stam
Letty Stam
25. Juli, 2023.
Helemaal blij met mijn nieuwe vloer! Bedankt voor de goede service 🥰
Chat openen
Hulp nodig?
Scan de code
Stel je vraag direct via WhatsApp aan ons.