Hoe je de juiste parketvloeren in Haarlem kiest

Van historische grachtenpanden in het centrum tot nieuwbouwwoningen in Haarlem-Noord; Haarlemse woningen variëren enorm in stijl en karakter. Elke woning is uniek, en dit geldt ook voor de keuze van parketvloeren. Elke woning verdient dan ook een passende parketvloer.
De visgraatvloer is de meest geliefde keuze in Haarlem, vanwege de eindeloze mogelijkheden. Een en vloer met weinig noesten, een robuuste vloer met grote noesten, een vloer met een band en bies voor een authentieke uitstraling in je woning, het behoort allemaal tot de mogelijkheden van onze parketvloer.
De visgraat parketvloeren zijn niet alleen geschikt voor historische woningen. Ze passen ook uitstekend in nieuwbouwwoningen, vooral in combinatie met vloerverwarming. Deze vloeren houden namelijk warmte goed vast en verdelen deze gelijkmatig.
Een ander leuk dingetje van de parketvloer is dat het niet alleen sfeer en karakter toevoegt aan je huis, maar het ook nog eens de waarde ervan verhoogd. Bovendien kun je de vloer eenvoudig schuren en opnieuw afwerken als je een nieuwe kleur wilt of als de vloer slijtage begint te vertonen.
Wil je persoonlijk advies van een van onze specialisten? Bel dan direct naar 076-6313482.

Therdex eiken pvc

Voordelen van een parketvloer in Haarlem

✅ Geeft je woning een warme uitstraling
✅ Volledig aan te passen aan je eigen wensen
✅ Uitermate geschikt voor vloerverwarming en milieuvriendelijk

Tips op basis van 150 jaar kennis over parketvloeren

150 jaar kennis over parketvloeren delen we graag met jou. Hier zijn twee waardevolle tips om je parketvloer in optimale conditie te houden:
1️⃣ Heb je last van zwarte vlekken door plantenpotten? Probeer de Woca Neutralizer spray; in de meeste gevallen verdwijnen de vlekken hiermee.
2️⃣ Zorg ervoor dat je de relatieve luchtvochtigheid in je huis in de gaten houdt. De ideale luchtvochtigheid ligt tussen 50% en 60% en is van groot belang voor je vloer.

Onze klanten aan het woord

We hebben door de jaren heen heel wat klanten geholpen aan een passende interieuroplossing. Zij vertellen je graag over hun ervaring met Parketmeester Hoogland Vloeren.

Uitstekend
Gebaseerd op 359 recensies
Alessandro Grasso
Alessandro Grasso
15. Maart, 2024.
I am very happy with their work! They fixed my damaged wood floor flawlessly after a previous company damaged it. Mark was professional and skilled, while the shop staff were friendly and supportive. Highly recommend trusting them for any flooring needs!
emin sabah
emin sabah
7. Maart, 2024.
Ik zag net(6jaar later) de uitzending van de rijdende rechter. Gefeliciteerd met de uitspraak!!!! Ik wens jullie fijne zaken!!
Gerry Janssens
Gerry Janssens
17. Januari, 2024.
Zeer goed personeel zeer leuk bedrijf met goede kwaliteit vloeren.
abdel El Hamri
abdel El Hamri
10. November, 2023.
Top service! Oog voor detail en oplossingsgericht te werk gegaan bij het renoveren van mijn parket vloer in Hongaarse punt. Marco was zeer vakkundig en bovendien uiterst vriendelijk. Mijn volgende vloer zal ik zeer zeker bij dit bedrijf bestellen. Mijn complimenten!
N Berg
N Berg
24. Oktober, 2023.
De hele ervaring was top. Goede service in de winkel. Strakke planning werd in meegegaan. Pawel heeft onze vloer fantastisch mooi gelegd.
Erwin de Boer
Erwin de Boer
16. Oktober, 2023.
Een van de medewerkers van Hoogland vloeren heeft mijn vloer hersteld na een waterschade! De vloer is nu weer als nieuw en ik ben uitermate tevreden over het vakmanschap en de geleverde kwaliteit. Een aanbeveling waard!
Marinus Bosch
Marinus Bosch
5. Augustus, 2023.
Voor een kwalitatieve hoogwaardige vloer groot of klein moet jij bij Hoogland zijn
Letty Stam
Letty Stam
25. Juli, 2023.
Helemaal blij met mijn nieuwe vloer! Bedankt voor de goede service 🥰
Chat openen
Hulp nodig?
Scan de code
Stel je vraag direct via WhatsApp aan ons.