Hoe je de juiste parketvloeren in Haarlem kiest

Van historische grachtenpanden in het centrum tot nieuwbouwwoningen in Haarlem-Noord; Haarlemse woningen variëren enorm in stijl en karakter. Elke woning is uniek, en dit geldt ook voor de keuze van parketvloeren. Elke woning verdient dan ook een passende parketvloer.
De visgraatvloer is de meest geliefde keuze in Haarlem, vanwege de eindeloze mogelijkheden. Een en vloer met weinig noesten, een robuuste vloer met grote noesten, een vloer met een band en bies voor een authentieke uitstraling in je woning, het behoort allemaal tot de mogelijkheden van onze parketvloer.
De visgraat parketvloeren zijn niet alleen geschikt voor historische woningen. Ze passen ook uitstekend in nieuwbouwwoningen, vooral in combinatie met vloerverwarming. Deze vloeren houden namelijk warmte goed vast en verdelen deze gelijkmatig.
Een ander leuk dingetje van de parketvloer is dat het niet alleen sfeer en karakter toevoegt aan je huis, maar het ook nog eens de waarde ervan verhoogd. Bovendien kun je de vloer eenvoudig schuren en opnieuw afwerken als je een nieuwe kleur wilt of als de vloer slijtage begint te vertonen.
Wil je persoonlijk advies van een van onze specialisten? Bel dan direct naar 076-6313482.

Therdex eiken pvc

Voordelen van een parketvloer in Haarlem

✅ Geeft je woning een warme uitstraling
✅ Volledig aan te passen aan je eigen wensen
✅ Uitermate geschikt voor vloerverwarming en milieuvriendelijk

Tips op basis van 150 jaar kennis over parketvloeren

150 jaar kennis over parketvloeren delen we graag met jou. Hier zijn twee waardevolle tips om je parketvloer in optimale conditie te houden:
1️⃣ Heb je last van zwarte vlekken door plantenpotten? Probeer de Woca Neutralizer spray; in de meeste gevallen verdwijnen de vlekken hiermee.
2️⃣ Zorg ervoor dat je de relatieve luchtvochtigheid in je huis in de gaten houdt. De ideale luchtvochtigheid ligt tussen 50% en 60% en is van groot belang voor je vloer.

Onze klanten aan het woord

We hebben door de jaren heen heel wat klanten geholpen aan een passende interieuroplossing. Zij vertellen je graag over hun ervaring met Parketmeester Hoogland Vloeren.

Uitstekend
Gebaseerd op 357 recensies
abdel El Hamri
abdel El Hamri
10. November, 2023.
Top service! Oog voor detail en oplossingsgericht te werk gegaan bij het renoveren van mijn parket vloer in Hongaarse punt. Marco was zeer vakkundig en bovendien uiterst vriendelijk. Mijn volgende vloer zal ik zeer zeker bij dit bedrijf bestellen. Mijn complimenten!
N Berg
N Berg
24. Oktober, 2023.
De hele ervaring was top. Goede service in de winkel. Strakke planning werd in meegegaan. Pawel heeft onze vloer fantastisch mooi gelegd.
Erwin de Boer
Erwin de Boer
16. Oktober, 2023.
Een van de medewerkers van Hoogland vloeren heeft mijn vloer hersteld na een waterschade! De vloer is nu weer als nieuw en ik ben uitermate tevreden over het vakmanschap en de geleverde kwaliteit. Een aanbeveling waard!
Marinus Bosch
Marinus Bosch
5. Augustus, 2023.
Voor een kwalitatieve hoogwaardige vloer groot of klein moet jij bij Hoogland zijn
Letty Stam
Letty Stam
25. Juli, 2023.
Helemaal blij met mijn nieuwe vloer! Bedankt voor de goede service 🥰
Dave canten
Dave canten
16. Mei, 2023.
Heel blij met Hoogland parketmeester, perfecte communicatie denken mee en denken in oplossingen ! Ik wil ook echt de legger Richenel bedanken voor perfect werk af te leveren. En Madelon en Marco voor het perfecte advies!
Tom Uleman
Tom Uleman
14. November, 2022.
Wij zijn enthousiast over de service en het vakmanschap van Parketmeester Zaandam/Hoogland vloeren. Onze PVC-vloer ligt perfect in ons nieuwe huis. Ondanks tegenslagen tijdens de voorbereiding van de vloer, kon onze nieuwe vloer uiteindelijk toch op de afgesproken dag gelegd worden. Door snel te schakelen konden de medewerkers van Hoogland vloeren tot op het laatste moment de planning aanpassen en de juiste vakmensen inschakelen. Het werk is door alle betrokkenen heel netjes gedaan en opgeleverd.
Marjon Voskuil
Marjon Voskuil
4. November, 2022.
Ze waren ingehuurd door mijn verzekeraar om mijn vloer na lekkage te maken. Afstemmen duurde even en liep niet heel soepel. Uiteindelijk wel een datum gezet. De kwaliteit van het werk dat geleverd is is heel goed. De vloer ziet er weer mooi uit. Verder heeft de man die het werk uitvoerde netjes gewerkt (weinig stof enzo) en vond ik hem prettig in de omgang. Daarom zeker 5 sterren waard.
Danielle.
Danielle.
17. Oktober, 2022.
Keurig en betrouwbaar bedrijf. Heldere communicatie. Komen hun afspraken na. Denken in mogelijkheden. Vriendelijk en professioneel. Vloer, plinten en deurmat zijn vakkundig gelegd met oog voor detail. Super blij met de prachtige visgraat pvc vloer. Ik raad dit bedrijf aan.