Hoe je de juiste PVC-vloer in Alkmaar kiest

In Alkmaar zijn veel oude woningen te vinden, maar er wordt tegenwoordig ook veel gebouwd in Alkmaar. Dit vraagt dan ook om verschillende PVC-vloeren.

Bij een oude woning is de ondervloer vaak van hout. Het is dan vaak lastig om rechtstreeks een PVC-vloer te plaatsen over deze houten ondervloer. Hiervoor gebruiken wij Jumpax ondervloer platen, welke de houten ondervloer goed egaliseren en er geen doortekening plaatsvindt door de PVC-vloer heen. Een andere optie is een 8 mm of dikkere PVC-vloer. Door zijn dikte, en daardoor ook een dikkere klikverbinding, is deze vloer te leggen op een houten ondervloer in combinatie met de juiste ondervloer voor de PVC.
In veel woningen is vloerverwarming vrijwel standaard aanwezig in de ondervloer. PVC-vloeren zijn uitermate geschikt hiervoor. De meeste aanvragen die wij krijgen van klanten, betreffen daarom het egaliseren en installeren van verlijmde PVC-vloeren. Door de gringe dikte van PVC-vloeren resulteert dit in een lage weerstandswaarde (RC-waarde), wat de verspreiding van warmte via de vloerverwarming vergemakkelijkt.
PVC-vloeren zijn ook zeer aan te raden voor bewoners van appartementen waar een vloer met een 10 dB geluidsreductie een vereiste is. Wij leveren deze vloeren, voorzien van een testcertificaat, zodat je kunt aantonen dat je vloer voldoet aan de strikte eisen voor geluidsreductie. Dit bereiken we door het gebruik van de speciaal ontworpen Jumpax-ondervloer, waarop de PVC-vloer wordt bevestigd. Bovendien zijn bijna alle verlijmde PVC-vloeren besc

Voordelen van een PVC-vloer in Alkmaar

✅ Geschikt voor ieder type woning
✅ Gemakkelijk schoon te houden en bestand tegen water
✅ Uitstekend te combineren met vloerverwarming

Onmisbare tips op basis van 150 jaar kennis over PVC-vloeren

Met 150 jaar expertise in PVC-vloeren willen we graag enkele onmisbare tips met je delen om jouw PVC-vloer in optimale staat te houden:
1️⃣ Leg een goede deurmat neer en zorg voor vilt onder je meubels en stoelen om je PVC zo goed mogelijk te houden. Zand kan namelijk als schuurpapier voor je vloer fungeren en je vloer aantasten
2️⃣ Als er beschadigingen optreden, kunnen wij je PVC-stroken eenvoudig vervangen
3️⃣ Werk, net als bij een houten visgraatvloer, je PVC-vloer af met een fraaie band en bies!

Onze klanten aan het woord

We hebben door de jaren heen heel wat klanten geholpen aan een passende interieuroplossing. Zij vertellen je graag over hun ervaring met Parketmeester Hoogland Vloeren.

Uitstekend
Gebaseerd op 359 recensies
Alessandro Grasso
Alessandro Grasso
15. Maart, 2024.
I am very happy with their work! They fixed my damaged wood floor flawlessly after a previous company damaged it. Mark was professional and skilled, while the shop staff were friendly and supportive. Highly recommend trusting them for any flooring needs!
emin sabah
emin sabah
7. Maart, 2024.
Ik zag net(6jaar later) de uitzending van de rijdende rechter. Gefeliciteerd met de uitspraak!!!! Ik wens jullie fijne zaken!!
Gerry Janssens
Gerry Janssens
17. Januari, 2024.
Zeer goed personeel zeer leuk bedrijf met goede kwaliteit vloeren.
abdel El Hamri
abdel El Hamri
10. November, 2023.
Top service! Oog voor detail en oplossingsgericht te werk gegaan bij het renoveren van mijn parket vloer in Hongaarse punt. Marco was zeer vakkundig en bovendien uiterst vriendelijk. Mijn volgende vloer zal ik zeer zeker bij dit bedrijf bestellen. Mijn complimenten!
N Berg
N Berg
24. Oktober, 2023.
De hele ervaring was top. Goede service in de winkel. Strakke planning werd in meegegaan. Pawel heeft onze vloer fantastisch mooi gelegd.
Erwin de Boer
Erwin de Boer
16. Oktober, 2023.
Een van de medewerkers van Hoogland vloeren heeft mijn vloer hersteld na een waterschade! De vloer is nu weer als nieuw en ik ben uitermate tevreden over het vakmanschap en de geleverde kwaliteit. Een aanbeveling waard!
Marinus Bosch
Marinus Bosch
5. Augustus, 2023.
Voor een kwalitatieve hoogwaardige vloer groot of klein moet jij bij Hoogland zijn
Letty Stam
Letty Stam
25. Juli, 2023.
Helemaal blij met mijn nieuwe vloer! Bedankt voor de goede service 🥰
Chat openen
Hulp nodig?
Scan de code
Stel je vraag direct via WhatsApp aan ons.