Hoe je tot de juiste houten vloer in Zaandam komt

Zaandam kent veel funderingsherstel van bestaande woningen en nieuwbouwwoningen tegen. De meeste aanvragen zijn daarom voor het egaliseren en leggen van een verlijmde PVC vloer.Hierbij is bijna altijd vloerverwarming aanwezig in de dekvloer. Doordat een PVC vloer erg dun is heeft de vloer een lage weerstandswaarde(RC-waarde.), wat ervoor zorgt dat de warmte van de vloerverwarming gemakkelijk door de vloer heen komt.

Heb je behoefte aan persoonlijk advies van onze specialist? Neem dan direct contact op via 075-6313482

De PVC vloer is de keuze als je in een appartement woont waarbij de vloer moet beschikken over een 10 dB geluidsreductie. Wij leveren het aan met een testcertificaat na installatie, zodat u kunt aantonen dat uw vloer voorzien is van een 10 dB geluidsreductie. Dit doen wij door de speciale Jumpax ondervloer waar de vloer op verlijmd wordt. Naast een Jumpax ondervloer zijn bijna alle verlijmde PVC vloeren verkrijgbaar in een klik variant. Eventueel met geïntegreerde ondervloer of een losse ondervloer met de juiste geluidsreductie.

Mocht je een houten ondervloer hebben, gebruik een Jumpax ondervloer of een PVC vloer van minimaal 8mm dikte en de juiste ondervloer. Deze ondervloeren zorgen er namelijk voor dat de oneffenheden in de houten ondervloer goed geëgaliseerd worden.

Voordelen van een PVC vloer in Amsterdam

✓ Toepasbaar in elk woning
✓ Eenvoudig te reinigen
✓ Bestand tegen water
✓ Perfect geschikt voor vloerverwarming

Onmisbare tips van 150 jaar kennis over PVC vloeren

150 jaar kennis over PVC vloeren. Wij willen delen deze kennis graag met jou. Gebruik daarom deze 3 onmisbare tips om jouw PVC vloer zo goed mogelijk te houden:
1️⃣ Zorg voor goed vilt onder uw meubels en stoelen en voor een goede deurmat. Zand werkt namelijk als schuurpapier voor uw vloer, doordat een PVC vloer een zachte vloerbedekking blijft.
2️⃣ Laat je PVC strook makkelijk vervangen door ons bij een beschadiging
3️⃣ Werk net zoals bij een houten visgraat vloerde PVC vloer af met een band en bies!

Onze klanten aan het woord

We hebben door de jaren heen heel wat klanten geholpen aan een passende interieuroplossing. Zij vertellen je graag over hun ervaring met Parketmeester Hoogland Vloeren.

Uitstekend
Gebaseerd op 357 recensies
abdel El Hamri
abdel El Hamri
10. November, 2023.
Top service! Oog voor detail en oplossingsgericht te werk gegaan bij het renoveren van mijn parket vloer in Hongaarse punt. Marco was zeer vakkundig en bovendien uiterst vriendelijk. Mijn volgende vloer zal ik zeer zeker bij dit bedrijf bestellen. Mijn complimenten!
N Berg
N Berg
24. Oktober, 2023.
De hele ervaring was top. Goede service in de winkel. Strakke planning werd in meegegaan. Pawel heeft onze vloer fantastisch mooi gelegd.
Erwin de Boer
Erwin de Boer
16. Oktober, 2023.
Een van de medewerkers van Hoogland vloeren heeft mijn vloer hersteld na een waterschade! De vloer is nu weer als nieuw en ik ben uitermate tevreden over het vakmanschap en de geleverde kwaliteit. Een aanbeveling waard!
Marinus Bosch
Marinus Bosch
5. Augustus, 2023.
Voor een kwalitatieve hoogwaardige vloer groot of klein moet jij bij Hoogland zijn
Letty Stam
Letty Stam
25. Juli, 2023.
Helemaal blij met mijn nieuwe vloer! Bedankt voor de goede service 🥰
Dave canten
Dave canten
16. Mei, 2023.
Heel blij met Hoogland parketmeester, perfecte communicatie denken mee en denken in oplossingen ! Ik wil ook echt de legger Richenel bedanken voor perfect werk af te leveren. En Madelon en Marco voor het perfecte advies!
Tom Uleman
Tom Uleman
14. November, 2022.
Wij zijn enthousiast over de service en het vakmanschap van Parketmeester Zaandam/Hoogland vloeren. Onze PVC-vloer ligt perfect in ons nieuwe huis. Ondanks tegenslagen tijdens de voorbereiding van de vloer, kon onze nieuwe vloer uiteindelijk toch op de afgesproken dag gelegd worden. Door snel te schakelen konden de medewerkers van Hoogland vloeren tot op het laatste moment de planning aanpassen en de juiste vakmensen inschakelen. Het werk is door alle betrokkenen heel netjes gedaan en opgeleverd.
Marjon Voskuil
Marjon Voskuil
4. November, 2022.
Ze waren ingehuurd door mijn verzekeraar om mijn vloer na lekkage te maken. Afstemmen duurde even en liep niet heel soepel. Uiteindelijk wel een datum gezet. De kwaliteit van het werk dat geleverd is is heel goed. De vloer ziet er weer mooi uit. Verder heeft de man die het werk uitvoerde netjes gewerkt (weinig stof enzo) en vond ik hem prettig in de omgang. Daarom zeker 5 sterren waard.
Danielle.
Danielle.
17. Oktober, 2022.
Keurig en betrouwbaar bedrijf. Heldere communicatie. Komen hun afspraken na. Denken in mogelijkheden. Vriendelijk en professioneel. Vloer, plinten en deurmat zijn vakkundig gelegd met oog voor detail. Super blij met de prachtige visgraat pvc vloer. Ik raad dit bedrijf aan.