Hoe je tot de juiste houten vloer in Zaandam komt

Zaandam kent veel funderingsherstel van bestaande woningen en nieuwbouwwoningen tegen. De meeste aanvragen zijn daarom voor het egaliseren en leggen van een verlijmde PVC vloer.Hierbij is bijna altijd vloerverwarming aanwezig in de dekvloer. Doordat een PVC vloer erg dun is heeft de vloer een lage weerstandswaarde(RC-waarde.), wat ervoor zorgt dat de warmte van de vloerverwarming gemakkelijk door de vloer heen komt.

Heb je behoefte aan persoonlijk advies van onze specialist? Neem dan direct contact op via 075-6313482

De PVC vloer is de keuze als je in een appartement woont waarbij de vloer moet beschikken over een 10 dB geluidsreductie. Wij leveren het aan met een testcertificaat na installatie, zodat u kunt aantonen dat uw vloer voorzien is van een 10 dB geluidsreductie. Dit doen wij door de speciale Jumpax ondervloer waar de vloer op verlijmd wordt. Naast een Jumpax ondervloer zijn bijna alle verlijmde PVC vloeren verkrijgbaar in een klik variant. Eventueel met geïntegreerde ondervloer of een losse ondervloer met de juiste geluidsreductie.

Mocht je een houten ondervloer hebben, gebruik een Jumpax ondervloer of een PVC vloer van minimaal 8mm dikte en de juiste ondervloer. Deze ondervloeren zorgen er namelijk voor dat de oneffenheden in de houten ondervloer goed geëgaliseerd worden.

Voordelen van een PVC vloer in Amsterdam

✓ Toepasbaar in elk woning
✓ Eenvoudig te reinigen
✓ Bestand tegen water
✓ Perfect geschikt voor vloerverwarming

Onmisbare tips van 150 jaar kennis over PVC vloeren

150 jaar kennis over PVC vloeren. Wij willen delen deze kennis graag met jou. Gebruik daarom deze 3 onmisbare tips om jouw PVC vloer zo goed mogelijk te houden:
1️⃣ Zorg voor goed vilt onder uw meubels en stoelen en voor een goede deurmat. Zand werkt namelijk als schuurpapier voor uw vloer, doordat een PVC vloer een zachte vloerbedekking blijft.
2️⃣ Laat je PVC strook makkelijk vervangen door ons bij een beschadiging
3️⃣ Werk net zoals bij een houten visgraat vloerde PVC vloer af met een band en bies!

Onze klanten aan het woord

We hebben door de jaren heen heel wat klanten geholpen aan een passende interieuroplossing. Zij vertellen je graag over hun ervaring met Parketmeester Hoogland Vloeren.

Uitstekend
Gebaseerd op 359 recensies
Alessandro Grasso
Alessandro Grasso
15. Maart, 2024.
I am very happy with their work! They fixed my damaged wood floor flawlessly after a previous company damaged it. Mark was professional and skilled, while the shop staff were friendly and supportive. Highly recommend trusting them for any flooring needs!
emin sabah
emin sabah
7. Maart, 2024.
Ik zag net(6jaar later) de uitzending van de rijdende rechter. Gefeliciteerd met de uitspraak!!!! Ik wens jullie fijne zaken!!
Gerry Janssens
Gerry Janssens
17. Januari, 2024.
Zeer goed personeel zeer leuk bedrijf met goede kwaliteit vloeren.
abdel El Hamri
abdel El Hamri
10. November, 2023.
Top service! Oog voor detail en oplossingsgericht te werk gegaan bij het renoveren van mijn parket vloer in Hongaarse punt. Marco was zeer vakkundig en bovendien uiterst vriendelijk. Mijn volgende vloer zal ik zeer zeker bij dit bedrijf bestellen. Mijn complimenten!
N Berg
N Berg
24. Oktober, 2023.
De hele ervaring was top. Goede service in de winkel. Strakke planning werd in meegegaan. Pawel heeft onze vloer fantastisch mooi gelegd.
Erwin de Boer
Erwin de Boer
16. Oktober, 2023.
Een van de medewerkers van Hoogland vloeren heeft mijn vloer hersteld na een waterschade! De vloer is nu weer als nieuw en ik ben uitermate tevreden over het vakmanschap en de geleverde kwaliteit. Een aanbeveling waard!
Marinus Bosch
Marinus Bosch
5. Augustus, 2023.
Voor een kwalitatieve hoogwaardige vloer groot of klein moet jij bij Hoogland zijn
Letty Stam
Letty Stam
25. Juli, 2023.
Helemaal blij met mijn nieuwe vloer! Bedankt voor de goede service 🥰
Chat openen
Hulp nodig?
Scan de code
Stel je vraag direct via WhatsApp aan ons.