Hoe je tot de juiste PVC-vloeren Haarlem komt

Op zoek naar PVC-vloeren Haarlem? Haarlem kent veel oude woningen die vaak beschikken over een houten ondervloer. PVC vraagt bijna altijd om een vlakke ondervloer, dit betekent dat er op de houten ondervloer een extra ondervloer aangebracht dient te worden. Dit kan een zwevende Jumpax ondervloer zijn waar PVC op verlijmd kan worden of bijvoorbeeld een spaanplaat die geschroefd wordt op de houten ondervloer. Hiermee wordt de ondervloer goed uitgevlakt en is de PVC klik vloer makkelijk te plaatsen.

In nieuwere woningen, met bijvoorbeeld een zandcement of anhydriet vloer, leggen we vaak een verlijmde PVC-vloer. Allereerst wordt de ondervloer geëgaliseerd zodat alle oneffenheden uit de ondervloer glad zijn getrokken. Na het schuren van de egaline om eventuele oneffenheden te verwijden, worden de PVC stroken rechtstreeks op de egaline vloer verlijmd. Deze methode is ook uitermate geschikt voor dekvloeren die voorzien zijn van vloerverwarming. Door het verlijmen van de vloer en de lage weerstand van PVC is vloerverwarming en PVC een veel gekozen combinatie.

Woon je in een appartement in Haarlem, dan moet je wellicht rekening houden met de buren. Wij hebben de perfecte oplossing met een geluidsreducerende ondervloer te plaatsen welke minimaal 10 dB dempt. Dit kan bijvoorbeeld met een Jumpax ondervloer en dryback PVC(verlijmd) of een PVC klik vloer met een juiste ondervloer. Kies voor een ondervloer met een geluidscertificaat. Mochten de buren namelijk toch nog last van je hebben, kun je laten zien dat je aan de normeringen voldoet.

De meest gekozen PVC-vloeren in Haarlem zijn toch wel de visgraat vloeren. Dit patroon is op dit moment onwijs populair. Daarnaast is het mogelijk om PVC in een Hongaarse punt, blokpatroon of elleboog patroon te leggen.

Voordelen van PVC-vloeren in Haarlem

✅ PVC is iedere ondervloer te plaatsen
✅ PVC is waterproof en geschikt voor natte ruimtes
✅ Lage weerstand en ideaal voor vloerverwarming

Onmisbare tips van 150 jaar kennis over PVC-vloeren

150 jaar kennis over PVC-vloeren in Haarlem. En wij delen deze kennis graag met jou. Gebruik daarom deze 3 onmisbare tips om jouw PVC-vloer zo goed mogelijk te houden:
1️⃣ Plaats vilt onder je meubels of stoelen en zorg voor een goede deurmat om je vloer langer mooi te houden
2️⃣ Laat je PVC-strook bij beschadiging makkelijk vervangen door ons
3️⃣ Werk net zoals bij een houten visgraat vloer de PVC-vloer af met een band en bies!

Onze klanten aan het woord

We hebben door de jaren heen heel wat klanten geholpen aan een passende interieuroplossing. Zij vertellen je graag over hun ervaring met Parketmeester Hoogland Vloeren.

Uitstekend
Gebaseerd op 359 recensies
Alessandro Grasso
Alessandro Grasso
15. Maart, 2024.
I am very happy with their work! They fixed my damaged wood floor flawlessly after a previous company damaged it. Mark was professional and skilled, while the shop staff were friendly and supportive. Highly recommend trusting them for any flooring needs!
emin sabah
emin sabah
7. Maart, 2024.
Ik zag net(6jaar later) de uitzending van de rijdende rechter. Gefeliciteerd met de uitspraak!!!! Ik wens jullie fijne zaken!!
Gerry Janssens
Gerry Janssens
17. Januari, 2024.
Zeer goed personeel zeer leuk bedrijf met goede kwaliteit vloeren.
abdel El Hamri
abdel El Hamri
10. November, 2023.
Top service! Oog voor detail en oplossingsgericht te werk gegaan bij het renoveren van mijn parket vloer in Hongaarse punt. Marco was zeer vakkundig en bovendien uiterst vriendelijk. Mijn volgende vloer zal ik zeer zeker bij dit bedrijf bestellen. Mijn complimenten!
N Berg
N Berg
24. Oktober, 2023.
De hele ervaring was top. Goede service in de winkel. Strakke planning werd in meegegaan. Pawel heeft onze vloer fantastisch mooi gelegd.
Erwin de Boer
Erwin de Boer
16. Oktober, 2023.
Een van de medewerkers van Hoogland vloeren heeft mijn vloer hersteld na een waterschade! De vloer is nu weer als nieuw en ik ben uitermate tevreden over het vakmanschap en de geleverde kwaliteit. Een aanbeveling waard!
Marinus Bosch
Marinus Bosch
5. Augustus, 2023.
Voor een kwalitatieve hoogwaardige vloer groot of klein moet jij bij Hoogland zijn
Letty Stam
Letty Stam
25. Juli, 2023.
Helemaal blij met mijn nieuwe vloer! Bedankt voor de goede service 🥰
Chat openen
Hulp nodig?
Scan de code
Stel je vraag direct via WhatsApp aan ons.