Hoe je de juiste PVC-vloer in Heerhugowaard kiest

Heerhugowaard kenmerkt zich door een mix van oude en nieuwe woningen. Bij oudere woningen is de ondervloer vaak van hout, en kan het soms een uitdaging zijn om direct een PVC-vloer op deze houten ondergrond te plaatsen. In dergelijke gevallen maken wij gebruik van Jumpax ondervloerplaten, die de houten ondervloer egaliseren. Dit voorkomt dat er oneffenheden zichtbaar worden in de PVC-vloer na het leggen. Een alternatieve optie is om te kiezen voor een PVC-vloer met een dikte van minimaal 8 mm. De extra dikte en daarmee de sterke klikverbinding maken het mogelijk om deze vloer op een houten ondervloer te leggen, mits de juiste ondervloer wordt gebruikt.
De meerderheid van de aanvragen die we ontvangen, heeft betrekking op het egaliseren en installeren van verlijmde PVC-vloeren. In veel woningen is vloerverwarming tegenwoordig standaard aanwezig in de ondervloer. De beperkte dikte van PVC-vloeren is zeer geschikt en resulteert in een lage weerstandswaarde (RC-waarde), wat een efficiënte verspreiding van warmte via de vloerverwarming bevordert.
PVC-vloeren zijn ook zeer geschikt voor bewoners van appartementen waar een vloer met een 10 dB geluidsreductie een vereiste is. Wij leveren deze vloeren met een testcertificaat, zodat je kunt aantonen dat jouw vloer voldoet aan de strikte eisen voor geluidsreductie. Dit realiseren we bijvoorbeeld door het gebruik van de speciaal ontworpen Jumpax ondervloer, waarop de PVC-vloer wordt verlijmd. Bovendien zijn vrijwel alle verlijmde PVC-vloeren verkrijgbaar in een klikvariant, al dan niet met geïntegreerde onderlaag.

eiken blok patroon vloer

Voordelen van een PVC-vloer in Heerhugowaard

✅ Geschikt voor elk type woning
✅ Eenvoudig schoon te houden en bestand tegen water
✅ Uitstekend te combineren met vloerverwarming

Onmisbare tips op basis van 150 jaar kennis over PVC-vloeren

Met 150 jaar expertise in PVC-vloeren willen we graag enkele onmisbare tips met je delen om jouw PVC-vloer in optimale staat te houden:
1️⃣ Zorg voor vilt onder je meubels en stoelen en plaats een deurmat. Zand kan namelijk als schuurpapier voor je vloer werken
2️⃣ Als er zich beschadigingen voordoen, kunnen we de PVC-stroken eenvoudig vervangen
3️⃣ Net zoals bij een houten visgraatvloer kan je je PVC-vloer afwerken met een fraaie band en bies!

Onze klanten aan het woord

We hebben door de jaren heen heel wat klanten geholpen aan een passende interieuroplossing. Zij vertellen je graag over hun ervaring met Parketmeester Hoogland Vloeren.

Uitstekend
Gebaseerd op 357 recensies
abdel El Hamri
abdel El Hamri
10. November, 2023.
Top service! Oog voor detail en oplossingsgericht te werk gegaan bij het renoveren van mijn parket vloer in Hongaarse punt. Marco was zeer vakkundig en bovendien uiterst vriendelijk. Mijn volgende vloer zal ik zeer zeker bij dit bedrijf bestellen. Mijn complimenten!
N Berg
N Berg
24. Oktober, 2023.
De hele ervaring was top. Goede service in de winkel. Strakke planning werd in meegegaan. Pawel heeft onze vloer fantastisch mooi gelegd.
Erwin de Boer
Erwin de Boer
16. Oktober, 2023.
Een van de medewerkers van Hoogland vloeren heeft mijn vloer hersteld na een waterschade! De vloer is nu weer als nieuw en ik ben uitermate tevreden over het vakmanschap en de geleverde kwaliteit. Een aanbeveling waard!
Marinus Bosch
Marinus Bosch
5. Augustus, 2023.
Voor een kwalitatieve hoogwaardige vloer groot of klein moet jij bij Hoogland zijn
Letty Stam
Letty Stam
25. Juli, 2023.
Helemaal blij met mijn nieuwe vloer! Bedankt voor de goede service 🥰
Dave canten
Dave canten
16. Mei, 2023.
Heel blij met Hoogland parketmeester, perfecte communicatie denken mee en denken in oplossingen ! Ik wil ook echt de legger Richenel bedanken voor perfect werk af te leveren. En Madelon en Marco voor het perfecte advies!
Tom Uleman
Tom Uleman
14. November, 2022.
Wij zijn enthousiast over de service en het vakmanschap van Parketmeester Zaandam/Hoogland vloeren. Onze PVC-vloer ligt perfect in ons nieuwe huis. Ondanks tegenslagen tijdens de voorbereiding van de vloer, kon onze nieuwe vloer uiteindelijk toch op de afgesproken dag gelegd worden. Door snel te schakelen konden de medewerkers van Hoogland vloeren tot op het laatste moment de planning aanpassen en de juiste vakmensen inschakelen. Het werk is door alle betrokkenen heel netjes gedaan en opgeleverd.
Marjon Voskuil
Marjon Voskuil
4. November, 2022.
Ze waren ingehuurd door mijn verzekeraar om mijn vloer na lekkage te maken. Afstemmen duurde even en liep niet heel soepel. Uiteindelijk wel een datum gezet. De kwaliteit van het werk dat geleverd is is heel goed. De vloer ziet er weer mooi uit. Verder heeft de man die het werk uitvoerde netjes gewerkt (weinig stof enzo) en vond ik hem prettig in de omgang. Daarom zeker 5 sterren waard.
Danielle.
Danielle.
17. Oktober, 2022.
Keurig en betrouwbaar bedrijf. Heldere communicatie. Komen hun afspraken na. Denken in mogelijkheden. Vriendelijk en professioneel. Vloer, plinten en deurmat zijn vakkundig gelegd met oog voor detail. Super blij met de prachtige visgraat pvc vloer. Ik raad dit bedrijf aan.