Hoe je de juiste PVC-vloer in Noord-Holland kiest

In Noord-Holland is een gevarieerd scala aan woningen te vinden, variërend van oude historische
panden tot moderne nieuwbouwhuizen. Bij oudere woningen tref je vaak houten ondervloeren aan, en het kan soms een uitdaging zijn om direct een PVC-vloer op deze houten basis te installeren. In dergelijke situaties maken wij gebruik van Jumpax-ondervloerplaten, die de houten ondergrond effectief egaliseren. Hierdoor worden eventuele oneffenheden in de PVC-vloer voorkomen. Een alternatieve optie is om te kiezen voor een PVC-vloer met een minimale dikte van 8 mm. Dankzij de extra dikte en de bijbehorende stevige klikverbinding kan deze vloer over een houten ondervloer gelegd worden, mits de juiste ondervloer wordt toegepast.
Het merendeel van de aanvragen die we ontvangen, heeft betrekking op het egaliseren en installeren van verlijmde PVC-vloeren. In veel huizen is vloerverwarming tegenwoordig standaard aanwezig. Als gevolg resulteert de geringe dikte van PVC-vloeren in een lage RC-waarde (weerstandswaarde), wat de verspreiding van warmte via de vloerverwarming bevordert.
PVC-vloeren zijn tevens bij uitstek geschikt voor bewoners van appartementen waar een vloer met een geluidsreductie van 10 dB een vereiste is. Wij leveren deze vloeren met een testcertificaat, zodat je kunt aantonen dat jouw vloer voldoet aan de strikte geluidsreductie-eisen. Dit bereiken we door het gebruik van de speciaal ontworpen Jumpax-ondervloer, waarop de PVC-vloer wordt bevestigd. Bovendien zijn vrijwel alle verlijmde PVC-vloeren beschikbaar in een klikvariant, al dan niet met een geïntegreerde onderlaag.

Voordelen van een PVC-vloer in Noord-Holland

✅ Geschikt voor elk type woning
✅ Eenvoudig te onderhouden en bestand tegen water
✅ Uitstekend te combineren met vloerverwarming

Met 150 jaar expertise in PVC-vloeren willen we graag enkele onmisbare tips met je delen om jouw PVC-vloer in optimale staat te houden:

1️⃣ Zorg voor vilt onder je meubels en stoelen en plaats een deurmat. Zand kan namelijk als schuurpapier voor je vloer fungeren, aangezien PVC een zachte vloerbedekking is die hier gevoelig voor is
2️⃣ Als er zich beschadigingen voordoen, kunnen we de PVC-stroken eenvoudig vervangen
3️⃣ Net zoals bij een houten visgraatvloer, kan je je PVC-vloer afwerken met een fraaie band en bies!

Onze klanten aan het woord

We hebben door de jaren heen heel wat klanten geholpen aan een passende interieuroplossing. Zij vertellen je graag over hun ervaring met Parketmeester Hoogland Vloeren.

Uitstekend
Gebaseerd op 359 recensies
Alessandro Grasso
Alessandro Grasso
15. Maart, 2024.
I am very happy with their work! They fixed my damaged wood floor flawlessly after a previous company damaged it. Mark was professional and skilled, while the shop staff were friendly and supportive. Highly recommend trusting them for any flooring needs!
emin sabah
emin sabah
7. Maart, 2024.
Ik zag net(6jaar later) de uitzending van de rijdende rechter. Gefeliciteerd met de uitspraak!!!! Ik wens jullie fijne zaken!!
Gerry Janssens
Gerry Janssens
17. Januari, 2024.
Zeer goed personeel zeer leuk bedrijf met goede kwaliteit vloeren.
abdel El Hamri
abdel El Hamri
10. November, 2023.
Top service! Oog voor detail en oplossingsgericht te werk gegaan bij het renoveren van mijn parket vloer in Hongaarse punt. Marco was zeer vakkundig en bovendien uiterst vriendelijk. Mijn volgende vloer zal ik zeer zeker bij dit bedrijf bestellen. Mijn complimenten!
N Berg
N Berg
24. Oktober, 2023.
De hele ervaring was top. Goede service in de winkel. Strakke planning werd in meegegaan. Pawel heeft onze vloer fantastisch mooi gelegd.
Erwin de Boer
Erwin de Boer
16. Oktober, 2023.
Een van de medewerkers van Hoogland vloeren heeft mijn vloer hersteld na een waterschade! De vloer is nu weer als nieuw en ik ben uitermate tevreden over het vakmanschap en de geleverde kwaliteit. Een aanbeveling waard!
Marinus Bosch
Marinus Bosch
5. Augustus, 2023.
Voor een kwalitatieve hoogwaardige vloer groot of klein moet jij bij Hoogland zijn
Letty Stam
Letty Stam
25. Juli, 2023.
Helemaal blij met mijn nieuwe vloer! Bedankt voor de goede service 🥰
Chat openen
Hulp nodig?
Scan de code
Stel je vraag direct via WhatsApp aan ons.