Hoe je de juiste PVC-vloer in Zaandam kiest

Zaandam kent veel funderingsherstel waarbij de oude houten ondervloer plaats maakt voor een nieuwe dekvloer, met veelal vloerverwarming. De meeste verzoeken die we ontvangen, betreffen het egaliseren en leggen van verlijmde PVC-vloeren, waarbij vloerverwarming vrijwel altijd aanwezig is in de dekvloer. De dunheid van een PVC-vloer resulteert namelijk in een lage weerstandswaarde (RC-waarde), waardoor de warmte van de vloerverwarming gemakkelijk door de vloer kan stromen.
PVC-vloeren zijn de keuze als je in een appartement woont waar een vloer met een 10 dB geluidsreductie vereist is. Wij leveren deze met een testcertificaat na installatie, zodat je kunt aantonen dat jouw vloer voldoet aan de gevraagde geluidsreductie eisen. Dit realiseren we met behulp van de speciale Jumpax-ondervloer waarop de vloer wordt verlijmd. Bijna alle verlijmde PVC-vloeren zijn ook verkrijgbaar in een klik variant, al dan niet met een geïntegreerde ondervloer of met een afzonderlijke ondervloer voor de juiste geluidsreductie.
Indien je een houten ondervloer hebt, adviseren we het gebruik van een Jumpax-ondervloer of een PVC-vloer van minimaal 8 mm dikte in combinatie met de juiste ondervloer. Deze ondervloeren zorgen ervoor dat oneffenheden in de houten ondervloer worden geëgaliseerd.

Therdex eiken pvc

Voordelen van een PVC-vloer in Zaandam

✅ Geschikt voor ieder type woning
✅ Gemakkelijk schoon te houden en bestand tegen water
✅ Uitstekend te combineren met vloerverwarming

Onmisbare tips op basis van 150 jaar kennis over PVC-vloeren

Met 150 jaar expertise in PVC-vloeren willen we graag enkele onmisbare tips met je delen om jouw PVC-vloer in optimale staat te houden:
1️⃣ Zorg voor vilt onder je meubels en stoelen en leg een goede deurmat neer om het aantasten van jouw PVC-vloer te beperken. Zand kan namelijk als schuurpapier voor je vloer fungeren.
2️⃣ Als er beschadigingen optreden, kunnen we jouw PVC-stroken eenvoudig vervangen
3️⃣ Werk net als bij een houten visgraatvloer, jouw PVC-vloer af met een fraaie band en bies!

Onze klanten aan het woord

We hebben door de jaren heen heel wat klanten geholpen aan een passende interieuroplossing. Zij vertellen je graag over hun ervaring met Parketmeester Hoogland Vloeren.

Uitstekend
Gebaseerd op 359 recensies
Alessandro Grasso
Alessandro Grasso
15. Maart, 2024.
I am very happy with their work! They fixed my damaged wood floor flawlessly after a previous company damaged it. Mark was professional and skilled, while the shop staff were friendly and supportive. Highly recommend trusting them for any flooring needs!
emin sabah
emin sabah
7. Maart, 2024.
Ik zag net(6jaar later) de uitzending van de rijdende rechter. Gefeliciteerd met de uitspraak!!!! Ik wens jullie fijne zaken!!
Gerry Janssens
Gerry Janssens
17. Januari, 2024.
Zeer goed personeel zeer leuk bedrijf met goede kwaliteit vloeren.
abdel El Hamri
abdel El Hamri
10. November, 2023.
Top service! Oog voor detail en oplossingsgericht te werk gegaan bij het renoveren van mijn parket vloer in Hongaarse punt. Marco was zeer vakkundig en bovendien uiterst vriendelijk. Mijn volgende vloer zal ik zeer zeker bij dit bedrijf bestellen. Mijn complimenten!
N Berg
N Berg
24. Oktober, 2023.
De hele ervaring was top. Goede service in de winkel. Strakke planning werd in meegegaan. Pawel heeft onze vloer fantastisch mooi gelegd.
Erwin de Boer
Erwin de Boer
16. Oktober, 2023.
Een van de medewerkers van Hoogland vloeren heeft mijn vloer hersteld na een waterschade! De vloer is nu weer als nieuw en ik ben uitermate tevreden over het vakmanschap en de geleverde kwaliteit. Een aanbeveling waard!
Marinus Bosch
Marinus Bosch
5. Augustus, 2023.
Voor een kwalitatieve hoogwaardige vloer groot of klein moet jij bij Hoogland zijn
Letty Stam
Letty Stam
25. Juli, 2023.
Helemaal blij met mijn nieuwe vloer! Bedankt voor de goede service 🥰
Chat openen
Hulp nodig?
Scan de code
Stel je vraag direct via WhatsApp aan ons.