De verschillende soorten vloeren die wij hebben

 

Laminaat vloeren

Laminaat is de alleskunner onder de vloeren en bestaat voornamelijk uit samengeperst hout(HDF). Hierop zit een decorpapier waar het dessin op geprint is, wat bijvoorbeeld een mooi hout of tegelpatroon is. De laminaatvloer wordt afgewerkt met een melamine laag. Dit is een soort laklaag die de vloer beschermt tegen vocht, vuil en krassen. Een laminaatvloer heeft rondom een klikverbinding wat betekent dat de vloer los op de ondervloer geplaatst wordt. Laminaat is de vloer voor oudere woningen met een houten ondervloer. Dus mocht je een oudere woning hebben, kies bijvoorbeeld voor een houtvezelplaat ondervloer om eventuele oneffenheden te egaliseren. Hierna kan de laminaatvloer zonder problemen geplaatst worden.

PVC vloeren

PVC vloeren zijn de meest verkochte vloeren op dit moment. Deze vloeren zijn slijtvast en dunner, wat deze vloer uitermate geschikt maakt voor vloerverwarming, hierbij heb je de keuze om de ondervloer eerst te egaliseren, waarop de vloer verlijmd wordt, of kun je gelijk kiezen voor een kliksysteem. Het voordeel hiervan is dat de ondervloer niet geëgaliseerd hoeft te worden. Wil je er lekker warm bij zitten? Verlijmde vloer bij vloerverwarming voor een betere warmtedoorgifte.

Houten vloeren

De houten parketvloer blijft natuurlijk een van de mooiste vloeren:
✓Iedere plank is uniek en de mogelijkheden zijn eindeloos
✓Een houten vloer is op iedere ondervloer te plaatsen en met een lak of olie afwerking is jouw vloer goed beschermd.
✓Schade aan jouw vloer is makkelijk te herstellen

Marmoleum vloeren

Op zoek naar een duurzame en verantwoorde vloer? Neem een ijzersterke marmoleum vloer. Marmoleum is een natuurproduct en wordt dicht bij Zaandam in Assendelft gemaakt in de Forbo fabriek. Net als PVC zijn deze vloeren zowel verkrijgbaar in een klik of lijm variant. Bij de lijm variant bestaat de vloer uit rollen van 2 meter breed met een maximale lengte van 35 meter. Hierbij dient de ondervloer altijd geëgaliseerd te worden.

Nieuwsgierig naar welke vloer het beste bij jouw woning past? Neem contact op met een van onze specialisten op 075-6313482.

Hoe jij de juiste soort vloer uitkiest in Zaandam

In Zaandam zijn onwijs veel verschillende type woningen. Bij een nieuwbouwwoning zien we veelal een verlijmde houten of PVC vloer. In nieuwbouwwoningen is bijna altijd vloerverwarming aanwezig. Door de vloer te verlijmen zorgt dit voor een betere warmteafgifte.

In de wat oudere woningen wordt veel gekozen voor laminaat. Een laminaatvloer is namelijk makkelijk te plaatsen op een houten ondervloer vanwege het sterke kliksysteem.

Voordelen van een vloer kopen in Zaandam

✓ 3 generaties met bijna 150 jaar aan kennis
✓ 40 jaar passie voor vloeren
✓ Hulp van specialisten bij het zoeken van een geschikte vloer voor jouw woning

Onze klanten aan het woord

We hebben door de jaren heen heel wat klanten geholpen aan een passende interieuroplossing. Zij vertellen je graag over hun ervaring met Parketmeester Hoogland Vloeren.

Uitstekend
Gebaseerd op 359 recensies
Alessandro Grasso
Alessandro Grasso
15. Maart, 2024.
I am very happy with their work! They fixed my damaged wood floor flawlessly after a previous company damaged it. Mark was professional and skilled, while the shop staff were friendly and supportive. Highly recommend trusting them for any flooring needs!
emin sabah
emin sabah
7. Maart, 2024.
Ik zag net(6jaar later) de uitzending van de rijdende rechter. Gefeliciteerd met de uitspraak!!!! Ik wens jullie fijne zaken!!
Gerry Janssens
Gerry Janssens
17. Januari, 2024.
Zeer goed personeel zeer leuk bedrijf met goede kwaliteit vloeren.
abdel El Hamri
abdel El Hamri
10. November, 2023.
Top service! Oog voor detail en oplossingsgericht te werk gegaan bij het renoveren van mijn parket vloer in Hongaarse punt. Marco was zeer vakkundig en bovendien uiterst vriendelijk. Mijn volgende vloer zal ik zeer zeker bij dit bedrijf bestellen. Mijn complimenten!
N Berg
N Berg
24. Oktober, 2023.
De hele ervaring was top. Goede service in de winkel. Strakke planning werd in meegegaan. Pawel heeft onze vloer fantastisch mooi gelegd.
Erwin de Boer
Erwin de Boer
16. Oktober, 2023.
Een van de medewerkers van Hoogland vloeren heeft mijn vloer hersteld na een waterschade! De vloer is nu weer als nieuw en ik ben uitermate tevreden over het vakmanschap en de geleverde kwaliteit. Een aanbeveling waard!
Marinus Bosch
Marinus Bosch
5. Augustus, 2023.
Voor een kwalitatieve hoogwaardige vloer groot of klein moet jij bij Hoogland zijn
Letty Stam
Letty Stam
25. Juli, 2023.
Helemaal blij met mijn nieuwe vloer! Bedankt voor de goede service 🥰
Chat openen
Hulp nodig?
Scan de code
Stel je vraag direct via WhatsApp aan ons.