De verschillende soorten vloeren die wij hebben

 

Laminaat vloeren

Laminaat is de alleskunner onder de vloeren en bestaat voornamelijk uit samengeperst hout(HDF). Hierop zit een decorpapier waar het dessin op geprint is, wat bijvoorbeeld een mooi hout of tegelpatroon is. De laminaatvloer wordt afgewerkt met een melamine laag. Dit is een soort laklaag die de vloer beschermt tegen vocht, vuil en krassen. Een laminaatvloer heeft rondom een klikverbinding wat betekent dat de vloer los op de ondervloer geplaatst wordt. Laminaat is de vloer voor oudere woningen met een houten ondervloer. Dus mocht je een oudere woning hebben, kies bijvoorbeeld voor een houtvezelplaat ondervloer om eventuele oneffenheden te egaliseren. Hierna kan de laminaatvloer zonder problemen geplaatst worden.

PVC vloeren

PVC vloeren zijn de meest verkochte vloeren op dit moment. Deze vloeren zijn slijtvast en dunner, wat deze vloer uitermate geschikt maakt voor vloerverwarming, hierbij heb je de keuze om de ondervloer eerst te egaliseren, waarop de vloer verlijmd wordt, of kun je gelijk kiezen voor een kliksysteem. Het voordeel hiervan is dat de ondervloer niet geëgaliseerd hoeft te worden. Wil je er lekker warm bij zitten? Verlijmde vloer bij vloerverwarming voor een betere warmtedoorgifte.

Houten vloeren

De houten parketvloer blijft natuurlijk een van de mooiste vloeren:
✓Iedere plank is uniek en de mogelijkheden zijn eindeloos
✓Een houten vloer is op iedere ondervloer te plaatsen en met een lak of olie afwerking is jouw vloer goed beschermd.
✓Schade aan jouw vloer is makkelijk te herstellen

Marmoleum vloeren

Op zoek naar een duurzame en verantwoorde vloer? Neem een ijzersterke marmoleum vloer. Marmoleum is een natuurproduct en wordt dicht bij Zaandam in Assendelft gemaakt in de Forbo fabriek. Net als PVC zijn deze vloeren zowel verkrijgbaar in een klik of lijm variant. Bij de lijm variant bestaat de vloer uit rollen van 2 meter breed met een maximale lengte van 35 meter. Hierbij dient de ondervloer altijd geëgaliseerd te worden.

Nieuwsgierig naar welke vloer het beste bij jouw woning past? Neem contact op met een van onze specialisten op 075-6313482.

Hoe jij de juiste soort vloer uitkiest in Zaandam

In Zaandam zijn onwijs veel verschillende type woningen. Bij een nieuwbouwwoning zien we veelal een verlijmde houten of PVC vloer. In nieuwbouwwoningen is bijna altijd vloerverwarming aanwezig. Door de vloer te verlijmen zorgt dit voor een betere warmteafgifte.

In de wat oudere woningen wordt veel gekozen voor laminaat. Een laminaatvloer is namelijk makkelijk te plaatsen op een houten ondervloer vanwege het sterke kliksysteem.

Voordelen van een vloer kopen in Zaandam

✓ 3 generaties met bijna 150 jaar aan kennis
✓ 40 jaar passie voor vloeren
✓ Hulp van specialisten bij het zoeken van een geschikte vloer voor jouw woning

Onze klanten aan het woord

We hebben door de jaren heen heel wat klanten geholpen aan een passende interieuroplossing. Zij vertellen je graag over hun ervaring met Parketmeester Hoogland Vloeren.

Uitstekend
Gebaseerd op 357 recensies
abdel El Hamri
abdel El Hamri
10. November, 2023.
Top service! Oog voor detail en oplossingsgericht te werk gegaan bij het renoveren van mijn parket vloer in Hongaarse punt. Marco was zeer vakkundig en bovendien uiterst vriendelijk. Mijn volgende vloer zal ik zeer zeker bij dit bedrijf bestellen. Mijn complimenten!
N Berg
N Berg
24. Oktober, 2023.
De hele ervaring was top. Goede service in de winkel. Strakke planning werd in meegegaan. Pawel heeft onze vloer fantastisch mooi gelegd.
Erwin de Boer
Erwin de Boer
16. Oktober, 2023.
Een van de medewerkers van Hoogland vloeren heeft mijn vloer hersteld na een waterschade! De vloer is nu weer als nieuw en ik ben uitermate tevreden over het vakmanschap en de geleverde kwaliteit. Een aanbeveling waard!
Marinus Bosch
Marinus Bosch
5. Augustus, 2023.
Voor een kwalitatieve hoogwaardige vloer groot of klein moet jij bij Hoogland zijn
Letty Stam
Letty Stam
25. Juli, 2023.
Helemaal blij met mijn nieuwe vloer! Bedankt voor de goede service 🥰
Dave canten
Dave canten
16. Mei, 2023.
Heel blij met Hoogland parketmeester, perfecte communicatie denken mee en denken in oplossingen ! Ik wil ook echt de legger Richenel bedanken voor perfect werk af te leveren. En Madelon en Marco voor het perfecte advies!
Tom Uleman
Tom Uleman
14. November, 2022.
Wij zijn enthousiast over de service en het vakmanschap van Parketmeester Zaandam/Hoogland vloeren. Onze PVC-vloer ligt perfect in ons nieuwe huis. Ondanks tegenslagen tijdens de voorbereiding van de vloer, kon onze nieuwe vloer uiteindelijk toch op de afgesproken dag gelegd worden. Door snel te schakelen konden de medewerkers van Hoogland vloeren tot op het laatste moment de planning aanpassen en de juiste vakmensen inschakelen. Het werk is door alle betrokkenen heel netjes gedaan en opgeleverd.
Marjon Voskuil
Marjon Voskuil
4. November, 2022.
Ze waren ingehuurd door mijn verzekeraar om mijn vloer na lekkage te maken. Afstemmen duurde even en liep niet heel soepel. Uiteindelijk wel een datum gezet. De kwaliteit van het werk dat geleverd is is heel goed. De vloer ziet er weer mooi uit. Verder heeft de man die het werk uitvoerde netjes gewerkt (weinig stof enzo) en vond ik hem prettig in de omgang. Daarom zeker 5 sterren waard.
Danielle.
Danielle.
17. Oktober, 2022.
Keurig en betrouwbaar bedrijf. Heldere communicatie. Komen hun afspraken na. Denken in mogelijkheden. Vriendelijk en professioneel. Vloer, plinten en deurmat zijn vakkundig gelegd met oog voor detail. Super blij met de prachtige visgraat pvc vloer. Ik raad dit bedrijf aan.