Laminaat Vloeren

Laminaat is een veelzijdige vloer die voornamelijk bestaat uit samengeperst hout (HDF). Het HDF wordt voorzien van een decorpapier met een fraai hout- of tegeldesign. De laminaatvloer wordt beschermd door een melamine laag. Deze laag is bedoeld om de vloer te beschermen tegen vocht, vuil en krassen. Dankzij het handige kliksysteem kan de vloer zonder te verlijmen op een ondervloer worden geplaatst en kun je de vloer gemakkelijk zelf leggen. Wil je toch graag de vloer gelegd hebben door een vakman? Neem contact met ons op: 075-6313482.

PVC Vloeren

PVC vloeren behoren momenteel tot de meest populaire keuze. Deze vloeren zijn duurzaam en dun, wat een PVC-vloer zo geschikt maakt voor vloerverwarming. Doordat PVC zo dun is heeft de vloer een lage RC-waarde. PVC-vloeren zijn verkrijgbaar in 2 soorten: Dryback(plak) PVC of klik PVC. Voordat een Dryback PVC-vloer verlijmd kan worden dient de ondervloer eerst geëgaliseerd te worden. Dit is doorgaans niet nodig bij een klik PVC, die veelal een geïntegreerde ondervloer hebben waardoor de vloer direct op de dekvloer aangebracht kan worden. Wil je geen last hebben van koude voeten? Denk dan is aan de combinatie van vloerverwarming met een verlijmde PVC-vloer, het verlijmen van de PVC-vloer zorgt namelijk voor een optimale warmteoverdracht.

Parketvloeren

Parketvloeren behoren tot de meest elegante vloeren:
✅ Elke plank is uniek en heeft eindeloze mogelijkheden
✅ Je kunt een parketvloer op vrijwel elke ondervloer plaatsen, en met een lak- of olieafwerking is je vloer goed beschermt
✅ Eventuele schade aan je vloer is gemakkelijk te herstellen

Marmoleum Vloeren

Voor wie op zoek is naar een duurzame en verantwoorde vloer, is marmoleum een uitstekende keuze. Marmoleum is een natuurproduct en wordt lokaal in Assendelft, nabij Zaandam, geproduceerd in de Forbo-fabriek. Net als PVC zijn deze vloeren beschikbaar in zowel klik als lijm varianten. Bij de gelijmde variant bestaat de vloer uit rollen van 2 meter breed met een maximale lengte van 35 meter. In dit geval is het essentieel dat de ondervloer altijd eerst wordt geëgaliseerd.

Benieuwd welk type vloer het beste bij jouw woning past? Neem contact op met een van onze specialisten op 075-6313482.

Hoe je de perfect vloer in Amsterdam kiest

In Amsterdam vind je veel verschillende type woningen. In oude grachtenpanden kiezen onze klanten vaak voor een tijdloze visgraat vloer, waar in nieuwbouwwoningen vaak voor een PVC-vloer gekozen wordt. Dit komt doordat bijna alle nieuwbouwwoningen beschikken over vloerverwarming. Beschik jij ook over een woning met vloerverwarming? Denk dan eens na over de combinatie van hout en vloerverwarming. Misschien wist je dat nog niet, maar dit is een ideale combinatie.

Voordelen van het Kopen van een vloer nabij Amsterdam

✅ Bijna 150 jaar aan gecombineerde kennis over drie generaties
✅ Meer dan 40 jaar passie voor vloeren
✅ Deskundige hulp bij het vinden van de perfecte vloer voor jouw woning.

Onze klanten aan het woord

We hebben door de jaren heen heel wat klanten geholpen aan een passende interieuroplossing. Zij vertellen je graag over hun ervaring met Parketmeester Hoogland Vloeren.

Uitstekend
Gebaseerd op 357 recensies
abdel El Hamri
abdel El Hamri
10. November, 2023.
Top service! Oog voor detail en oplossingsgericht te werk gegaan bij het renoveren van mijn parket vloer in Hongaarse punt. Marco was zeer vakkundig en bovendien uiterst vriendelijk. Mijn volgende vloer zal ik zeer zeker bij dit bedrijf bestellen. Mijn complimenten!
N Berg
N Berg
24. Oktober, 2023.
De hele ervaring was top. Goede service in de winkel. Strakke planning werd in meegegaan. Pawel heeft onze vloer fantastisch mooi gelegd.
Erwin de Boer
Erwin de Boer
16. Oktober, 2023.
Een van de medewerkers van Hoogland vloeren heeft mijn vloer hersteld na een waterschade! De vloer is nu weer als nieuw en ik ben uitermate tevreden over het vakmanschap en de geleverde kwaliteit. Een aanbeveling waard!
Marinus Bosch
Marinus Bosch
5. Augustus, 2023.
Voor een kwalitatieve hoogwaardige vloer groot of klein moet jij bij Hoogland zijn
Letty Stam
Letty Stam
25. Juli, 2023.
Helemaal blij met mijn nieuwe vloer! Bedankt voor de goede service 🥰
Dave canten
Dave canten
16. Mei, 2023.
Heel blij met Hoogland parketmeester, perfecte communicatie denken mee en denken in oplossingen ! Ik wil ook echt de legger Richenel bedanken voor perfect werk af te leveren. En Madelon en Marco voor het perfecte advies!
Tom Uleman
Tom Uleman
14. November, 2022.
Wij zijn enthousiast over de service en het vakmanschap van Parketmeester Zaandam/Hoogland vloeren. Onze PVC-vloer ligt perfect in ons nieuwe huis. Ondanks tegenslagen tijdens de voorbereiding van de vloer, kon onze nieuwe vloer uiteindelijk toch op de afgesproken dag gelegd worden. Door snel te schakelen konden de medewerkers van Hoogland vloeren tot op het laatste moment de planning aanpassen en de juiste vakmensen inschakelen. Het werk is door alle betrokkenen heel netjes gedaan en opgeleverd.
Marjon Voskuil
Marjon Voskuil
4. November, 2022.
Ze waren ingehuurd door mijn verzekeraar om mijn vloer na lekkage te maken. Afstemmen duurde even en liep niet heel soepel. Uiteindelijk wel een datum gezet. De kwaliteit van het werk dat geleverd is is heel goed. De vloer ziet er weer mooi uit. Verder heeft de man die het werk uitvoerde netjes gewerkt (weinig stof enzo) en vond ik hem prettig in de omgang. Daarom zeker 5 sterren waard.
Danielle.
Danielle.
17. Oktober, 2022.
Keurig en betrouwbaar bedrijf. Heldere communicatie. Komen hun afspraken na. Denken in mogelijkheden. Vriendelijk en professioneel. Vloer, plinten en deurmat zijn vakkundig gelegd met oog voor detail. Super blij met de prachtige visgraat pvc vloer. Ik raad dit bedrijf aan.